Franco Mastantuono - 30

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Franco Mastantuono - 30

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. október 21., kedd 11:50

mexes írta: Jaj, full Asencio eset GG. Raengedtèk a jó fizikumú, motivált gyereket harmadosztálybol a topligakban blben és válogatottakban csapágyasra hajtott ellenfelekre.

A különbség annyi hogy Asencio végre igazolja miért Castillas, 2 éven belül megy az alavesbe...
GGben van potenciál de azért ne csináljunk már úgy mintha Real szint lenne (nem 45 percre, 5 hónapra...).

Én azt látom Francon hogy folyamatosan illeszkedik be, nagyon jó alap, a védekezése, helyezkedese mondjuk Brahimmal, Rodrygoval szemben èg és föld...inkább csak szertelen 18 éves, izgul. Ennyi.

Full stabil ember lesz sok sok évre, kiszakad a kecsapos köcsög lassan. Ha ehhez az kell hogy most Brahim helyett kezdjen, hátaz nálam nobrainer.
Nem tudom, hogy mit látsz benne, semmiben sem kiemelkedő. Erős átlag a srác és még sebessége sincs. Low budget James, aki legalább gólerős volt és volt egy arany ballába.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. október 21., kedd 11:04

Amint Belli 90 perces játékos lesz, Masta (helyesen) ki fog kerülni a kezdőből. A gála11-ben 1 lehetőség van. Küzdhet érte Güli, Brahim és Masta, jobban mondva Güli helyéért mehet Brahim és Masta.
Ha lesz Carva és TAA fixen, Fede megy vissza Csucsu mellé, valamint Bapi és Vini helye is fix Belli mellet.
Nyilván Xabinál lesz rotáció és nem ugyanazok az arcok játszanak majd 50+ meccset zsinórban, lesznek percei neki is, de kezdő nem lesz. Nem ugrotta meg.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. október 21., kedd 10:37

mexes írta: Jaj, full Asencio eset GG. Raengedtèk a jó fizikumú, motivált gyereket harmadosztálybol a topligakban blben és válogatottakban csapágyasra hajtott ellenfelekre.

A különbség annyi hogy Asencio végre igazolja miért Castillas, 2 éven belül megy az alavesbe...
GGben van potenciál de azért ne csináljunk már úgy mintha Real szint lenne (nem 45 percre, 5 hónapra...).

Én azt látom Francon hogy folyamatosan illeszkedik be, nagyon jó alap, a védekezése, helyezkedese mondjuk Brahimmal, Rodrygoval szemben èg és föld...inkább csak szertelen 18 éves, izgul. Ennyi.

Full stabil ember lesz sok sok évre, kiszakad a kecsapos köcsög lassan. Ha ehhez az kell hogy most Brahim helyett kezdjen, hátaz nálam nobrainer.
Persze hogy stabil: 8 meccs, 8 pályára lépés, 8 részvétel!

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2025. október 21., kedd 10:20

Jaj, full Asencio eset GG. Raengedtèk a jó fizikumú, motivált gyereket harmadosztálybol a topligakban blben és válogatottakban csapágyasra hajtott ellenfelekre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 21., kedd 9:05

Jim írta:
lestat írta: De amugy ez is faszsag mar bocsanat hogy nulla marketing ertek...ez midnig attol fugg hogy reklamozol valamit.
Spanyol, fiatal, VB-n golkiraly lett, hulye yamalt eladtak 9 gollal aranylabda masodiknak mert allandoan jatszottak...ha kapna eselyt, ossze lehetne ra is dobni par tiktok videot, a gol ugyis jonne, aztan joehtne a marketing hogy Raul 2.0....de nem...szerencsetlen nem is jatszik hanem a 18 eves messzi foldrol jott mascarpone megy. Szerintem kapott eleg lehetoseget, voltak jo pillanatai, ideje valtoztania Xabinak.
egyetértünk :agree:

én csak próbálom az okot keresni, hogy miért nem játszik GG, és miért játszik ennyit
Mastant..

valaki az argentit nagyon "nyomathatja" a klubnál, mert eddig nem látszik, hogy ennyivel több percet kéne kapni GG-nél :hmmm:
Ha Maszti spanyol lenne, GG meg argentin, itt sem lennel. Szoval a valaszt magadban keresd.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. október 21., kedd 8:55

De hát Vini nem egyszer padozott már, akkor nyugodtan mehetne Garcia

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 20., hétfő 21:13

Jim írta:
lestat írta: De amugy ez is faszsag mar bocsanat hogy nulla marketing ertek...ez midnig attol fugg hogy reklamozol valamit.
Spanyol, fiatal, VB-n golkiraly lett, hulye yamalt eladtak 9 gollal aranylabda masodiknak mert allandoan jatszottak...ha kapna eselyt, ossze lehetne ra is dobni par tiktok videot, a gol ugyis jonne, aztan joehtne a marketing hogy Raul 2.0....de nem...szerencsetlen nem is jatszik hanem a 18 eves messzi foldrol jott mascarpone megy. Szerintem kapott eleg lehetoseget, voltak jo pillanatai, ideje valtoztania Xabinak.

én csak próbálom az okot keresni, hogy miért nem játszik GG, és miért játszik ennyit
Mastant..

valaki az argentit nagyon "nyomathatja" a klubnál, mert eddig nem látszik, hogy ennyivel több percet kéne kapni GG-nél :hmmm:
Mondjuk ha Maszti helyén egy Mbappe játszana ő se lenne ennyit pályán. Két csatáros játék mellett (Mbappé & Gonzalo) Vini nem férne be, sztem nagyjából ennyi a titok, a körülmények áldozata GG.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. október 20., hétfő 20:43

Mastant..

