wZoLee7 írta:
Csak azt nem értem ha már elindítottuk az egészet akkor miért nem fejezzük be. Most behúzott farokkal kiállunk 12 ember ellen, hogy aztán tapsoljunk a győzelmüknek? A játékosoknak meg a fazsuk ki lehet már azzal, hogy a vezetőség harcol de semmi nem történik ,csak még inkább ellenünk vannak. Az ég világon semmire nem volt ez jó, semmire. Csak ártott, megint. Ahhoz, hogy ebből jól jöjjünk ki olyan formát kellene villantani ami nincs bennünk az elmúlt hetek alapján, nekik meg pont fordítva. Az első egyértelmű csalós bírói itélet után levonulnék, a sajtájon levetíteném a jelenetet és megkérdezném az újságírókat hogy szerintük ez így rendben van, ha azt mondják igen akkor ellehet engedni az egészet és beszántani a spanyol focit.
A média ellenünk van minden téren. Ez egy csodabarca nekik, ami feltámadt a hamvaiból. Ha megnézed a facebookot, akkor láthatod, mivel az lett a média szócsöve. Romanotol egészen a Nemzeti Sport Onlineig ez megy. A kommentek között is: Csodabarca, csalómadrid. Észre se vették azt, ami idén a Barca javát szolgálta és a mi kárunkra ment. Ellenben Alvarez szarul végzett 11-ese 3 hétig téma volt nekik, aztán jött az Arsenal elleni lebőgésünk és azzal foglalkoztak. Azt se veszik észre, hogy Olmoék szabálytalansággal játszhatnak egész szezonban, a Negreira ügyet meg rég elfelejtették.
Ezen felül egyenesen követelik a Barca triplázását, nem csak szeretnék, hanem követelik, mert ez egy csodacsapat szerintük. Egyetlen kommentet mertem arról írni oda, hogy mi szolgálta az ő javukat eddig és videókat linkeltem alá (alátámasztva, hogy a Barca javát szolgálta idén kb. minden), erre az évekkel ezelőtti Pepe féle brutalitást meg Casemiro kétes belépőit hozták fel, mert szerintük ez vezetett a sok BL győzelmünkhöz.
Perez kezd nagyon öreg lenni és beleállt a dolgokba idén, ami a legnagyobb hiba volt. Jobb lett volna úgy, ahogy eddig. Csendben tűrni kellett volna mindent, mivel a bajnoki címünk került kb. abba, hogy kritizálni kezdte a bírókat. Most meg lehet a kupánk megy rá, sőt szinte biztos. Most pont ez a Gyamal nyomja emiatt, hogy csendbe kéne lenni... addig amíg nem kerültek ilyen helyzetbe, ők harsogtak a leginkább. Nem ártana ennek a kis pöcsnek egy igazán kemény belépő. Sose kívánok senkinek se sérülést, de őt pont visszahelyezné arra a szintre ahol ténylegesen van. Kurva nagy az arc és nagyon ellenszenves a tejfeles szájú nekem.