6. résznél tartok:P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stan Lee cameo megvolt ? Ide is betrollkodott az öreg.Kerlon írta:Defenders s01e03
Kb. itt kezdődik a sorozat, az első két rész szimpla felvezetés volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stick nem szarozott, amikor meglépett.Biztos sokat nézte a Deadpoolt.
![]()
![]()
Amúgy ja, nagyjából egyetértek veled. Az első két rész felvezető volt, a második rész utolsó 15 perce már magasabb szintet pörgött. Stick egy kibaszott állat, vakon, lekötözve is elpicsázott mindenkit. A szereplők közötti kémia/ összhang az nagyon jó, főleg Dany és Luke között. A harcjelent is fasza volt, Elektra is visszatért, de ez ebben a világban nem számít nagy dolognak. Aki nézte a korábbi sorozatokat az Öszze tudja rakni a képet Alexandráról, és ha már Alexandra Sigourney nem erőlteti meg magát, de jól hozza a szerepét. Na akkor Alexandraról: nagy hatalma van ha még Madame Gao is behódol neki, elég jártas a harcművészetekben,Ő is nagyon öreg, többször meghalt és támadt fel. Ismeri Sticket is Kunlunt is. De azt nem jelenteném még ki, hogy is a Kéz egyik tagja.
Jó lesz ez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Vasököl is elég gyengére sikeredett a DD után (Jessicából pár részt, Luke Cageből semmit se láttam)
és ebben is Dany a legnagyobb lehúzó erő. Ami tetszett, amikor meglepődtek mikor Matt beöltözött és mindegyik rácsodálkozott. Valamint, amikor Jessica mesélt a kis csajnak egy bizonyos boxolóról... A rész vége elég érdekes, kíváncsi vagyok, hogy Elektra mitől nem lett agymosott, vagy most mégis mit akar. Bár szerintem csak átvette Alexandra helyét.
DD meg Jessica vitte eddig a sorozatot.
Matt azért Karent levarrhatná végre valahára.