Ferland Mendy - 23

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Ferland Mendy - 23

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 30., csütörtök 12:36

Realista24 írta:
futkos előre mint Roberto Carlos
Jo de azt is megtudtuk, hogy RC igazabol egy gyenge kepessegu focista volt, szoval nem veletlen.
Remélem véglegest kapott.

Camavingat és Frant kellene erőltetni a bhv poszton. Nagyon durva, hogy a "gálavédelmünk" Lucasból, Tchouaméniből és belőle áll.

Valaki írta tegnap - arra reagálva, hogy valami újság azt írta, hogy Mbappéval és Endrickkel nem tudunk BL-t nyerni -, hogy persze Joseluval ment velük az új támadókkal meg nem. Alapvetően mindenki tudja/tudta, hogy nem a támadóinkkal lesz probléma. (Meg azt gondoltuk a szezon elején, hogy így is majd tudunk egy góllal többet lőni, mint amennyit kapunk... Sajnos ez sokszor nem jött be már idén.) A probléma Kroos kiválásával és a meggyengülő védelemmel kezdődött és ezzel gyűlt meg rengetegszer a bajunk, illetve az edzőnk fafejűségével is hatalmas gondok vannak.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 30., csütörtök 12:13

Kegyetlen tenyleg, tegnap en is figyeltem direkt a jatekat. Elore megy, de minek. Megkapja, egybol passszolja oldalra vagy vissza. Semmi offenziv megmozdulas, hogy lehet ilyen skillekkel evekig a Real kezdocsapataban lenni? Erthetetlen. Oke hogy vedekezesben nem rossz a tag, de ide nem csak azt kell tudni. Tenyleg jo gaz egy RobiCarlos-Marcelo 3 evtized utan ilyen embereket nezni a bal szelen.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 8:53

Realista24 írta:
Jo de azt is megtudtuk, hogy RC igazabol egy gyenge kepessegu focista volt, szoval nem veletlen.
Jogos :lol: Azt a barmot.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 8:49

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 30., csütörtök 8:21

ToniKroos írta: Hogy lehet valaki ekkora szar és mégis kezdő? Csinált olyan passzokat ma, hogy sírok. Kipasszolja oldalvonalnál, de úgy, hogy 15 méterrel Rodrygo mögé passzolva. Másik meg Modric mögé be passzolta középre. Egy totál analfabéta, hogy lehet még mindig ott? Labdakihozataloknál is már üvöltök a tv-vél, hogy mozogj már el te balf.. hát csak áll ott oldalt, azt úgy gondolja le tudta a dolgát. Az hogy üresbe mozgás szerintem nem is tudja mit jelent. Katasztrófa, egy antitalentum. Ezt bármelyik castillás lehozza.
Azon röhögtem, hogy mikor volt egy jó beívelése véletlen Bellingham felé aki centikkel lemaradt, úgy örült meg vigyorgott utána betonunk mintha ollózott volna egy gólt :lol:

Teljes vakvilág amit játszik, futkos előre mint Roberto Carlos és még ha véletlen nem is zavarja a társakat hanem üresen kaphatná se adják neki mert zsákutca. Semmi épkézláb megoldasa nincs. Ancelotti hibája, ha már felteszi miért nem tartja hátul? Másik meg volt, hogy labdavesztésnél sétált visszafele miközben kontrázott az ellenfél. Mi a fasz.

Érthetetlen az egész, fullbackeken bukjuk majd a szezont ha nem kap észbe Carlo.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 30., csütörtök 0:53

Hogy lehet valaki ekkora szar és mégis kezdő? Csinált olyan passzokat ma, hogy sírok. Kipasszolja oldalvonalnál, de úgy, hogy 15 méterrel Rodrygo mögé passzolva. Másik meg Modric mögé be passzolta középre. Egy totál analfabéta, hogy lehet még mindig ott? Labdakihozataloknál is már üvöltök a tv-vél, hogy mozogj már el te balf.. hát csak áll ott oldalt, azt úgy gondolja le tudta a dolgát. Az hogy üresbe mozgás szerintem nem is tudja mit jelent. Katasztrófa, egy antitalentum. Ezt bármelyik castillás lehozza.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 23., csütörtök 11:56

Buitre írta: ez a bot hé... Mr. beton visszapassz... És még hosszabbítottunk vele?... Az ész megáll... Vágom, hogy jól jön a keretben egy inkább jól védekező balhátvéd is, de ez a tag annyira semmi előrefelé, hogy a sírás kerülget, mikor látom. Vajon az ellenfél még elhiszi a felfutásait meg mikor üresbe mozog? :ike:
De megint fel lett rakva egy olyan meccsen, ahol alig kellett védekezni, támadni meg bőven és Mendy van szidva.

Semmi keresnivalója nem volt a pályán most megint.
Igen, nem támad jól, de akkor ne legyen már felrakva mikor támadni kéne.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. január 23., csütörtök 10:57

ez a bot hé... Mr. beton visszapassz... És még hosszabbítottunk vele?... Az ész megáll... Vágom, hogy jól jön a keretben egy inkább jól védekező balhátvéd is, de ez a tag annyira semmi előrefelé, hogy a sírás kerülget, mikor látom. Vajon az ellenfél még elhiszi a felfutásait meg mikor üresbe mozog? :ike:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 14., kedd 10:06

Pad'em írta:
Már leírtam párszor de akkor még egyszer. 27-ig hosszabbítottunk vele, szeptemberben nyilatkozta Ancelotti, hogy aláírta az új szerződést. Csak bejelentve nem volt még hivatalosan.

Katt

Valaki mondjuk még széttépheti.
Tavalyi szezon után június körül adtuk neki a hosszabbítást, és nyilván az előző szezonját honorálták, ahol kimondottan stabil volt, benne volt a BL győzelemben nyakig. Olvass vissza itt, 5.oldal.

Várhattunk volna a hosszabbítással, csak 30 lesz idén, és elég rapszódikus volt korábban is. Meg kellett volna köszönni neki a szolgálatait most nyáron. Egyértelmű, hogy Ancelotti miatt hosszabbítottunk vele, szereti az olasz és eddig azért használni is tudta.

Ebben a szezonban minden meccsen katasztrofális és semmi hasznát nem vesszük, de azért ne tegyünk úgy mintha ez a múltban is így lett volna.
[/quote]

Ha össze akartok mosni dolgokat legyen, csak ne csinaljunk úgy hogy én mondtam. :)

Én nem beszélek a múltbeli teljesítményéről. Volt időszak amikor valóban beton volt és sokat köszönhetünk neki. Egyébként LV-nek is!

Én arról próbálok beszélni, ha nem adtok mást a számba, jogy a jövőt nem rájuk kellett volna alapozni. Ahogy írod Ancelotti nagyon kedveli.

Mi fotel szurkolók is egyhangúlak írtuk nyáron is, hogy kevés kesz a szél így, pedig akkor még volt Carvajal és senki nem gondolta, hogy a csapatjátek és szervezettség is ennyit zuhan.

Nem lett volna rossz és továbbra sem lenne rossz kipróbálni másokat is, mert ez a fix kezdő Mendy-LV, ahogy R24 írta megtoldva egy nulla támadók altali védekezéssel ez életveszély.

Ezáltal mégjobban presszionálva Tcho-Rüdi párost is, amiből az egyik szintén nem működik.

Komolyabb sikerekhez, komolyabb szél kell és erre is gondolni kellene, igazolni, beépíteni mást. Ennyit akartam írni.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 14., kedd 10:05

Kroos távozása neki is betett. Mendy úgy tudott beton lenni, hogy azon az oldalon Kroos nagyon sokat besegített a védekezésbe, zárta a sávokat, letámadott, visszazárt, irányította a többiek mozgását (főleg Viniét), stb. Ez most mind hiányzik a bal oldalról, és azonnal jóval sebezhetőbbek vagyunk. Lehet Mendy teljesítménye is visszaesett, de szerintem inkább tavaly nem jöttek ki ezek a hiányosságok nála annyira, mert volt előtte kp-s védekezés, olyan mozgás, ami megkönnyítette a dolgát.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 14., kedd 9:53

Steve írta:
Pad'em írta:

Már leírtam párszor de akkor még egyszer. 27-ig hosszabbítottunk vele, szeptemberben nyilatkozta Ancelotti, hogy aláírta az új szerződést. Csak bejelentve nem volt még hivatalosan.

Katt

De miért?!

Ez a minőség, amit bezon ad nincs meg egy Castillasban, vagy egy középszar, de fejlődőképes spanyolban akit a ligában össze lehet kukázni?

Mit tud, Mendy, mi az az extra, hogy RC-k és Marcelok után ő az alap kezdőnk?

Valamit nagyon benézhetek és nem értek ehhez a fotelbúú, de én nem látom az extrát.
Tavalyi szezon után június körül adtuk neki a hosszabbítást, és nyilván az előző szezonját honorálták, ahol kimondottan stabil volt, benne volt a BL győzelemben nyakig. Olvass vissza itt, 5.oldal.

Várhattunk volna a hosszabbítással, csak 30 lesz idén, és elég rapszódikus volt korábban is. Meg kellett volna köszönni neki a szolgálatait most nyáron. Egyértelmű, hogy Ancelotti miatt hosszabbítottunk vele, szereti az olasz és eddig azért használni is tudta.

Ebben a szezonban minden meccsen katasztrofális és semmi hasznát nem vesszük, de azért ne tegyünk úgy mintha ez a múltban is így lett volna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 9:10

A teljes jobb es bal oldali vedekezesunk halott.

Lehetne barki a bal szelen, ha Vini semmi tamogatast nem nyujt, es kozepen sem szurnek rendesen.

Ugyanez igaz jobbra is, csak kis mertekben forditva, hogy hiaba vedekezik elol Rodrygo vagy Brahim, ha mogotte egy LV van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 14., kedd 9:04

ferni írta: De ti miről beszéltek?

Nyertünk az emberrel 2 Bajnokok Ligáját, mindkettőben óriási szerepe volt.

Egyik legfontosabb változása volt a 22/23as szenvedésnek, hogy kaptunk egy prime Carvajalt és visszatért egy kb 90%os BetonMendy az előző szezonra.

Nem viccelek Mendy ennél is lejjebb volt az első BL cím után és abból kaparta össze magát, egy csoda volt már az is.

Igen, botrány rossz újra, ilyen kilengések nem férnek bele, előre nem jó, de összetehetjük a két kezünket azért a 2 szezonért minimum, mert hatalmas szerepe volt a BL címekben.

Kajak úgy beszélnek itt róla egyesek, mintha sose lett volna jó.

Igen, lehet nem fogja még egyszer összekapni magát, kell helyette más, de túlzás ami megy.

Szerencsétlen idekerült egy RC-Marcelo duó után, esélye nem volt megütni a szintet, viszont kárpótolta ezt hátul bőven és 2 BL cím az 2 BL cím és nem padról, mind a kétszer stabil kezdő volt végig.

Lehet szidni játékosokat, de azért egy kis tiszteletet adjunk legalább azoknak, akik már tettek is valamit az asztalra és ne adjuk úgy elő, mintha mindig is fogalmatlan senkik lettek volna.

Én még mindig tartom ahogy rendbe lesz rakva a hátulja meg a KP is Mendy is fel fog javulni, ekkora kavalkádban és zűrzavarban kijön kb az összes hibája.
Én arról beszélek, hogy ha valaki konstans szar nem kellene hosszabbítani vele..arról beszélek.

Ha meg igen, nem kell csodálkozni, hogy boldog-boldogtalan forgatja a szélen, ami folyamatos lehetőség az ellenfélnek és terhelés az amúgy sem acélos belső védőknek is.

Szép dolog a nosztalgia, de ezt a színvonalat le tudná hozni egy fiatalabb játékos is. Ha ilyet házon belül találnak szuper, ha nem a liga kiscsapatainál biztos lenne megfelelő.

Senkinsem beszél Mendy múltjáról. A jelenről és a jövőről beszélünk(amit egy hosszabbítás jelent).

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 14., kedd 8:00

A múltból nem lehet megélni. Az hogy mit nyertünk vele és mit nem az most a pályán sokat nem jelent. Főleg hogy akkor is annyi volt a lényeg hogy védekezésben beton volt, de támadásban akkor is egy bot volt és az is maradt. Viszont mostmár védekezésben is ugyanaz.

De a legnagyobb gond nem itt van, hanem középen. Ameddig Ancelotti Tchuamenit erőlteti középhátvéd pozicióban addig meg vagyunk ****va.

Én értem, hogy Asencio fiatal és az öreg mindig a tapasztaltabb játékosokat kedveli, de mostmár igazán láthatná, hogy ez nem működik.

Persze a vezetőség is baszik bele, mondtam előre, hogy nem fognak senkit hozni januárban, pedig ég a ház rendesen, de semmi gond, ők alszanak nyugodtan, Calafat kirándulgat délamerikába, hátha meg tud venni megint egy középszer brazil középpályást jó drágán..hülyéknek kell csak védő..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 14., kedd 6:48

ferni írta: De ti miről beszéltek?

Egyik legfontosabb változása volt a 22/23as szenvedésnek, hogy kaptunk egy prime Carvajalt és visszatért egy kb 90%os BetonMendy az előző szezonra.

Nem viccelek Mendy ennél is lejjebb volt az első BL cím után és abból kaparta össze magát, egy csoda volt már az is.

Igen, botrány rossz újra, ilyen kilengések nem férnek bele, előre nem jó, de összetehetjük a két kezünket azért a 2 szezonért minimum, mert hatalmas szerepe volt a BL címekben.

Igen, lehet nem fogja még egyszer összekapni magát, kell helyette más, de túlzás ami megy.

Szerencsétlen idekerült egy RC-Marcelo duó után, esélye nem volt megütni a szintet, viszont kárpótolta ezt hátul bőven és 2 BL cím az 2 BL cím és nem padról, mind a kétszer stabil kezdő volt végig.

Lehet szidni játékosokat, de azért egy kis tiszteletet adjunk legalább azoknak, akik már tettek is valamit az asztalra és ne adjuk úgy elő, mintha mindig is fogalmatlan senkik lettek volna.

Én még mindig tartom ahogy rendbe lesz rakva a hátulja meg a KP is Mendy is fel fog javulni, ekkora kavalkádban és zűrzavarban kijön kb az összes hibája.
Van igazság, abban amit írsz. Előzőleg is azt írtam, hogy köszönet neki mindenért. A baj tényleg az, amit ott is írtam, hogy egy Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy valaki ilyen hosszan mélyen legyen. Van 2-3 meccs, amikor nem úgy megy az embernek ez tény, de ne egy fél szezon legyen már az, amikor végig maga alatt van és sokszor rajta mennek el a dolgok, róla kapjuk a gólokat. Mondjuk az a durva, hogy ő a kisebbik bajunk, mert a másik oldalon Lucas Vazquez van - akinek szintén köszönet a szép dolgokért -, róla még több csorog be és minden valamire való ellenfél tudja, hogy őt kell megforgatni. Nem hiába nem sikerült eddig nagy csapatot vernünk idén... Ha a védelem ennyire gyenge, akkor a jövőben sem fog ez változni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 14., kedd 1:51

De ti miről beszéltek?

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 14., kedd 1:00

Pad'em írta:
R. Carlos írta:

A Transfermarkt és az eredmények szerint is 2025.06.30-ig van szerződése. Szerencsére.

Katt

De miért?!

Ez a minőség, amit bezon ad nincs meg egy Castillasban, vagy egy középszar, de fejlődőképes spanyolban akit a ligában össze lehet kukázni?

Mit tud, Mendy, mi az az extra, hogy RC-k és Marcelok után ő az alap kezdőnk?

Valamit nagyon benézhetek és nem értek ehhez a fotelbúú, de én nem látom az extrát.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 13., hétfő 23:28

ne már
évek óta látszik, hogy idegen test Mendy
a játékától függetlenül kb semmiben nem illik ide :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 13., hétfő 21:26

Inkabb ugy fogalmaznek hogy amikor minden bejon, mindenki top akkor nem jon ki h Mendy mennyire nem ez a szint. Tipikusan az akit a tesi oran utolsonak visznek a csapatba mert nem maradt mas, de ha jot akarnak maguknak akkor neki nem passzolnak

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 13., hétfő 19:09

Tökéletes láncszem mikor egybe a csapat, ezt már 2 szezonban is láthattuk tőle, de mikor szét van esve minden is, ő rajta látszik legelsőnek.

Bőven túlteljesítette már azt amiért idehoztuk, szimplán hiba volt nekivágni a szezonnak helyettesítés nélkül, mert Franról tudta mindenki nem kezdő szint.

Tiktok videó pedig vicces, tényleg nem rossz az a jobbos, teljesen érthetetlen hogy tud ennyire suta lenni sokszor.

Even Zinedine Zidane admitted that Mendy can hit the ball harder with his 'weaker' right foot, and he has filled in at right-back under the coach already.

:kalapos:
Meg is van a jobbhátvédünk :kalapos:

Vissza: