A grafikan kivul mi volt lebutitva? Ugy emlekszek meg az online resz is mukodott PS3-on.magnus666 írta:nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6

Konzolok
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Konzolok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem baj ez. Legyen rendben, aztan akkor kit erdekel ez a par honap.csakalaci írta: puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..![]()
Haat Ubisoft megjobban vagja maga alatt a fat..![]()
Jo hat ilyen alapon akkor varjuk meg a GTA 7et. Az ugyis jobb lesz.magnus666 írta:nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem nagyon fogynak még most is belehet rakni szinte mindenhol a kosárba
Euronicsnál előrendeltem, csak ott volt utánvétes. Igazából pont szülinapom környékén hoznák ki úgyhogy valszeg át is tudom venni anélkül, hogy asszony kettéhasítsa a fejem amikor meglátja ha tényleg kiküldik. Ugyanitt 2020as(vagy 21 már nem tudom) PS5 eladó november 12-től.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mekkora teógerek nemlehet előrendelni csak ha kifizetem most
gondoltam berendelem aztán majd eldöntöm novemberig.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6
- P. Krisz
Stalker 2, ha nem csúszik megint és az Indiana Jones nagyot szólhat.
Arpg műfaj kedvelőinek meg a Path of Exile 2.
Arpg műfaj kedvelőinek meg a Path of Exile 2.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ja.. pedig gondolkoztam hogy karácsonyra jó leszcsakalaci írta: puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..![]()
Haat Ubisoft megjobban vagja maga alatt a fat..![]()

2025 viszont robbani fog: AC Shadows, Ghost of Yotei, GTA 6
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Zidane, Marcelo, Kroos
puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..
Haat Ubisoft megjobban vagja maga alatt a fat..

Haat Ubisoft megjobban vagja maga alatt a fat..

We're Real Madrid - and being successful is part of our DNA. -Toni Kroos
-
Ha képesek lesznek, így van. Elég nagy a csend arrafelé, nekem gyanús, hogy valami készül a konyhában.ferni írta:Ha képesek lesznek olyan szintre leredukálni az input lagot, hogy ne lehessen észrevenni, akkor az parádé lenne, de én nem hiszem, hogy ez lehetséges, főleg hogy a felhasználóknál lesz mindenféle net.nuevo_ericco írta:
Az akkor bukó lesz, mert a következő Xbox valószinűleg egy app lesz, amit feltelepítesz a tévédre, és havi díjért, cloudon/streamen keresztül fogod játszani a játékokat.
Pluszban kompetitív játékokra alkalmatlan lenne, mert lehetetlen elérni ugyanazt a reszponzívitást.
Amúgy a GeForce Now 60 Hz-nél elég jó számokat mutatott már két éve is:
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... lternative
Ha képesek lesznek olyan szintre leredukálni az input lagot, hogy ne lehessen észrevenni, akkor az parádé lenne, de én nem hiszem, hogy ez lehetséges, főleg hogy a felhasználóknál lesz mindenféle net.nuevo_ericco írta:Az akkor bukó lesz, mert a következő Xbox valószinűleg egy app lesz, amit feltelepítesz a tévédre, és havi díjért, cloudon/streamen keresztül fogod játszani a játékokat.h3x0r írta: a PS6 kozelebb lesz az 1000 dollarhoz (szerintem fix 999 lesz), mint a 700-hoz.
Pluszban kompetitív játékokra alkalmatlan lenne, mert lehetetlen elérni ugyanazt a reszponzívitást.
-
Az akkor bukó lesz, mert a következő Xbox valószinűleg egy app lesz, amit feltelepítesz a tévédre, és havi díjért, cloudon/streamen keresztül fogod játszani a játékokat.h3x0r írta: a PS6 kozelebb lesz az 1000 dollarhoz (szerintem fix 999 lesz), mint a 700-hoz.
- h3x0r
A PC-knel mar megvalosult, de az lesz itt is, mint a telefonoknal: egy kozepes teljesitmenyt mar viszonylag korrekt aron megkapsz, ha pedig 20%-al jobb teljesitmeny kell, akkor 50-60%-al tobbet fizetsz. A legjobb elmeny meg az alap model tobbszorosebe kerul. A telefonoknal sincs az, mint regen, hogy masfel - ket evente le kell cserelni, mert mar hasznalhatatlan, az ujak meg annyival jobbak. 1-1 generacio kozott alig van valami kulonbseg, siman ki lehet hagyni nehany evet es akkor mar erezheto, hogy mennyivel jobb az uj. Osszessegeben szerintem ez egy jo dolog.
Egy PS5-ot nincs ertelme lecserelni, de akinek regebbije van vagy most akar uj konzolt venni, neki szerintem ez meg egy jo deal. Foleg hogy azert fel lehet keszulni, hogy a PS6 kozelebb lesz az 1000 dollarhoz (szerintem fix 999 lesz), mint a 700-hoz.
Egy PS5-ot nincs ertelme lecserelni, de akinek regebbije van vagy most akar uj konzolt venni, neki szerintem ez meg egy jo deal. Foleg hogy azert fel lehet keszulni, hogy a PS6 kozelebb lesz az 1000 dollarhoz (szerintem fix 999 lesz), mint a 700-hoz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Hardverarban szamolva korrekt, de ez egy konzol. Valoszinuleg 3-4 even belul lesz PS6 es ez is arra a sorsra jut, mint a PS4Pro es itt is van a problema... alig van normalis, PS5-re fejlesztett jatek. Minden vagy multiplatform, vagy megjelent PS4-re is, vagy csak egy felpimpelt remaster, remake, folytatas.
Alig van PS5 exkluziv jatek, amin tenyleg latszik, hogy keri a hardvert. A Returnal es a Ratchet ami csak eszembe jut, de mindketto mar sokeves, akinek van PS5, az mar valoszinuleg jatszott mindkettovel. Nem fogom ujra elkezdeni a Ratchetet, mert most mar megvan felskalazott 4K-val is a 60 FPS
A multiplatform jatekoknal meg valoszinuleg semmi vagy elhanyagolhato pluszt fog jelenteni a tobblet szamitasi teljesitmeny.
Alig van PS5 exkluziv jatek, amin tenyleg latszik, hogy keri a hardvert. A Returnal es a Ratchet ami csak eszembe jut, de mindketto mar sokeves, akinek van PS5, az mar valoszinuleg jatszott mindkettovel. Nem fogom ujra elkezdeni a Ratchetet, mert most mar megvan felskalazott 4K-val is a 60 FPS

A multiplatform jatekoknal meg valoszinuleg semmi vagy elhanyagolhato pluszt fog jelenteni a tobblet szamitasi teljesitmeny.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ránéztem hardverapron, egy kb 100k-t rádobsz, meg is vagy.
magyarul a ps5 pro még igy is olcsóbb, ahhoz képest, ami hardver van benne, szóval miért kell reklamálni?
magyarul a ps5 pro még igy is olcsóbb, ahhoz képest, ami hardver van benne, szóval miért kell reklamálni?

thereisonly1ronaldo
- h3x0r
240-bol meg is van egy uj RTX4070, a maradek 90-bol meg vegyel procit, alaplapot, tapot, memoriat, SSD-t meg egy hazat.

- hehetheoriginal
tehát mint mondtam, az ár reális, középkategóriás pc kb, eddig volt alulárazva
thereisonly1ronaldo
-
Kb. 45%-os teljesítmény növekedésért 75%-os áremelkedés az USA-ban, nálunk még ennél is több. Igazából a bemutatót cseszték el, mert nem tudták bemutatni rendesen a grafikai különbségeket egy 1080p-s streamben, de akik közelről, 4K-s monitoron fognak vele játszani, azok észre fogják venni az updatet. Csak hát meg éri-e ez a felárat? Akinek telik rá, biztos.hehetheoriginal írta:az sok vagy kevés?
Én maradok az alap PS5-ömnél.
Középkategóriás PC hardvere lesz benne, kb. RTX4070 szint. De ugye PS-re jóval könnyebb optimalizálni is. Viszont a processzor marad a régi, 5 éves architektúra, szóval a számítási sebesség nem sokat fog változni, egyesek szerint a 4k, 60 FPS, full raytracing továbbra is álom marad konzolon.oké, de lehet hogy überbaszó benne a hardver?
ez egy fullos asztali gép árának harmada kb, szóval kb eddig volt pofátlanul olcsó a ps, és most árazták be a helyére.
- hehetheoriginal
oké, de lehet hogy überbaszó benne a hardver?
ez egy fullos asztali gép árának harmada kb, szóval kb eddig volt pofátlanul olcsó a ps, és most árazták be a helyére.
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Felhaboritoan, indokolatlanul sok. Igazabol egy kurva nagy lehuzas. A jelenlegi PS5-ot/xbox series X-et megkapod 165.000-ert, es anno az indulasi aruk is 180 korul mozgott.hehetheoriginal írta: az sok vagy kevés?
mikor egy top videokártya 2-szer ennyi![]()
- hehetheoriginal