Én is ezt csapatnám, de nem ártott volna együtt pár meccs. Mindegy, kíváncsi lennék nagyon mit mutat, de eddig nem estem tőle hasra, bár a fizikuma tényleg lenyűgöző.hehe írta:willam carvalho és ő fognak kezdeni kp-n sztem.

EB - 2016
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: EB - 2016
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
10-en voltak, borul minden ilyenkor.nmate írta:Nem is találta a helyét.hehe írta:20 percet játszott, továbbra sem érzem a problémát.
willam carvalho és ő fognak kezdeni kp-n sztem.

- nmate
Nem is találta a helyét.hehe írta:20 percet játszott, továbbra sem érzem a problémát.
pedigCsabi írta:minek lett volna, púp ez a meccs a hátukra. inkább pihennek. amúgy másik oldalról meg nem vagyok meggyozodve hogy sanchez kezdo lesz az EB-nnmate írta:Ezért nem fogyasztom az áramot tovább. Legalább Renato Sanches lenne a pályán. Vele mi van? Sérült? Visszafogja a klub, vagy mi? Ha akkora tehetség, mint aminek mondják, most kéne játszania, hogy lássuk mit tud.
sanchez - moutinho - andre gomes kp sor adná.
nani - cr - quaresma is, de egyrészt cr-t én nem tenném be 9esnek, neki a balos a hely, másrészt pedig ők hárman egyszerre sok a pályán, arcból is.

ja a másik, volt tegnap a kp-n egy danilo nevű fazon. ez a név,pont olyan jól teljesített, mint a druszája itt nálunk. te atyaúristen, ha az az ember kezdő lesz a kp-n akkor hatalmas csalódás. még lehet a mi danilonkat is überelte ez a faszi. william carcalho meg azzal a kis bajuszkával a szája felett .. mikor ott állt, hogy pályára lépjen.. mint akit a nyolcadikból emeltek ki túlkorosként.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Remôlem az összes Realos kiesik a csoportkör utánCsabi írta:minek lett volna, púp ez a meccs a hátukra. inkább pihennek. amúgy másik oldalról meg nem vagyok meggyozodve hogy sanchez kezdo lesz az EB-n

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
20 percet játszott, továbbra sem érzem a problémát.nmate írta:Nem értem miért nem játszott, ha nem lesz kezdő akkor azért (meg lehetett volna nézni mit tud), ha kezdő lesz akkor azért (3 válogatottsággal 18 évesen egyből EB meccs). Púp a meccs ide vagy oda, logikus lett volna a kezdetése.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Veidt írta:Aze' Kane szepen felkelt a Cantonazas utan...
Egyszer úgy megnéztem volna, hogy Gattusot vagy Gravesent rúgja valaki így telibe.
Szerintem felkel aztán leüti a *csába

ZIDANE
- nmate
Nem értem miért nem játszott, ha nem lesz kezdő akkor azért (meg lehetett volna nézni mit tud), ha kezdő lesz akkor azért (3 válogatottsággal 18 évesen egyből EB meccs). Púp a meccs ide vagy oda, logikus lett volna a kezdetése.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
minek lett volna, púp ez a meccs a hátukra. inkább pihennek. amúgy másik oldalról meg nem vagyok meggyozodve hogy sanchez kezdo lesz az EB-nnmate írta:Ezért nem fogyasztom az áramot tovább. Legalább Renato Sanches lenne a pályán. Vele mi van? Sérült? Visszafogja a klub, vagy mi? Ha akkora tehetség, mint aminek mondják, most kéne játszania, hogy lássuk mit tud.

- nmate
Egy jó Smallingra mindig lehet számítani, ha már a csodacsatárok nem muzsikálnak.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Ott is az angolok gólja. Most már ők a fő esélyesek az EBn.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Majd ha csokipalvin gyerekek potyognak az égből.BBeno írta:Q7 majd küllővel 10ből 10szer odatekeri a fejére, Roncinak meg sem kell mozdulnia.
Nem illik.
Q7 majd küllővel 10ből 10szer odatekeri a fejére, Roncinak meg sem kell mozdulnia.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Nem kell neki fixen ott ácsorognia. De egyébként meg a többit nem ismerem, vagy tudom hogy balfasz.
Nézz rá kik vannak ott, aztán oldd meg a dolgot.

Nézz rá kik vannak ott, aztán oldd meg a dolgot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ahha Cé cenyóba, kapna 2 labdát 90 perc alatt, fölévágja mindkettőt durcásan 30-ról.
Nani/Quaresma az egyik yolo elfér, de kettő sok.

Nem illik.
- El Maestro
Másik Carvalho majd visszazár Pepe helyére és megvan oldva. Vagy esetleg nem vállalkozik olyasmire Pepe amihez köztudottan balfasz.BBeno írta:az képzeld el ahogy pepe megindul előre labdával. egy 20 méteres passzt eltont majd beívelik terültbe a helyére és carvalho fut a csatárralEl Maestro írta:Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro - Andre Gomes, W. Carvalho, Renato Sanches - Nani, Cristiano Ronaldo, Quaresma.
Jó lesz ez. EB győztes csapat.![]()
![]()
![]()
![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát, ha nyernek én kiégek. Pepe és CR miatt még örülnék is, de elég nagy poén lenne, hogy egy 100x jobb kerettel nem esett le nekik egy győzelem anno.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
az képzeld el ahogy pepe megindul előre labdával. egy 20 méteres passzt eltont majd beívelik terültbe a helyére és carvalho fut a csatárralEl Maestro írta:Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro - Andre Gomes, W. Carvalho, Renato Sanches - Nani, Cristiano Ronaldo, Quaresma.
Jó lesz ez. EB győztes csapat.

- El Maestro
Rui Patricio - Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Guerreiro - Andre Gomes, W. Carvalho, Renato Sanches - Nani, Cristiano Ronaldo, Quaresma.