Fran García - 20

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Fran García - 20

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 11., péntek 8:07

krisz24 írta:
Kerlon írta: mit rohogsz? ez a valosag
Azon, hogy valakinél az normális, hogy ancelotti bhvba rakja Alabat Fran helyett, es hogy ezzel bearazza Frant. Miközben pont hogy Ancelotti árazta be magát es a makacssagat.
Ancelotti, nem Ancelotti, Fran nem tud többet, mint egy átlag alsóházi csapat balhátvédje.

Érthetetlen döntés volt anno Miguel Gutit nem itt tartani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 10., csütörtök 22:18

Kerlon írta: mit rohogsz? ez a valosag
Azon, hogy valakinél az normális, hogy ancelotti bhvba rakja Alabat Fran helyett, es hogy ezzel bearazza Frant. Miközben pont hogy Ancelotti árazta be magát es a makacssagat.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 10., csütörtök 20:41

A vedelmeben annyit, hogy bar valoban nem egy Marcelo, de rengeteg esetben fut be jol teruletre, Vinicius meg latvanyosan nem passzol neki. A beadasai pedig egeszen biztosan jobbak, mint LV-tol azok, amik egyaltalan tuljutnak az elso vedon.

Nem kezdo szint, soha nem is lesz, de amig nem elegedetlenkedik (szerintem nem fog), addig csere szerepre jo. Inkabb Ot tartanam itt, mint Mendyt, pedig Ot sem tartom olyan gyengenek, mint itt probaljak paran abrazolni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 10., csütörtök 20:34

realbeckham írta: Egy barna hajú, nyakatlan low budget salgado, de én is megtartanam cserenek, rotalni, anyósokat meghágni.
Ezen jót nevettem :lol:
Kerlon írta:
ferni írta: Fran rengeteget fejlődött nyáron, valamit nagyon összerakott magában.

Én mindenképp itt tartanám cserének, kell egy ilyen taktikai fegyver a csapatba, aki ennyire offenzív szélsőhátvéd.
Mennyire offenziv? Mert azonkivul, hogy fut es hajt tul sok ofremzivara nem emlekszem tole. Leginkabb arra, hogy lehajtja a fejet es fut, aztan tobbnyire visszafordul.

Teljesen szintelen, szagtalan. Nehai cserenek mondjuk jo, de sokat elmond rola is, hogy egy fel Alabat inkabb beraknak a helyere.
Ezzel meg teljesen egyetértek. :agree: Bár én nem bántom, mert a hozzáállására nem lehet panasz, a képességeiről meg nem tehet.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 10., csütörtök 20:29

mit rohogsz? ez a valosag
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 10., csütörtök 19:58

Kerlon írta:
ferni írta: Fran rengeteget fejlődött nyáron, valamit nagyon összerakott magában.

Én mindenképp itt tartanám cserének, kell egy ilyen taktikai fegyver a csapatba, aki ennyire offenzív szélsőhátvéd.
Mennyire offenziv? Mert azonkivul, hogy fut es hajt tul sok ofremzivara nem emlekszem tole. Leginkabb arra, hogy lehajtja a fejet es fut, aztan tobbnyire visszafordul.

Teljesen szintelen, szagtalan. Nehai cserenek mondjuk jo, de sokat elmond rola is, hogy egy fel Alabat inkabb beraknak a helyere.
Annyi, hogy az alabat elobb beteszik az óriási nagy hülyeség :lol: serules utani, 34 eves mar 4-5 eve kht játszó ember odarakni egy Saka ellen :lol: hat én inkább őt hagynam meg mint Mendyt. Kora serulekenysege es hasznalhatosaga miatt. Csak vedekezni tud ami nyilvan jó sokszor de osszessegben megis csak anno Marceloval triplaztunk.. Aki sose a vedekezeserol volt hires.
Szerk: marmint nyilvan Fran nincs kozelebe Marcelonak de ha fixen jatszana egy light jordi alba siman benne van.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 10., csütörtök 19:43

K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 16:56

realbeckham írta: Egy barna hajú, nyakatlan low budget salgado, de én is megtartanam cserenek, rotalni, anyósokat meghágni.
Első felmondatbol azt hittem remy leiras :lol:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 10., csütörtök 16:43

Egy barna hajú, nyakatlan low budget salgado, de én is megtartanam cserenek, rotalni, anyósokat meghágni.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 10., csütörtök 15:00

Fran rengeteget fejlődött nyáron, valamit nagyon összerakott magában.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 10., csütörtök 14:49

Rozsabimbo2019 írta:
Jim írta: az kemény, hogy a tegnapi meccs után Frant kell csesztetni :vivo: :lol:

beszéljünk még Güler és Endrick hibáiról is…
En nem csesztetem. Egyszerű teny, hogy nem üti meg a szintet. Ergo, viszlát. Ettől még lehet egy jo LB, valahol egy középszerű csapatban. De itt nem ilyen arcokat akarok látni. Asencio, ha egy példát akarsz. Nyomott pár meccset a bajnokságban, be lehetett rakni a Liverpool ellen, és nem rajta ment el. FG nem ilyen. Helyette inkább Alaba.... kevés.

19 dislike?? :lol:
Igen dislike-ot kaptál tőlem is. Nem őt kell elővenni ezért ugyanis. Most amúgy ő a legjobb formában lévő bhv., azonban az edzőnk haveri alapon mást próbálgat, erről pedig nem a játékos tehet. Amúgy Fran a képességei alapján igenis Real Madrid szint. Itt nem feltétlenül a kezdő szerepről kell beszélni az ő esetében, hanem a kiegészítő, csere szerepkörről. Amit idén lehozott az tisztességes volt. Tavaly nem így ment neki. Hozni kell elé egy bhv-t jövőre és neki ugyanennyi időt adni legalább mint idén.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. április 10., csütörtök 13:48

Jim írta: az kemény, hogy a tegnapi meccs után Frant kell csesztetni :vivo: :lol:

En nem csesztetem. Egyszerű teny, hogy nem üti meg a szintet. Ergo, viszlát. Ettől még lehet egy jo LB, valahol egy középszerű csapatban. De itt nem ilyen arcokat akarok látni. Asencio, ha egy példát akarsz. Nyomott pár meccset a bajnokságban, be lehetett rakni a Liverpool ellen, és nem rajta ment el. FG nem ilyen. Helyette inkább Alaba.... kevés.

19 dislike?? :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 9., szerda 21:11

Realista24 írta: Miert, nincs igazsag abban, hogy minden a rendelkezesere allt, hogy berugja az ajtot?
Nem volt rossz, de jo sem, extra meg plane nem.

Odaig sullyedt a bal vedo poszt, hogy teljesen mindegy kit raksz oda, nincs igazabol kulonbseg.
nem kezdő szint, az első része igaz
cserének maradhat, de kéne igazolni elé valakit, mint írtam többször én is...

de Mendy és Alaba gyengébb mostanában mint Fran, ez is igaz :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 20:01

Remy írta: Az idei szezont látva pont, hogy volt különbség. Tükörsima Fran. Ettől függetlenül ez nem jó a jövőt nézve, de idén pont, hogy nem szabadott volna kérdésnek lennie.
Te játékosok közötti különbségről írsz, én meg a csapatra gyakorolt hatásáról összességében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 9., szerda 19:58

Az idei szezont látva pont, hogy volt különbség. Tükörsima Fran. Ettől függetlenül ez nem jó a jövőt nézve, de idén pont, hogy nem szabadott volna kérdésnek lennie.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 19:55

Miert, nincs igazsag abban, hogy minden a rendelkezesere allt, hogy berugja az ajtot?
Nem volt rossz, de jo sem, extra meg plane nem.

Odaig sullyedt a bal vedo poszt, hogy teljesen mindegy kit raksz oda, nincs igazabol kulonbseg.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 9., szerda 19:32

az kemény, hogy a tegnapi meccs után Frant kell csesztetni :vivo: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 9., szerda 19:21

Rozsabimbo2019 írta: Te is öcsém itt vagy 25 évesen, második éve, és olyan szintet hozol, hogy inkább bedobják Londonban a 33 éves ACL utáni Alabát a helyedre. Elgondolkoznék a helyedben. Van ennek bármi értelme így? Nekem ne mondja senki, hogy annyira nem ert hozzá a stab,hogy 2 ev alatt nem jöttek rá mennyivel jobb vagy , egy roncs térddel rendelkező, 0 km-es pályafutása végén játszó KH-tól...

Viszontlátásra.
Biztos ezért játszik LV is szinte, mert ő a legjobb azon a poszton.

Ettől függetlenül felőlem mehet, nem oszt, nem szoroz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. április 9., szerda 19:18

Te is öcsém itt vagy 25 évesen, második éve, és olyan szintet hozol, hogy inkább bedobják Londonban a 33 éves ACL utáni Alabát a helyedre. Elgondolkoznék a helyedben. Van ennek bármi értelme így? Nekem ne mondja senki, hogy annyira nem ert hozzá a stab,hogy 2 ev alatt nem jöttek rá mennyivel jobb vagy , egy roncs térddel rendelkező, 0 km-es pályafutása végén játszó KH-tól...

Viszontlátásra.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 8., kedd 23:46

BLevi96 írta: Azt hittem sérült, azért nincs a kezdőbe.
Ez az Alaba LB honnan jött?!
Megírta már egyik itteni kolléga
Tud fejelni
ZIDANE

Vissza: