es mazepin nem apritott volna egy űrautoval ?A kis csapatok pilotai kozul Alonso, Gasly es hirtelen ennyi jutott eszembe azok kozul akik jok lehetnenek.
ugy ertem szo szerint.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 20., vasárnap 9:52
es mazepin nem apritott volna egy űrautoval ?A kis csapatok pilotai kozul Alonso, Gasly es hirtelen ennyi jutott eszembe azok kozul akik jok lehetnenek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 20., vasárnap 9:49
Tjacks írta: Tényleg szóra sem érdemes![]()
Én elmondtam, leírtam, több ebbe nincs.
Remy, minden rendben? néhányszor rátenyereltél a capslockra. Velem is megesik ha túltöltök.
![]()
Jó szurkolást mindenkinek!
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. március 20., vasárnap 9:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 20., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. március 20., vasárnap 8:37
Milyen tények és számok támasztják alá hogy Max mit mutatna Norrissal, Hamiltonnal, Leclercel, Alonsoval, vagy Kovács Pistával AZONOS autóban? Semmilyen tények. Soha nem mentek AZONOS autóban. Vidd el őket márkakupázni, vagy gokartozni. Addig fogalmad se lehet róla, hogy mennyit számít az autó, és mennyit a pilóta.Remy írta: Azt írta, SZERINTE. Amit az ember gondolhat az elmúlt 2-3 szezon alapján. A TÉNYEK és SZÁMOK alapján (Ennél mélyebbre menni vagy beszédesebb stat úgysincs). Szóval semennyire nem zagyvaság, mert a történések azt mutatják, hogy ez idő alatt és TALÁN jelenleg is mindenki előtt van a holland.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 20., vasárnap 6:07
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. március 19., szombat 23:40
Olvasd vissza, én csak reagáltam arra, hogy az egyik kollega szerint Verstappen nem bírna azonos autóval Leclerc-el. Ezzel a lendülettel ez ugyanakkora fütyi, semmitmondó zagyvaság, mint, amit én írtam, nevezetesen szerintem meg egy picit lassabb verdával is ütné a monacoit (is). Te kezdtél el személyeskedni meg flegmáskodni 2 szavas, tartalom nélküli válaszokkal.Tjacks írta:
Továbbra sem érted. Vagyok én aki tudja hogy Max egy piszok gyors versenyző. Ezt mondjuk állítom az elmúlt 2-3 szezon alapján.
És vagytok ti akik befröcsögtök ilyen értelmetlen zagyvaságokat hogy azonos autóval mindenkit lenyomna, sőt még lassabbal is.![]()
Tetszik érteni?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 19., szombat 23:07
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 19., szombat 22:36
Remy írta:Ezt a fanboykodást engedjétek már el könyörgöm. Kurva nagyképű, ócska beszólás, hogy lezárj egy témát.Tjacks írta:
Továbbra is értelmetlenek ezek az állítások, ehhez még 1 futamot sem kellene megnéznem hogy igaz legyen.
Fanboykodásnak elmegy.
Max megmutatta gyengébb verdával is, hogy mire képes. És megmutatta egy nem konstruktőri, de VB-re alkalmas verdával is, hogy mire képes. Ráadásul nem is akárki ellen, szóval azért, álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg, hogy a holland gyerek mit is rakott le az asztalra az elmúlt 2-3 szezonban. Ehhez nem kell se fannak lenni, se semminek.
Ez nem jelenti azt, hogy ne tudna egy Leclerc, Russell, vagy akár Norris is egy hozzá hasonló szezont lefutni, mert rohadt jó a mezőny most, de a tények eddig Maxot igazolják.
- Tavaly világbajnok lett egy nem konstruktőri bajnok kocsival, rekordokat döntve.
- 2020-ban állóvíz, esélye nem volt se hátra, se előre menni azzal a kocsival. Hozta a kötelezőt. Cserébe ezer kiesés ellenére alig maradt el Bottastól.
- 2019-ben verte Leclercet is úgy, hogy a Ferrari második, míg a RB csak 3. volt a konstruktőriben.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 19., szombat 22:17
Ezt a fanboykodást engedjétek már el könyörgöm. Kurva nagyképű, ócska beszólás, hogy lezárj egy témát.Tjacks írta:
Továbbra is értelmetlenek ezek az állítások, ehhez még 1 futamot sem kellene megnéznem hogy igaz legyen.
Fanboykodásnak elmegy.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. március 19., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 19., szombat 21:42
Miért ne lehetne? Nekem is lehet?alexoxladjackoxi írta:Tán, lehet véleményünk, nem? Amúgy nem nagy ördöngősség, ha nem csukott szemmel nézted az előző szezonokat.Tjacks írta:
Ha már ketten mondjátok biztosan úgy vantudományos tény.
Ezeknek a kijelentésének semmilyen sportágban nincs értelme.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 19., szombat 21:28
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 19., szombat 21:23
Verstappen egy olyan autoban ul, amit konkretan neki epitettek. Minden csapattarsa azt a gepet kapta amit o. Ebbol nem tudod levonni azt a kovetkeztetest, hogy o mindenkit elverne azonos autoban, meg akkor is ha kicsit lassabb.alexoxladjackoxi írta:Tán, lehet véleményünk, nem? Amúgy nem nagy ördöngősség, ha nem csukott szemmel nézted az előző szezonokat.Tjacks írta:
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. március 19., szombat 21:12
Tán, lehet véleményünk, nem? Amúgy nem nagy ördöngősség, ha nem csukott szemmel nézted az előző szezonokat.Tjacks írta:
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. március 19., szombat 20:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. március 19., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 19., szombat 20:08
Megvilágosodtam.Remy írta: Ha Doctor Strange lennék, megtudnám nézni az alternatív univerzumokat, de nem vagyok. Viszont az elmúlt 2-3 szezon alapján mégis inkább ez tűnik valóságosnak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. március 19., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 19., szombat 19:56
Ha már ketten mondjátok biztosan úgy vanRemy írta:Márpedig nem mondott hülyeséget.Tjacks írta:
Jah persze.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem