Tehat a menjel vedd meg 20x-os aronbol a ne igyal-ig jutottunk.hehetheoriginal írta: Vagy inkabb nulla forintert nem inni azt a hanyadekizu es szagu szart, es akkor meg egeszseges is maradsz, tobb penz marad drogra es kurvakra![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 13:57
Tehat a menjel vedd meg 20x-os aronbol a ne igyal-ig jutottunk.hehetheoriginal írta: Vagy inkabb nulla forintert nem inni azt a hanyadekizu es szagu szart, es akkor meg egeszseges is maradsz, tobb penz marad drogra es kurvakra![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 13:54
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. január 30., kedd 13:51
Én Saecot vettem 4 éve, 150 volt 250 helyett.rashidm írta: Madridom népe!
Valentin napra kávégépet vennék feleségemmel, ilyen daralos, mindenes gépet, delonghi markajut. Mivel en nem szoktam kávézni, mit érdemes figyelembe venni? Mitől lesz jo egy kavegep?
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 30., kedd 13:43
Krups a legjobb szerintem. 100k-ert van sima orlos, tokeletes, de 150k-ert mar van tejhabositos (nem tartalyos, egy csovet kell beledugni poharba, tejbe barmibe), az is nagyon fasza.rashidm írta: Madridom népe!
Valentin napra kávégépet vennék feleségemmel, ilyen daralos, mindenes gépet, delonghi markajut. Mivel en nem szoktam kávézni, mit érdemes figyelembe venni? Mitől lesz jo egy kavegep?
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 12:22
Nincs is jobb a 35Ftos kavet 500ert vennihehetheoriginal írta: Meg hogy nem költesz rá, hanem hagyod, hogy megcsinaljak neked rendesen egy kavezoban![]()
Es akkor még csalhatsz is, mert automatic rendel melle egy sutike is![]()
Nekem ket 100-150ezres kozotti van, egy Delonghi, utolso darabos akcio volt, azt hiszem 95ert adtak 140 helyett.rashidm írta:Olyan 200k körülre gondoltam. Nem tudom hogy mennyivel tud többet egy 300k-s gép egy 200k-snálRealista24 írta: A minel hosszabb garanciatol![]()
Milyen arkategoriaban gondolkodsz?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 11:47
Olyan 200k körülre gondoltam. Nem tudom hogy mennyivel tud többet egy 300k-s gép egy 200k-snálRealista24 írta:A minel hosszabb garanciatolrashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!![]()
Milyen arkategoriaban gondolkodsz?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 30., kedd 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 30., kedd 11:39
A minel hosszabb garanciatolrashidm írta: Madridom népe!
Köszönöm!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. január 30., kedd 11:32
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. január 29., hétfő 12:34
Phillipset tudom ajanlani, 2 eve megy, sok szart osszeszedett. Kulonbozo tipusai vannak, szobamerettol fuggoen, 2000i 3000i es 4000i. Kb mind ugyanaz.filatáska írta: Légtisztító ötlet?
Mely márka javasolt? Milyen specifikációk fontosak?
Szoba mérete 20-25 m². Benti kutyusom van.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. január 29., hétfő 10:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 26., péntek 11:27
Tavaly vettem egy soundmagic fülest, magát a márkát ajánlom, szerintem iszonyú jó. (de nehogy megafonos videókat kezdj el csinálni!Babinho írta: Fejhallgató tippje valakinek?
Videóvágáshoz kellene PC-hez, vezeték nélküli, 20-30E a keret![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. január 26., péntek 10:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 9., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. január 9., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. január 9., kedd 10:16
Leteznek hovisszanyeros szellozteto rendszerek, amik az egesz hazban folyamatos cserelik ki a levegot. Egyszer beszeltem valakivel, aki ilyen hazban lakik, mondta, hogy azota, ha egyik gyereke el is kap valamit az ovodaban, sokkal ritkabban fertozi meg a testvereit. Errol elhiszem, hogy mukodik, de az ilyen kis mini legtisztitok.. hat nem tudom. Elsore azok a videok jutnak eszembe, mikor emberek 2 ev folyamatos hasznalat utan levego szurot akartak cserelni, majd akkor jottek ra, hogy a szuro vegig be volt csomagolva zacskoba.hehetheoriginal írta:Hulye kerdes, de ernek ezek valamit?TheBull6 írta: Megint én![]()
Porszikkal megleszek, nem tudtam még választani, de megleszek.
Viszont megadta magát a légtisztító. Egy ikeasunk volt, azt most nem vennék újra.
Használ itt valaki valamit? Asszony a Xiaomi Air Purifier 4 Pro-t szeretné, ahogy néztem a videókat, elég masszív állatnak tűnik.![]()
Köszi![]()
En akkor erzem tisztabbnak a levegot, mikor minden nap beinditom a robotporszivot.TheBull6 írta:Halfkey írta:Persze, ez épp 92500 forintot![]()
![]()
hehe: épp azért kérdezem én is amúgy.
Az ikeasunk (volt talán 10-15 ezer Ft) alkalmas egy 10 négyzetméteres szobára kb. Mi a hálóban használtuk, jó mennyiségben összeszedte a port meg a szöszt meg az ilyeneket, érzésre "tisztább" volt ott a levegő, mint a ház többi részén. De az lényegében egy semmi tudású készülék ezekhez képest.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 9., kedd 10:09
Halfkey írta:Persze, ez épp 92500 forintot
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. január 9., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 9., kedd 9:29
Hulye kerdes, de ernek ezek valamit?TheBull6 írta: Megint én![]()
Porszikkal megleszek, nem tudtam még választani, de megleszek.
Viszont megadta magát a légtisztító. Egy ikeasunk volt, azt most nem vennék újra.
Használ itt valaki valamit? Asszony a Xiaomi Air Purifier 4 Pro-t szeretné, ahogy néztem a videókat, elég masszív állatnak tűnik.![]()
Köszi![]()
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2024. január 9., kedd 9:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem