En se ertettem, amikor keszulodott, de ugy voltam, hogy taktikat valtunk, felkuldjuk pl. Bellinghamet centerbe (GG-t tudtam, hogy ugyse hozza be), es durrogtatjuk ra a labdat. Fejelni, lekesziteni Mbappenak, masodik hullambol atloni a blokkot stb. Tokre lattam volna benne raciot.wZoLee7 írta: Én még nem temetném. Sosem tartottam nagyra a védekezési képességeit, túlfújt játékos volt, de előre amit tud azt kevesen képesek utána csinálni. A baj az, hogy nekünk ninc sjobb oldalunk támadások terén. Nincsenek felfutások sem. Carvajal is látványosan hátra volt tapasztva.
Tegnap én sem küldtem volna be. Kb egy ember van a világon akit boostolt volna egy ilyen közönség, de az most az arab sivatagban hajszolja a rekordját. Mindenki mást még a pályára lépés előtt fejben felemésztett volna.
Na most ennek igy aztan tenyleg semmi ertelme nem volt. Minusz egy ember volt alapbol, a hozza igazitott taktika hianya miatt meg kb minusz ketto.
Egyelore o is es Mastantuono is foleg marketing igazolasnak tunik szamomra, de persze van idejuk ezen valtoztatni.