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. október 20., hétfő 18:46

Jim írta:
Galacticos írta: Ha igazad van, akkor sajnalom hogy masnal nincs meg ez a 10-15 meccs elolegezett bizalom.
én sem értem, őt miért kell nyomatni ennyire :hmmm:

ott van szerencsétlen Gonzalo Garcia, jobban teljesített szerintem a vártnál a klub vb-n
jól is nézett ki vele a csapat, azóta pedig alig kap perceket :hmmm:

értem, hogy nulla marketingje, értéke van kb, de a pályán jobban teljesített eddig, mint Maszti...
De amugy ez is faszsag mar bocsanat hogy nulla marketing ertek...ez midnig attol fugg hogy reklamozol valamit.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. október 20., hétfő 18:26

Galacticos írta: Ha igazad van, akkor sajnalom hogy masnal nincs meg ez a 10-15 meccs elolegezett bizalom.
én sem értem, őt miért kell nyomatni ennyire :hmmm:

ott van szerencsétlen Gonzalo Garcia, jobban teljesített szerintem a vártnál a klub vb-n
jól is nézett ki vele a csapat, azóta pedig alig kap perceket :hmmm:

értem, hogy nulla marketingje, értéke van kb, de a pályán jobban teljesített eddig, mint Maszti...

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. október 20., hétfő 18:06

Rodrygo 1023 perc alatt rugott ket golt az elso szezonjaban. Maszti 460 perccel a lababan jar egynel. Ha Rodrygo folyamatosan kapta az eselyeket, ez a gyerek is megerdemli a jatekidot.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. október 20., hétfő 17:48

Sose szállunk ki időbe, lásd például: Bale, Asensio, Vinicius, Rodrygo.
Case, Higuaín, CR, Özil, Di María, Varane, Morata? Miről beszélsz?
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. október 20., hétfő 17:42

realmadrid95 írta:
hehetheoriginal írta: soha nem fogja beismerni a klub es a menedzsment a tevedest, inkabb eveket varunk es erolkodunk, pusztan az ego miatt
Vagy eladjuk valamelyik Pl csapatnak 50 millioert.
Sose szállunk ki időbe, lásd például: Bale, Asensio, Vinicius, Rodrygo.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. október 20., hétfő 16:48

hehetheoriginal írta:
hogy megkap 10-15 meccset, aztan ha leveri a lecet, akkor kuka.
soha nem fogja beismerni a klub es a menedzsment a tevedest, inkabb eveket varunk es erolkodunk, pusztan az ego miatt
Vagy eladjuk valamelyik Pl csapatnak 50 millioert.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 16:45

Kinel? Xabi most jott, nem tud mindenkinek egyszerre ennyi idot adni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 16:35

az sima marketing sztem, mert argentinban kurvára nyomták a gyereket, most meg mi szerezzuk a penzeket belole.
a tobbiek, endre, güler, egyszeruen nem voltak azon a szinten üzleti szempontból, hogy tinedzserkent egybol jatszatni kelljen őket.

lassan mar rajon mindenki, az ellenfelek es a klub is, hogy milyen szintet kepvisel teljesitmenyben a palyan, nekem jatekos szemszogebol nezve csak az lehet kemeny, hogy mikor o maga szembesul vele, hogy sosem lesz eleg jo a kello szinthez, miutan kisgyerek kora ota csak az istenites es ajnarozas ment, plane argentinaban, na azt hogy kezeli magaban otthon, mikor egyedul vakarja a fülét pentek este a nappaliban...
thereisonly1ronaldo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. október 20., hétfő 16:23

Ha igazad van, akkor sajnalom hogy masnal nincs meg ez a 10-15 meccs elolegezett bizalom.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. október 20., hétfő 16:19

hogy megkap 10-15 meccset, aztan ha leveri a lecet, akkor kuka.
soha nem fogja beismerni a klub es a menedzsment a tevedest, inkabb eveket varunk es erolkodunk, pusztan az ego miatt
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. október 20., hétfő 16:06

Az is lehet, hogy az a terv, hogy megkap 10-15 meccset, aztan ha leveri a lecet, akkor kuka.

Marmint megkapja folyamatosan, mert csak akkor tud kiderulni szinte teljesen, hogy keves vagy meg tudja ugrani a lecet.

Mert ugye az a mondas, hogy ugy nem lehet valakit felmerni, ha csak minden negyedik meccsen kap fel orat.

Mast nemigen tudok elkepzelni, illetve kicsit bizom benne, hogy ez lehet a dologban. Minden mas oriasi szakmai baki lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. október 20., hétfő 16:01

Nincs bajom azzal, hogy van egy ilyen stílusú szélső támadó a csapatban viszont bőven túl van játszatva. Brahim is bele tudja tenni a melót, összjátékban meg pláne, azt hittem jobban elosztjuk majd a kettő közt a perceket, Endricket is meg lehetne nézni ott, vagy Gonzalót is akár.

A Levante elleni meccse extra volt, a tegnapi viszont érthetetlen, biztosan baromira frusztrálta már, hogy elcsúszik minden támadásnál, kabaré volt. Beszédes, hogy 8-szor volt kezdő és egyetlen G/A-ja van, amikor ott van mellette egy 15 gólos Mbappé akit lehetne tömni labdákkal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: