HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 25., vasárnap 1:52
Elköszönt a példakép, akit még a véresszájú Real gyülölő stadionok szurkolói is megtapsoltak rendre. Mindig alázattal és szerényen varázsolt, 13 év után is ugyanolyan odaadással, mindig közel 100%-ot adva, még csereként sem duzzogva alárendelve magát a csapatnak.
Visszanéztem az összes gólját most, hát nem igen szerzett kicsiket fehér Gandalfunk. Írta valamelyik lap, hogy a neve ott van a címeren, és hát tényleg, nem sok nála nagyobb Real legenda van, pedig van jó pár.
Tisztán emlékszem mikor Mourinho beküldte első meccsén csereként a Barca ellen. Kevés idő alatt látszott ahogy labdába ér, hogy megfogtuk az Isten lábát. Ki gondolta volna, hogy ez 6 BL-t és a klub történelmének legtöbb trófeáját jelenti...
Én szeretem a fiataljainkat is és szerintem simán lesz akitől 8-10 év múlva legendaként, könnyezve búcsúzunk és az élet megy tovább de most konkrétan úgy érzem, hogy távozik a Real Madridtól a Real Madrid. Az RMCF-ből távozik az M.
Eddig teljesen közömbös volt ez az n+1-dik világkupa a nyáron, de egyszerűen meg kell nyerni Modricnak búcsúajándékul. Pár éven belül meg remélem ismét a klubnál látjuk. (Kroos, Ramos, Benzema vagy Marcelo társaságában)
Köszönök mindent Lukita.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"