Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 11., péntek 12:26

Rozsabimbo2019 írta:
ziro4vr írta: Fejben kevés ő ezeket feldolgozni, balondor ügy, az egész világ őt támadja mert fekete(szerinte, valójában azért mert egy idióta), Mbappe tavaszra átvette a húzóember szerepet, most még vszeg 10es mez is megy oda szépen, közben a játék nem megy úgy.. nem tudom hány brazil jött vissza ilyen spirálból, nem sok..

Lecserélni legalább lemeri Xabi, kezdőből kirakni 1-2 meccsre majd talán, pihentetés stb, de tartósan nézhetjük őt még itt sokáig vszeg.
Ha Trent egészséges tuti padon kezd a PSG ellen. Még talán hír is volt erről...
Most nézem, elég sok helyen téma a sétálgatása, lehet, hogy Mbappet is elővették miatta, de Vini sokkal durvább, mert ő gólokat sem lő már és kb 1v1ben is elveszíti a párharcait. Én kinezem belőle, hogy Xabi elmondta neki, hogy pad és ez annyira rosszul érintette, hogy utána már sz.rt az edző fejére meg utasításaira. Ha viszont így van, akkor elég komoly a baj és Xabinak lesz vele gondja rendesen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. július 11., péntek 12:09

ziro4vr írta: Fejben kevés ő ezeket feldolgozni, balondor ügy, az egész világ őt támadja mert fekete(szerinte, valójában azért mert egy idióta), Mbappe tavaszra átvette a húzóember szerepet, most még vszeg 10es mez is megy oda szépen, közben a játék nem megy úgy.. nem tudom hány brazil jött vissza ilyen spirálból, nem sok..

Lecserélni legalább lemeri Xabi, kezdőből kirakni 1-2 meccsre majd talán, pihentetés stb, de tartósan nézhetjük őt még itt sokáig vszeg.
Ha Trent egészséges tuti padon kezd a PSG ellen. Még talán hír is volt erről...

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. július 11., péntek 11:54

cart írta: Nem merik padra tenni mert akkor még jobban leeresztene.
Ez a Real Madrid, itt CR-en kivul mindenki a padra lett rakva idoszakosan vagy eladva ha a teljesitmeny mar nem volt eleg. Ne szorakozzunk mar, miert van Vinicius ugy kezelve mint valami legenda?

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. július 11., péntek 11:52

Nem merik padra tenni mert akkor még jobban leeresztene. Így is elég neki hogy Mbappe jobb nála plusz még több pénzt is kap.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. július 11., péntek 11:39

Fejben kevés ő ezeket feldolgozni, balondor ügy, az egész világ őt támadja mert fekete(szerinte, valójában azért mert egy idióta), Mbappe tavaszra átvette a húzóember szerepet, most még vszeg 10es mez is megy oda szépen, közben a játék nem megy úgy.. nem tudom hány brazil jött vissza ilyen spirálból, nem sok..

Nem illik.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. július 11., péntek 10:59

hehetheoriginal írta: sztem perez es a klubvezetes burokban elnek, akarva, akaratlanul.
binicius vilagszerte ismert, brazil valogatott, most lattam vele uj nike reklamot.
kizart, hogy eladjuk.
ha az egesz eve gatya lesz, akkor talan felmerul, de azt mar valszeg en nem latom, mert beledoglok az idegbe a faszfej miatt, nagyon nem birom az ostoba jatekosokat.
Dehát az egész éve gatya volt.

Nem akarok rosszindulatú lenni vele, nagyon hiányzik a régi, önfeledt Vini, aki bárkit megvert a szélen. A ballondor előtti Vini. Nem is volt olyan rég. Nem tudom, van-e visszaút.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 11., péntek 10:41

sztem perez es a klubvezetes burokban elnek, akarva, akaratlanul.
binicius vilagszerte ismert, brazil valogatott, most lattam vele uj nike reklamot.
kizart, hogy eladjuk.
ha az egesz eve gatya lesz, akkor talan felmerul, de azt mar valszeg en nem latom, mert beledoglok az idegbe a faszfej miatt, nagyon nem birom az ostoba jatekosokat.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. július 11., péntek 8:13

wZoLee7 írta: Megneznem hogy ki az aki azt meri Pereznek mondani, hogy Vinicius komoly hatraltato tenyezo, vagy a Vinicius Bappe kettosbol csak egy maradhat ha nyerni akarunk... Es Perez hallgat is arra a valakire.
Ha valóban ez a helyzet, akkor visszaérkeztünk a kétezres évek Perezéhez, és nyugodtan átveheti a stafétabotot José Ángel Sánchez.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. július 10., csütörtök 22:45

Na mondjuk Aladinnal nekem se lenne kedvem dumalni akkor sem ha nyerunk :lol:
De ha mar vereseget kellett szenvedni akkor itt kapjunk ki ne a kovi szezonban. Megneznem hogy ki az aki azt meri Pereznek mondani, hogy Vinicius komoly hatraltato tenyezo, vagy a Vinicius Bappe kettosbol csak egy maradhat ha nyerni akarunk... Es Perez hallgat is arra a valakire.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 22:11

reeed_ati írta: Lehet fura megközelítés, de hosszabb távon még akár jól is jöhetett ez a veretes zakó, a tegnapi "miki egér" kupán..(ugye, ha nem mi nyerjük, akkor az.. :kalapos: )
Baromi kényelmetlen lehetett azért az öregnek, fenn a vipbe.. és talán ezekután, majd könnyebben megszabadul a fékektől és hoz olyan játékosokat, akik konkrétan Xabinak kellenek, pontosan az ő felfogásába.
Feszkós volt az öreg, cikkeznek róla, hogy állítólag egy szót nem váltottak a kötelező kézfogáson kívül Nasszerrel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. július 10., csütörtök 22:03

Lehet fura megközelítés, de hosszabb távon még akár jól is jöhetett ez a veretes zakó, a tegnapi "miki egér" kupán..(ugye, ha nem mi nyerjük, akkor az.. :kalapos: )
Baromi kényelmetlen lehetett azért az öregnek, fenn a vipbe.. és talán ezekután, majd könnyebben megszabadul a fékektől és hoz olyan játékosokat, akik konkrétan Xabinak kellenek, pontosan az ő felfogásába.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 21:57

JUST IN: Xabi Alonso has asked Real Madrid to sign a midfielder like Arda Güler.

— @defcentral

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 21:47

Carreras: Here we go.

50M, részletekben fizetünk, tehát nem a kivásárlási árát egyösszegben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. július 10., csütörtök 20:08

https://x.com/MadridUniversal/status/19 ... GDpLQ&s=19

Hátha.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. július 10., csütörtök 20:06

RaúlCF írta: Alabával nem kell számolni tehát van Huijsen,Rüdiger, Militao és a sor legvégén Asencio. Ez sovány bárhonnan nézzük. Konaté is elvileg ide akar jönni. Akkor ne szarakodjunk.
Szerintem siman lehet hogy tchouamenivel is cbkent is szamolnak foleg ha 3 vedozes lesz es camavinga felepul. Nekem o nagy kerdojel hogy ot hova es milyen szerepkorbe fogja berakni xabi.
Vagy akar carvajal is lehet ez.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 10., csütörtök 20:03

ELSiete írta: Hú, ezt mondjuk jó hallani. Bár nem tudom ez így kinek a kárára fog történni, én személy szerint nagyon szeretem Rüdigert, szerintem extra mint védő, de a térdműtéte óta nem teljesen önmaga. Kérdés végleg írjuk le, vagy csak tegyük be rotálásba, esetleg Huijsen párja fixen ő legyen?
mindegy, hogy leírjuk vagy rotáljuk jelenleg nem vagyunk meg hátul. van Alaba 33 akinek az utolsó éve, Rüdiger 32 és vagy visszajön vagy nem, Militao 27 dupla acl után most jól szállt be de lássuk hosszabb távon hogy jön vissza. ez kapásból 3 kérdőjel miből 1 távozik legkésőbb jövőre a másik korosodik a 3ik sérülésből jön vissza. mellette van Huijsen mint fiatal. Konaté nem lesz egy Maldini de mai piacon magasan helyezkedik el, 26 éves és lejáró szerződéses. ha mindig keressük a piaci lehetőségeket akkor ez az.

Alabával nem kell számolni tehát van Huijsen,Rüdiger, Militao és a sor legvégén Asencio. Ez sovány bárhonnan nézzük. Konaté is elvileg ide akar jönni. Akkor ne szarakodjunk.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 19:57

RaúlCF írta:
ELSiete írta: Jó amúgy ez a Konate, adhat hozzá a kezdőhöz? Nem sok pool meccset néztem idén, és azokon is inkább Dominikra fókuszáltam.
bekötött szemmel besétál a kezdőbe. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy Konaté fan. de jelen esetben nagy upgrade lenne és mai viszonyban egész jó áron.
Hú, ezt mondjuk jó hallani. Bár nem tudom ez így kinek a kárára fog történni, én személy szerint nagyon szeretem Rüdigert, szerintem extra mint védő, de a térdműtéte óta nem teljesen önmaga. Kérdés végleg írjuk le, vagy csak tegyük be rotálásba, esetleg Huijsen párja fixen ő legyen?

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. július 10., csütörtök 19:52

ELSiete írta: Jó amúgy ez a Konate, adhat hozzá a kezdőhöz? Nem sok pool meccset néztem idén, és azokon is inkább Dominikra fókuszáltam.
bekötött szemmel besétál a kezdőbe. mondom ezt úgy, hogy nem vagyok egy Konaté fan. de jelen esetben nagy upgrade lenne és mai viszonyban egész jó áron.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. július 10., csütörtök 19:49

Jó amúgy ez a Konate, adhat hozzá a kezdőhöz? Nem sok pool meccset néztem idén, és azokon is inkább Dominikra fókuszáltam.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 10., csütörtök 19:44

6 millióért eladtuk Munozt az Osasunának, + 50%-os sell-on.

Vissza: