RaúlCF írta:
Szerintem is fontos de túlzásba viszik. Courtois szintje bőven elég mindenre. Inkább legyen egy olyan kapusom aki mindent megfog mint aki potyázik de évente ad egy assistot mert az mekkora szám. Soha nem cserélném el a jó kapusomat ilyen Ederson,Onana féle emberekre. Előbb utóbb mindegyik valami faszságot csinál mert akkora a mellény. Utálom ha hátul szarakodnak, komolyan inkább bassza ki minthogy bohóckodjanak. Ettől még lehet passzolgatni de azt minden kapus tud.
persze, tűnhet bohóckodásnak, de sokszor épp azért nincs helyzet, mert ők lábbal megoldják, sokkal egyszerűbb a védelemnek meg a kpausnak is, ha nem csak vaktában előrebasszák meg kirúgják, aztán jöhet újra az ellen, míg ha megoldja lábbal, helyszet sincs. ami a legtöbb embert megtévszti, hogy az jobban megmarad, ha a kapus belehibűzik lábbal, míg ha megoldja, azt természetesnek vesszük (nem kötekedés, ez szimpla pszichológia). pár év és kb minden top csapatban elvárás lesz, hogy ne csak védeni tudjon egy kapus

kapus voltam évekig és én tipikusan az, aki lábbal alig használható, szóval valahol magam ellen is beszélek
Edersonra én sem, de Onana már más tészta- volt egy rossz időszaka, ami itt a fórumon megmaradt mindenkinek, aztán utána kb ő tartotta a MU-t értékelhető szinten a bajnokságban, persze a belgát jelenleg senkire se cserélném, de pl mikor itt meccs közbena rról megya a diskurzus, hogy nem bírjuk a presszinget, azon egy lábbal jobb kapus sokat segítene