Bilbao - RealRealista24 írta:Azt hiszem hetfon.soadroli írta: Gratula a tegnapihoz! Nyomorult atletico...![]()
Sorsolás mikor lesz?
Osasuna - Barca
Fixen.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. január 27., péntek 8:48
Bilbao - RealRealista24 írta:Azt hiszem hetfon.soadroli írta: Gratula a tegnapihoz! Nyomorult atletico...![]()
Sorsolás mikor lesz?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. január 27., péntek 7:31
Casemiro altalaba inasba tette'shutterisland írta: majd de paulra ra akarok nezni, klubszinten meg sosem figyeltem.
a vb-n konkretan egy betonfalon atszaladt volna az osszes meccsen, meg abbol az argentin csapatbol is kitunt azzal a warrior karizmaval.
kivancsian varom, hogy pl egy ilyen meccsen mennyire porog fel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 27., péntek 7:27
Azt hiszem hetfon.soadroli írta: Gratula a tegnapihoz! Nyomorult atletico...![]()
Sorsolás mikor lesz?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. január 27., péntek 7:20
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. január 26., csütörtök 22:41
Hogy tetszett?'shutterisland írta: majd de paulra ra akarok nezni, klubszinten meg sosem figyeltem.
a vb-n konkretan egy betonfalon atszaladt volna az osszes meccsen, meg abbol az argentin csapatbol is kitunt azzal a warrior karizmaval.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. január 26., csütörtök 20:56
Pörögjön a campnouba áprilisban'shutterisland írta: majd de paulra ra akarok nezni, klubszinten meg sosem figyeltem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 26., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 26., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 16:53
hehetheoriginal írta: Akkor buntessunk mindent es mindenkit bemondasra, aki megbántott valakit![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 26., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 16:48
Az irtad, hogy nem erte semmilyen kar. Erre reagaltam, ne kelljen mar mindent a szadba ragni.hehetheoriginal írta:hogy o magatol mit csinal, az mindegy. fentebbi szervtol/klubtol/ligatol nem kapott semmilyen buntit, piroslapot, stb, amiert visszapofazik a szurkoloknak, vagy a mediaban valaszolgat.Realista24 írta:
Honnan tudod, hogy nem egy sarokban ülve az ujjat szopkodva gubbaszt Vini?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 26., csütörtök 16:30
hogy o magatol mit csinal, az mindegy. fentebbi szervtol/klubtol/ligatol nem kapott semmilyen buntit, piroslapot, stb, amiert visszapofazik a szurkoloknak, vagy a mediaban valaszolgat.Realista24 írta:Honnan tudod, hogy nem egy sarokban ülve az ujjat szopkodva gubbaszt Vini?hehetheoriginal írta: tehat a felbujto gyarfas tamas nem egyenlo mertekben bunos a megbizo portik tamassal vagy a vegrehajto jozef rohaccsal![]()
![]()
mindegy, tudtommal nem kerult böribe vagy nem kapott birsagot az atmas elkoveto, es viniciust sem erte semmilyen kar, szoval tovabbra sem ertem az analogiat. de biztos velem a baj igy hetvegere.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. január 26., csütörtök 16:23
Mikor még Cé itt tolta, tudtam ha Atletico jön, ott Cé faxra húza őket.dzsi91 írta: Látom matracék megint meccs előtt csinálják a feszkót.Ennek még úgy 2014 környékén lett volna létjogosúltsága de 2 bukott bl döntő meg megannyi szopó után én már nemtudnék vergődni. A szrukolók példát vehetnének a megrogyott edzőjükről és csendben örülni ha 10ből egyszer megvernek minket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 16:04
Honnan tudod, hogy nem egy sarokban ülve az ujjat szopkodva gubbaszt Vini?hehetheoriginal írta: tehat a felbujto gyarfas tamas nem egyenlo mertekben bunos a megbizo portik tamassal vagy a vegrehajto jozef rohaccsal![]()
![]()
mindegy, tudtommal nem kerult böribe vagy nem kapott birsagot az atmas elkoveto, es viniciust sem erte semmilyen kar, szoval tovabbra sem ertem az analogiat. de biztos velem a baj igy hetvegere.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. január 26., csütörtök 15:51
Nyilván. Az elő sem fordulhat, hogy azért kezdte ""dobálni" magát, mert nem akart R9 sorsára jutni.h3x0r írta:Es ez kinek a hibaja? Vini kezdett el a legkisebb kontaktra is esni, kozben meg olyan arcokat vag, hogy inkabb becsukom a szemem, annyira kinos. Amikor a biro felkeszul a meccsre, azt latja, hogy ez a gyerek folyamatosan szimulal, persze, hogy mar akkor se fuj, amikor tenyleg odarugnak neki.kiserik írta: Egyébként szerintem Vininek nem ez a fő probléma. Ez csak hab a tortán. Az igazi probléma az, hogy minden meccsen már a 20. percre lilára rúgják a lábát, a bírók meg csak röhögnek rajta. Persze hogy jobban felveszi utána a bedumálásokat. A szurkolók és az ellenfelek csitítása Vinin is múlik, de a bírókat kezelésbe vehetné a klub. Ideje lenne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 26., csütörtök 15:50
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. január 26., csütörtök 15:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 26., csütörtök 15:45
Nem csak egyfele buntetes letezik...de gondolom ez fel sem merult benned. Es igen, mielott megkerdezed, hogy miert nem egyenlo mertekben van buntetve a ket fel, mert a valo eletben is maskeppen buntetik a visszaesoket. De mar ezt is leirtam nehanyszor.hehetheoriginal írta: ugy hogy nem lett kitiltva, Mr Holmes
olyan nincs, hogy szerintem igazsagtalanul, csak igazsagtalanul van.
amikor mindket fel hibas, akkor ne csak az egyik kapjon buntit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 26., csütörtök 15:34
Mi a fasz.h3x0r írta:Mint az egyik haverom kartyazas kozben, mikor negyed ora utan is azt magyarazza, hogy 3 korrel korabban azert minuszolt, mert valaki nem tette bele a damat, a masik meg rossz szinbol jott ki, pedig tudhatta volna, hogy az mar ketszer is volt.hehetheoriginal írta: Hogy ket ember vitaja utan az egyiket kiteszed igazsagtalanul, mikozben a masik meg semmilyen buntit nem kapEmber, lepj tovabb.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem