HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 19., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 19., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 11., kedd 23:52
Szerintem ha ligat vagy blt nyerünk Carlo tolni fog egy történelmk sajtótájékoztatót. Nagyon a bögyében van az öregnek már mindenki.ELSiete írta: Carlo Ancelotti: “By the way, the heavily criticised Tchouaméni had a spectacular match, while playing out of position.”
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 11., kedd 23:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 11., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. február 11., kedd 23:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 9., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 9., vasárnap 10:40
Talpon rúgta az atmáslordgabi írta: Igazatok van, többször is utoljára ért oda, amivel valószínűleg góltól mentette meg a csapatot, rendben volt most nagyon is!
Szerintem csak simán lépett, hogy két lábbal a földön maradjon, gondolom még sosem voltál hasonló esetnek a közelében, amikor rádléptek véletlenül így vagy szögletnél miután elfejelték a labdát, akkor te landoltál valaki lábfején, vagy kavarodás közepette egymásra léptetek valakivel... focipályán ez gyakori eléggé.Rozsabimbo2019 írta:
Mondjuk, ha hagyja a faszba a mögé érkező labdát, és nem rúg hátra vaktában, akkor megvan a meccs. De ja, ferfimunka. Ha ez alatt a barom agyatlan vedekezest értjük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 9., vasárnap 10:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. február 9., vasárnap 9:43
Szerintem csak simán lépett, hogy két lábbal a földön maradjon, gondolom még sosem voltál hasonló esetnek a közelében, amikor rádléptek véletlenül így vagy szögletnél miután elfejelték a labdát, akkor te landoltál valaki lábfején, vagy kavarodás közepette egymásra léptetek valakivel... focipályán ez gyakori eléggé.Rozsabimbo2019 írta:Mondjuk, ha hagyja a faszba a mögé érkező labdát, és nem rúg hátra vaktában, akkor megvan a meccs. De ja, ferfimunka. Ha ez alatt a barom agyatlan vedekezest értjük.RealMadridFanatic írta: Ide nem jon senki ilyenkor, de ez ma ferfimunka volt.![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 8., szombat 23:11
Kamutizi nem befolyasolja a teljesitmenyet. Nem egy kozephatved alkat szerintem, de ma nagyon okosan jatszott.ELSiete írta: A tizit hagyjuk, egyébként remek az elmúlt meccseken, mintha az agya kezdené felfogni hol játszik...
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 8., szombat 23:09
Mondjuk, ha hagyja a faszba a mögé érkező labdát, és nem rúg hátra vaktában, akkor megvan a meccs. De ja, ferfimunka. Ha ez alatt a barom agyatlan vedekezest értjük.RealMadridFanatic írta: Ide nem jon senki ilyenkor, de ez ma ferfimunka volt.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 8., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 23:08
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 8., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 5., szerda 23:54
Tjacks írta:Mondjuk rohadt sokszor volt már atom szürke ott középen isJim írta:
mondjuk nem hátvéd pozícióban játszott![]()
![]()
![]()
![]()
Ma viszont tényleg nagyon jó volt, remélem nem kell szezonokat várni egy hasonló produkcióért.
azert az oszi clasico elso felidejeben hasonlo volt pl... masodikra eltunt mint a csapat egesze... hajlamosak vagytok elfelejteni a jo teljesitmenyeit par rosszabb miatt, bar lehet en meg vele vagyok elfogult. nagyon tetszik a jateka mikor hajt, mert ilyen iszonyat jo fizikai adottsagokhoz ritkan parosul jo technika, es nem is buta a focihoz...Pad'em írta: Első hónapokban a kp-n is rakat szar volt, lézengés, bújkálás, olyan tempóval mint egy terhes viziló. Legjobb meccse volt idén.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 5., szerda 23:37
Hát ha ez a nagyon jó, akkor szerintem bajban vagyunk. Nem láttam semmi kiemelkedőt, én azt várnám egy ekkora embertől, hogy fizikailag elnyomjon mindenkit és uralja a védelem előtti teret, de túl lassú hozzá, lomha és nem is fordulékony.Tjacks írta:Mondjuk rohadt sokszor volt már atom szürke ott középen isJim írta:
mondjuk nem hátvéd pozícióban játszott![]()
![]()
![]()
![]()
Ma viszont tényleg nagyon jó volt, remélem nem kell szezonokat várni egy hasonló produkcióért.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 5., szerda 23:12
Mondjuk rohadt sokszor volt már atom szürke ott középen isJim írta:mondjuk nem hátvéd pozícióban játszottPad'em írta: Nem tudom mit vett be meccs előtt ma de innentől mindig szúrja be![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem