Ugyanmár ez nem jo indok.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 13., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: koax » 2017. február 13., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 13., hétfő 10:56
Nem vicceltem,ha követted az eseményeket az elmúlt ébekben és visszaemlékezel,azért lett eladva Higuain többek között,mert Benzema lenyilatkozta nem akar osztozni a percekben,szereti egyedül megoldanicsabi* írta:megreccsen mert egy morata van mogotte? ne vicceljunk mar, pusztan szarik az egeszbe
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 13., hétfő 10:47
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 13., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 13., hétfő 10:33
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:23
A tizenhatoson belül várja a labdát, csatárként?
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. február 13., hétfő 10:11
A tizenhatoson belül várja a labdát, csatárként? Nem semmi teljesítmény! Az már biztosan mellékes, hogy három értékelhető meccset hozott le a szezonban, hogy képtelen gólt lőni, hogy az elmozgásai már semmit nem tesznek hozzá a játékhoz (nincs is kinek területet nyitni, mivel CR centert játszik), hogy a csapat és az értelmes presszing csak hírből ismerik egymást, hogy a párharcai túlnyomó többségét elveszíti. Mondjuk ami azt illeti, ez a tarthatatlan helyzet elsősorban Zidane sara, nem a játékosoké.Reaper's Scythe írta:Az oké, hogy elszabta a lehetőséget, de valahogy oda is kellett kerülni a 16-oson belülre. Nem mondom, hogy felért egy gólpasszal, de nélküle az sem gól, ez szerintem vitathatatlan
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 9:53
a második gólnál is ő csinálta meg a helyzetet
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2017. február 13., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. február 13., hétfő 9:27
Fogalmunk sincs, mert még soha nem kapta meg a bizalmat. Majd ha 2-4 meccsen kezdő, akkor lehet értékelni.Morata kezdőként egy fos. Nagyobb mint Karim. Megbocsátok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 13., hétfő 8:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. február 13., hétfő 8:02
Nem gondoltam volna hogy valaha írok neked ilyet, de teljes mértékben egyetértek.H.E.H.E. írta:mindkettő leveri a lécet, benzema már lassan bő egy éve paródia, azt hiszem ez a max nála, én személy szerint vártam, vártam, hogy a lyoni évek nem csak fellángolás, de összehasonlítva egy suarezzel a hozzáállását nálam neki itt vége van.Szóval ja, Morata ezerszer inkább megérdemli idén BÁRMELYIK meccsen a kezdő tagságot, mint Benzema.
morata meg max csere szint, az utolsó fél órára bajnoki vagy kupameccsen, mert a futballtudása irtó kevés.
ha zidane-ban lenne vér, jobb híján odaadnám a helyében marianonak az egész tavaszi félévet, a béellre esélyesek vagyunk így is, a bajnokságban meg valahogy össze kell kaparni a kicsik ellen a győzelmeket, és akkor nem számít mit játszunk az el clasicon.
Csereként meg császár, ezért is kéne elé egy igazi csatár, meg vele elfogadtatni a csereember szerepet; és akkor minden király lenne.Morata kezdőként egy fos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 13., hétfő 7:23
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. február 12., vasárnap 21:48
Gólok:morientes írta:Kétség kívül nincs formába, de kit teszel be helyette? Moratat?![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. február 12., vasárnap 20:58
attól még kiesünkziro4vr írta:Tuti elrak egyet a nápolynak, Hehe aputestét teszem rá.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 12., vasárnap 20:45
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem