Jude Bellingham - 5
Re: Jude Bellingham - 5
Nagyon szomoru hogy teljesen el van tunve. Oke hogy a mezonyben csuszik maszik de hat nem ezert lett hozva, meg amugy is sokkal tobb van benne. De hogy iden 0 golja van igy lassan novemberben, az meglepett.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Így. A melót nem veszem el tőle, semmiképp, de valahogy egy mezei szerelésnél is úgy viselkedik, mintha egy fifa highlight-ra készülne épp. Baromi jó kvalitásai vannak, de a hozzáállása elment egy rossz irányba.ateeemadrid írta: Azért azt is tegyük hozzá, hogy gecisokszor csak ilyen látványos eszetlen csúszkálásokat nyom, bármiféle eredmény nélkül. Érdemes pl Camaval összevetni azt a nagy melót. Gyenge ő is, kár a mai után védeni sztem.
Nem illik.
- ateeemadrid
Azért azt is tegyük hozzá, hogy gecisokszor csak ilyen látványos eszetlen csúszkálásokat nyom, bármiféle eredmény nélkül. Érdemes pl Camaval összevetni azt a nagy melót. Gyenge ő is, kár a mai után védeni sztem.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyébként tényleg, szó se róla, rengeteget melózik. Valverdével kéz a kézben.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem a franciának magának van köze, hanem annyiban lett más a dolog, hogy eddig Bellingham szabadabban mozgott, érkezett rendre elől, keresték a társak és nagyobb szerepe volt..ziro4vr írta: Semmi köze ehhez a franciának, volt egy hiperklasszis fél szezonja, azóta abból él, hatalmas pofa, átlagos teljesítmény. Én ennyit látok. A potenciál ott van benne, a mai piacon egy kiemelkedő értékű játékos, de ez inkább a mai piacot minősíti. Kicist neki is el kéne gondolkodnia, ahogy mindenkinek.
Most jött egy 9-es támadó, abból is akit a legjobbat csak lehet venni. Mert MBappé a legjobb a világon, akárhány helyzetet is hagyott ki. A társak őt keresik, őt és Vinit ugratják ki. Bellingham meg hátrébb szorult, képletesen és a pályán is.
Ettől még nem lett Bellingham szarabb játékos, ahogy MBappé sem felejtett el focizni. A kémia nincs meg a játékosok között.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Ez a srac nem tud szarul jatszani.
Tud hasznosan,meg extran.
Ma a hasznos volt “csak”.
Tud hasznosan,meg extran.
Ma a hasznos volt “csak”.
már tavasszal is hátrébb volt és csak robotolt ugyanígy, de az akkor működöttBlancoMark írta:De aki ennyire clutch elol azt miert egetjuk hatul meg a mezonyben szenne mint valami szurke eminenciast? Nem azert hoztuk, hogy csak robotoljon. Igen is Mbappe miatt kerult hatra.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- BlancoMark
De aki ennyire clutch elol azt miert egetjuk hatul meg a mezonyben szenne mint valami szurke eminenciast? Nem azert hoztuk, hogy csak robotoljon. Igen is Mbappe miatt kerult hatra.ferni írta: Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- flori
Bőven túl volt lőve az elősző ősze, nem az a szint. Kiemelkedő játékos a mai felhozatalban, de a helyén kell kezelni. Tényleg nincs posztja, azt ki kell főzni valahogy. Sajnos egyre inkább látszik, ha kiegyensúlyozott csapatot akarunk, akkor valakinek menni kell. Kiváncsi leszek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Valverdevel ketten együtt fölöslegesek a csapatba.
Mezőnyben rengeteget melózik, legalább ezt ne vegyük el tőle.
- ziro4vr
Semmi köze ehhez a franciának, volt egy hiperklasszis fél szezonja, azóta abból él, hatalmas pofa, átlagos teljesítmény. Én ennyit látok. A potenciál ott van benne, a mai piacon egy kiemelkedő értékű játékos, de ez inkább a mai piacot minősíti. Kicist neki is el kéne gondolkodnia, ahogy mindenkinek.
Nem illik.
- Steve
Az nem az én hibám, hogy ha nem látod, hogy a francia érkezése után megváltozott a szerepe..ziro4vr írta: Jaja tavasszal is a francia csinálta ki meg a pöcsös nője biztosan.![]()
Kicsit elszakadt valami és itt harcolsz MBappe miatt, idegben tolva.. De én nem MBappet bántottam, ha tudnád értelmezni a szöveget.
Annyit merészeltem megemlíteni, hogy a francia érkezése megváltoztatta az ő szerepét.
Szerintem össze fog ez a támadó brigád szokni és onnantól kegyetlenek lesznek. MBappe is fogja ontani gólokat még és a régi Bellinghamet is vissza fogjuk kapni. Össze kell kovácsolni őket.
Mindenki maga alatt teljesít ilyen káoszban. Senki se tudja mit kéne játszani, főleg carlo nem.
- ziro4vr
Jaja tavasszal is a francia csinálta ki meg a pöcsös nője biztosan.
Nem illik.
- Steve
Kicsinálta Mbappé érkezése és nincs főszerepe, se igazán posztja..de legalább 12x lesre futottak előtte a támadó társak.RealRaúl77 írta: Nem tudom, mi van vele idén. Árnyéka önmagának.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem tudom, mi van vele idén. Árnyéka önmagának.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma oldschool angol volt a pályán, mint egy jó Crouch úgy botladozott.
- Pad'em
Azért ez a Predator Belligold pack elég komoly lett.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"