Edző és vezetőség
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Nekem csak az a gyanús hogy mindenki kussban ül, szerintem elvárható lenne kiállni a kamerák elé és bevédeni edző bát az említett játékosoknak at least.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Na de kik tartoznak a heavyweights kategóriába, ha nincs ott Courtois és Mbappé, de vélhetően Carvajal sem?Realista24 írta: Real Madrid heavyweights don’t agree with Xabi Alonso’s ideas.
The players who are happy with Xabi Alonso are — Dean Huijsen, Álvaro Carreras, Thibaut Courtois, Arda Güler and Kylian Mbappé.
Többet nem nagyon tudok a jelenlegi csapatból.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ha ez így van, akkor hívnám is a PSG-t, hogy a Joao Neves - Bellingham csere mehet már télen.Szerinte a sok felesleges futas miatt nincs meg az igazi attores, egy melyen vedekezesbol gyors atmenet lenne kerethez valo jatekunk es ennek rengetegszer szot is ad az oltozoben, edzeseken.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Felesleges futás
Ha így gondolja tényleg, akkor van baj, bízom benne csak kamu firkálmány.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid heavyweights don’t agree with Xabi Alonso’s ideas.
The players who are happy with Xabi Alonso are — Dean Huijsen, Álvaro Carreras, Thibaut Courtois, Arda Güler and Kylian Mbappé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Ebben az esetben lehet hogy ot meg beajanlanam a premier leaguebe.
Sok felesleges futas miatt.. aztan mindegyik meccsen tobbet fut nalunk az ellenfel.
Sok felesleges futas miatt.. aztan mindegyik meccsen tobbet fut nalunk az ellenfel.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Koszi szepen!RaúlCF írta:https://www.sportsmole.co.uk/football/r ... 86325.htmlrealmadrid95 írta:
Belinkelned azt, ahol olvastad az 5 jatekost? Engem is erdekelne, mert sehol sem talalom en sem.
redditen futottam bele. elvileg valami cseh újság hozta le. annyi szar kering hirtelen a témában, hogy nigériából is kitalálnak valamit. persze mundo is írkál mindent 20 cikkben. nagyon gyorsan le kell zárni ezt a dolgot. keverik a szart, mindent találgatnak nem jó ez így. csend kell és nagyon gyorsan elkezdeni nyerni a meccseket.
En igazabol mar barmit elhiszek, egyebkent itt Madridban is nagy szobeszed, hogy Bellingham az egyik nagy Alonso buktato Vini mellett. Azt beszelik a helyiek, hogy egyaltalan nincs megelegedve a taktikaval, edzesmodszerrel az angol.
Szerinte a sok felesleges futas miatt nincs meg az igazi attores, egy melyen vedekezesbol gyors atmenet lenne kerethez valo jatekunk es ennek rengetegszer szot is ad az oltozoben, edzeseken.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
https://www.sportsmole.co.uk/football/r ... 86325.htmlrealmadrid95 írta:Belinkelned azt, ahol olvastad az 5 jatekost? Engem is erdekelne, mert sehol sem talalom en sem.RaúlCF írta: bármi is lesz a vége ezt nagyon gyorsan el kell fojtani mert az nem állapot, hogy minden nap ömlik a szar. ömlik az akkor is ha minden klappol nem kell mellé extra
redditen futottam bele. elvileg valami cseh újság hozta le. annyi szar kering hirtelen a témában, hogy nigériából is kitalálnak valamit. persze mundo is írkál mindent 20 cikkben. nagyon gyorsan le kell zárni ezt a dolgot. keverik a szart, mindent találgatnak nem jó ez így. csend kell és nagyon gyorsan elkezdeni nyerni a meccseket.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Belinkelned azt, ahol olvastad az 5 jatekost? Engem is erdekelne, mert sehol sem talalom en sem.RaúlCF írta: bármi is lesz a vége ezt nagyon gyorsan el kell fojtani mert az nem állapot, hogy minden nap ömlik a szar. ömlik az akkor is ha minden klappol nem kell mellé extra
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
bármi is lesz a vége ezt nagyon gyorsan el kell fojtani mert az nem állapot, hogy minden nap ömlik a szar. ömlik az akkor is ha minden klappol nem kell mellé extra
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kiegészülve Ramossal és Pepével, lenne ott vérengzésnzooli93 írta: Arbeloat a puhanyoknak,edzesen o maga rugja fel azt,aki szarik bele![]()
ha kicsinálják Xabit, amúgy tényleg meg kéne ezt húzni
kár, hogy a vezetőség em lesz ilyen tökös a játékosokkal szemben
- nzooli93
Arbeloat a puhanyoknak,edzesen o maga rugja fel azt,aki szarik bele
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Vezetőség helyében (ha tényleg problémáznak Xabi módszerein) akkor kiszivárogtatnám kamuból a sajtónak, hogy Xabi utódjaként csak Mourinho jöhet szóba.
Lehet néhányan összekapnák magukat, mert az öreg Joséval sok mindent lehet, de baszakodni nem nagyon.
Lehet néhányan összekapnák magukat, mert az öreg Joséval sok mindent lehet, de baszakodni nem nagyon.
- Pad'em
De én nem látom ezeket a neveket nála csak, hogy többen elégedetlenek mint az emberek gondolnák. Ezt írta ma:RaúlCF írta: mondom csipet sóval mert ex relevos szenny firkálta.
"With greater or lesser responsibility on the part of the coach, Xabi Alonso’s situation is starting to become unsustainable. There are several players (more than people think) who want a change, and important voices in the front office who are beginning to see it as necessary. An explosive cocktail."
*
"Vinicius is within his rights to make demands, and Real Madrid is within its rights to consider whether it should grant them or not. Both signed the same contract, and they certainly didn’t do so under any kind of extortion. In fact, the player signed his last extension until 2027 with fewer concessions, aware that if things went well, he could ask for more soon. And Real Madrid accepted."
*
"Whatever happens with Xabi Alonso, I have little doubt that part of the solution for this Real Madrid involves at least a couple of painful sales in the upcoming transfer windows—rebuilding one or two areas of the pitch and showing that the club doesn’t have a trembling pulse when it comes to the squad." @JorgeCPicon
Amúgy Relevós volt Matteo Moretto is aztán ő az egyik leghihetőbb firkász.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
mondom csipet sóval mert ex relevos szenny firkálta.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert szarSteve írta: Valverde miért lenne amúgy elégedetlen, én maradtam le valamiről?
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Volt szó korábban, hogy nem tetszik neki, hogy jobbhátvédet kell játszania, meg volt egy klip ahol nem melegített be mikor elküldték csereként. Valahol szeptember végén. Full kamu volt több mint valószínű, utolsónak képzelném, hogy ő direkt nem tesz bele 100%-ot, de Álvaro góljánál ő is látványosan szart bele visszafutni.Steve írta: Valverde miért lenne amúgy elégedetlen, én maradtam le valamiről?
Amúgy ezt az 5 nevet hol olvastad Raúl? Picon a posztjában nem nevezte meg a játékosokat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Gondolom ráhúzzák arra h védőt játszik párszor. De Ő az aki még akkor sem menne szerintem az edzőval szembe. Jude a másik akit pont nem gondolnék, mióta felépült a kedvenc posztján alap kezdő, sőt szerintem túl hamar került vissza a kezdőbe is.Steve írta: Valverde miért lenne amúgy elégedetlen, én maradtam le valamiről?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Valverde miért lenne amúgy elégedetlen, én maradtam le valamiről?
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
mila
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
sztem is kamu a többes szám. én valószínűbbnek tartom h junior sleppje és ügynöke generáltatja ezeket, h többen! is elégedetlenek xabival.
92:48