Hogyne osztana vagy szoroznaTjacks írta: Szerintem meg nem oszt nem szoroz az 1000 gól, főleg hogy az arab bohóckodás is benne lesz.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 27., kedd 21:08
Hogyne osztana vagy szoroznaTjacks írta: Szerintem meg nem oszt nem szoroz az 1000 gól, főleg hogy az arab bohóckodás is benne lesz.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 27., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 27., kedd 20:59
Feladom bazdmeg, nyertélRemy írta:De ad. Mert 1000 alatt sok játékos van. 1000 felett EGY DARAB játékos lehet.Tjacks írta:
Senki nem mondta hogy nem elképesztő. Segítek értelmezni: a 850 gól a top ligákban + a címek önmagukban legendává tették ehhez már semmit nem ad hozzá hogy az arab ligában a farmerek között még feltornázta 1000ig.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 20:57
De ad. Mert 1000 alatt sok játékos van. 1000 felett EGY DARAB játékos lehet.Tjacks írta:Senki nem mondta hogy nem elképesztő. Segítek értelmezni: a 850 gól a top ligákban + a címek önmagukban legendává tették ehhez már semmit nem ad hozzá hogy az arab ligában a farmerek között még feltornázta 1000ig.Remy írta: Az a baj, hogy itt nem arról van szó, hogy 30 milliós fizuról kéne leadni 15-re, hanem valami 200at keresett az araboknál. Itt kicsit más a szitu. Elhiszem, hogy jó romantikázni, de azért na...
FIFA-ban sincs olyan játékos, aki csak és kizárólag topligában jut el 1000 gólig. A profi szint a lényeg. Soha, senki nem fog csak topligában elmenni, még 900ig se. Így is egy elképesztő dologról beszélünk, de még ezt is leredukálni arra, hogy hol rúghatja valaki...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 27., kedd 20:56
Senki nem mondta hogy nem elképesztő. Segítek értelmezni: a 850 gól a top ligákban + a címek önmagukban legendává tették ehhez már semmit nem ad hozzá hogy az arab ligában a farmerek között még feltornázta 1000ig.Remy írta: Az a baj, hogy itt nem arról van szó, hogy 30 milliós fizuról kéne leadni 15-re, hanem valami 200at keresett az araboknál. Itt kicsit más a szitu. Elhiszem, hogy jó romantikázni, de azért na...
FIFA-ban sincs olyan játékos, aki csak és kizárólag topligában jut el 1000 gólig. A profi szint a lényeg. Soha, senki nem fog csak topligában elmenni, még 900ig se. Így is egy elképesztő dologról beszélünk, de még ezt is leredukálni arra, hogy hol rúghatja valaki...Tjacks írta: Szerintem meg nem oszt nem szoroz az 1000 gól, főleg hogy az arab bohóckodás is benne lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 27., kedd 20:54
Max átköltözik Riyad egyik feléről a másikba. Jelenleg két ajánlata van, egy a Nassrtól, ami közel van ahhoz amit kért de mégse fogadta el, a másik az Al Hilaltól akikkel mehetne a klub vb-re, többek közt játszani ellenünk___Samy___ írta: Mondjuk en ezt nem lattam jonni. Azt hittem a vb-ig meg az ezer golig kihuzza az al nassrbe. Innentol erdekes lesz a dolog, hogy hova megy.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. május 27., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. május 27., kedd 20:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 20:46
FIFA-ban sincs olyan játékos, aki csak és kizárólag topligában jut el 1000 gólig. A profi szint a lényeg. Soha, senki nem fog csak topligában elmenni, még 900ig se. Így is egy elképesztő dologról beszélünk, de még ezt is leredukálni arra, hogy hol rúghatja valaki...Tjacks írta: Szerintem meg nem oszt nem szoroz az 1000 gól, főleg hogy az arab bohóckodás is benne lesz.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 27., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. május 27., kedd 20:41
Hát a Sporting kedvéért (pláne, hogy BL-ben is indulnak) igazán leadhatna a fizetési igényéből. Már a szaúdi kalanddal is erősen inog a narratívája, hogy semmi nem érdekli, csak a győzelem, de ha a pénz miatt fordítana hátat a nevelőegyesületének, az végleg megsemmisítené ezt a képet.Sierra írta: Sztem a Sporting már nem akarja őt foglalkoztatni, fizetése is kérdéseket vet fel, hogy mennyiért adná le a portugál csapat kedvéért. Abból nem lesz semmi imo. De tényleg móki lenne újra a BL-ben látni akármelyik csapatban, na meg növelhetné tovább a rekordját.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 27., kedd 20:34
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 27., kedd 20:30
Üzleti szempontból jobban járna, ha olyan országba igazolna, ahol még nem játszott. Ilyen alapon az USA nagyon megérné neki, főleg, hogy ott lesz jövőre a VB is.R. Carlos írta: Nekem még most is adná a Sporting meg a portugál liga, ha meg tudnának egyezni. Ott verethetné a gólokat (1000 gólig meg túl is azon) meg szint lenne a vb-re is. Meg tényleg ezzel lenne kerek az a karrier.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. május 27., kedd 20:15
+BL főtábla.R. Carlos írta: Nekem még most is adná a Sporting meg a portugál liga, ha meg tudnának egyezni. Ott verethetné a gólokat (1000 gólig meg túl is azon) meg szint lenne a vb-re is. Meg tényleg ezzel lenne kerek az a karrier.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. május 27., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 27., kedd 19:14
Esélytelen, hogy gyenge kerettel spanyolban, ennyi idősen összejöjjön az ezer. Iszonyat hülye döntés lenne.Tjacks írta:Szerintem megveszi a Valenciát és fix kezdőre berakja magát cenyóba az 1000 gólig._Bushido_ írta: BREAKING: Cristiano Ronaldo is seriously considering joining Al-Hilal.
If the move happens, his debut will be against REAL MADRID, in the Club World Cup.
Na erre kíváncsi leszek.
Emellett spanyolban mennek a pletykák, hogy melyik csapatot veszi meg másokkal együtt. Először a valenciát írták, most az almeriát![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. május 27., kedd 19:11
Szerintem megveszi a Valenciát és fix kezdőre berakja magát cenyóba az 1000 gólig._Bushido_ írta: BREAKING: Cristiano Ronaldo is seriously considering joining Al-Hilal.
If the move happens, his debut will be against REAL MADRID, in the Club World Cup.
Na erre kíváncsi leszek.
Emellett spanyolban mennek a pletykák, hogy melyik csapatot veszi meg másokkal együtt. Először a valenciát írták, most az almeriát
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. május 27., kedd 18:39
Jogos, rosszul emlekeztem valamiert.bluebike írta:Mármint arra gondolsz, h a Madrid játszik az InterMiamival? Csak az elődöntőben, vagy döntőben tudnánk játszani velük, ha mindkét csapat eljutna addig. Youngest fürösztője az első csoportban van, mi pedig az utolsóban.Realista24 írta:
Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. május 27., kedd 18:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 27., kedd 18:20
az olyan, ugy megy nalunk, hogy junius kozepen orrfujas vanRealista24 írta:Persze, azt hiszem ki is tudjuk fújni az orrát rögtön.hehetheoriginal írta: buta messi ott lesz a klubvébén?
megint nem hagynak rendesen nyaralni bazmeg, nézni kell ezt a sok kosz csapatot![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem