Végülis, kutyaharapást szőrévelRemy írta: Na, kellett már valami jó is az elmúlt napok után... klasszikuson vereség, Verstappen gyógyszer elgurulás, Vini NEM aranylabda...
Szóval lecsúszott a Halálos iramban 6!![]()
![]()
Tegyetek ti is így. Jót tesz.![]()

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 21:27
Végülis, kutyaharapást szőrévelRemy írta: Na, kellett már valami jó is az elmúlt napok után... klasszikuson vereség, Verstappen gyógyszer elgurulás, Vini NEM aranylabda...
Szóval lecsúszott a Halálos iramban 6!![]()
![]()
Tegyetek ti is így. Jót tesz.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. október 29., kedd 21:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 29., kedd 21:18
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 26., szombat 19:05
Elvileg csak az alkohollal voltak problémái, és részben az is adta az ihletet ehhez a filmhez. Volt a vetítés után közönségtalálkozós interjú vele, a másik forgatókönyvíróval, meg Kadarkai Endrével. Ebben fontosnak tartotta leszögezni, hogy bár voltak problémái az alkohollal, nem a saját történeteit vitte vászonra. Ez azért fontos információ, nagyon féltem az elején hogy egy toxikoma féle önvallomás lesz majd.sebydani írta:Köszi Pipa, érdekelt ez a filmPipita írta: Legyen már szó igazi filmekről is:
31-én kijön Tilla új filmje, És mi van Tomival?
A cím szar, a film jó. Menjtek, nézzétek. Az alkoholizmus szülőhazájában nagyon fontos témát boncolgat egyedi módszerrel és nagyon szépen. Ha lesz mondjuk 3 év múlva filmklub, ezt fogom ajánlani.![]()
8.5/10![]()
Tillától jó a téma, de valószínűleg a drogelvonós film lesz a karrier csúcspont neki![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. október 26., szombat 18:54
Köszi Pipa, érdekelt ez a filmPipita írta: Legyen már szó igazi filmekről is:
31-én kijön Tilla új filmje, És mi van Tomival?
A cím szar, a film jó. Menjtek, nézzétek. Az alkoholizmus szülőhazájában nagyon fontos témát boncolgat egyedi módszerrel és nagyon szépen. Ha lesz mondjuk 3 év múlva filmklub, ezt fogom ajánlani.![]()
8.5/10
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 26., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 26., szombat 1:00
Uristen de felbaszott, nagyon reg bosszantottam fel magam ennyire filmen. Kb 1 ora 45 percig orultem, mint majom a farkanak, hogy vegre csinaltak egy rohadt jo filmet, de az utolso 20-25 perc olyan, mintha a horrora akadvak legrosszabb pillanatait osszevagtak volna, egyszeruen borzalmas, rettenetesen szanalmas faszsagot csinaltak az egeszbol.soadroli írta: The Substance
hát ez kurvajó volt, aki szereti a testhorrorokat annak kötelező, de amúgy is nagyon jó film, idén a Bastarden mellett ez volt a legjobb amit láttam![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 25., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 25., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. október 25., péntek 13:52
nem olvastam vissza, de megint a halálos iramban a téma?Remy írta:Sosem ertettem azokat, akik ezeken a filmeken szornyulkodnek ahelyett, hogy nevetnenek egy jot. Jobbakat nevetek ezeken, mint sok vigjatekon.hehetheoriginal írta:![]()
már nézem, rég kacagtam ennyit, sztem év humoros filmje![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 25., péntek 11:08
Sosem ertettem azokat, akik ezeken a filmeken szornyulkodnek ahelyett, hogy nevetnenek egy jot. Jobbakat nevetek ezeken, mint sok vigjatekon.hehetheoriginal írta:![]()
már nézem, rég kacagtam ennyit, sztem év humoros filmje![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 25., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. október 25., péntek 10:48
.amugy a yts oldalon fenn van
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 25., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 25., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 25., péntek 9:07
Linket meg majd orban viktor küld sms-ben, mi?Remy írta: Terrifier 3 meg, ha minden igaz elerheto az interneten. Nem, nem kamerasan.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 25., péntek 8:47
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 25., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 24., csütörtök 11:27
En szeretem, meg a Hiaba futsz, Kalandor, Legios is jo, de ezek mar kevesbe maradandoak.Tjacks írta:Nyerő párost (RodmanRemy írta:
Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes célpont, Tökéletes katona, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Inferno...![]()
Na meg Feláldozhatók 2 és az új Kickboxerek.![]()
) meg kihagyod, most csalódtam
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 24., csütörtök 11:18
Nyerő párost (RodmanRemy írta:Véres játék, Kickboxer, Dupla dinamit, Tökéletes célpont, Tökéletes katona, Börtöncsapda, Oroszlánszív, Inferno...'shutterisland írta: a kickboxer patent, de amugy nagy reszuk tenyleg.![]()
![]()
Na meg Feláldozhatók 2 és az új Kickboxerek.![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem