HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. szeptember 29., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. szeptember 25., szerda 8:27
Tény. Bár Militao visszatérésén is kaptunk gólt a brazilrol, nem könnyű ennyi idő után harcba menni. Persze Vallejo attól még egy nulla és nincs keresnivalója egy Real Madridban, de tegnap minden ponton szétestünk, 3-0nal jogos volt a becserelese, hogy kapjon pár percet, de a csapat totál leült, ami amúgy nem az első alkalom.realbeckham írta: Erős visszatérés
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. szeptember 25., szerda 7:12
Ez akkor is igaz lenne ha tegnap fejelt volna két gólt és hátul beton lett volna.R. Carlos írta:Marad 1-2 kupameccs neki...realbeckham írta: Erős visszatérés
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. szeptember 25., szerda 6:59
Marad 1-2 kupameccs neki... a tegnapi hsz-emet erősítve még annyit tennék hozzá, hogy ugye azt is tudni róla, hogy depressziós volt a válása miatt és játszott kb. 3 meccsen a Granadába a tavalyi szezonban. Így tényleg nem kell tőle sokat várni, töltse ki a szerződését és hagy menjen. Elzavarni ezek után úgy sem fogják télen.realbeckham írta: Erős visszatérés
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. szeptember 24., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. szeptember 24., kedd 7:16
Volt korábban arról szó, hogy lejárt a kölcsönszerződése és a klub azt mondta neki kereshet új csapatot, de maradhat is egy évig, amíg le nem jár a szerződése, mivel nevezik, ha kell. Ő az utóbbit választotta. Így nagy dolgot szerintem nem kell várni tőle, szerepeltetni nem fogják nagyon.RealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
Nem láttam még őt játszani, szóval lehet, megvan az oka.
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2024. szeptember 23., hétfő 15:01
nem veletlenul uriemberek klubja. szeptemberben nem dobunk atomotRealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. szeptember 23., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 14:54
Most is sérült úgy tudom.RealRaúl77 írta: Ez a gyerek meg nem játszik. Előbb tesznek be középső védőnek egy jobb hátvédet, vagy egy középpályást, mint őt.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. szeptember 23., hétfő 14:48
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. augusztus 14., szerda 19:50
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 19., péntek 6:31
A lényeg az lenne vele kapcsolatban, hogy ne 4. sz. kh, hanem 5. sz. legyen. Nem tudom kit lehet leakasztani még így, hogy a fiatal francia gyerek Manchesterbe ment, de találni kellene minimum 1, de inkább 2 kh-t, aki elfogadja, hogy Militaoval és Rüdigerrel versenyeznie kell, és alapból most ők az első számúak. A középpálya megbontását és Tchouaméni áthelyezését a védelembe nem találom így jó ötletnek, hogy Kroos is távozott. Ha tudnánk Tonit egy hasonló kaliberű játékossal pótolni csak akkor tetszene a dolog.Yazid írta: Ilyen suru naptarral meg a szokásos seruleshullammal lesz bőven perce, sajnos nem sajnos azt nem tudom.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. július 18., csütörtök 18:30
Az a legjobb a Towering Infernoban, ha pályára lép hozza a kötelezőt, sőt néha annál is többet és nem igazán emlékszem hibájára, elképesztő karrier, nem tudom volt-e már ilyenre példa, hogy valaki 5 kölcsön után is visszatér Madridba.Yazid írta: Ilyen suru naptarral meg a szokásos seruleshullammal lesz bőven perce, sajnos nem sajnos azt nem tudom.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. július 18., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. július 13., szombat 18:36
Azért ácsi, Vallejo prime cityt ette meg reggelire, aztán sétálgatott a síró játékosok közt rezzenéstelen arccal.Jim írta:ennyiR. Carlos írta:
Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.![]()
![]()
![]()
még mindig nem realizálta hehe, hogy bajnokságot és bl-t nyertünk Nacho barátunkkal...
tény pár rossz meccse volt kb a szezon közepén, de úgy látszik az összes többit nem látta...
Vallejo messze van az ő teljesítményétől
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. július 13., szombat 14:27
ennyiR. Carlos írta:Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. július 13., szombat 14:19
Nachoék holnap megnyerik az EB-t és aranylabda esélyes lesz.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. július 13., szombat 13:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. július 13., szombat 12:56
Csak, hogy te is boldog legyél.hehetheoriginal írta: Omg.
Azt hittem a nacsosz szinttől meg tudtunk szabadulni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem