Tjacks írta:
babaking írta:
A KRESZ felülvizsgálatával kapcsolatban tud valaki részleteket?
- Mikorra várható módosítás?
- Melyik témakörökkel foglalkoznak?
Stb...
Időpontot nemtudok, de ha még nem történt meg az elektromos rollerek szabályozása akkor remélem most sor kerül rá.
Szerintem alapvetően a KRESZ-el sok probléma nincsen, a vezetési morállal annál inkább, aki 150-el repeszt a szentendrein mert túl sok volt a need for speed azzal sok mindent nem lehet kezdeni,nagyon komoly büntetésekkel kellene példát statuálni.
De nem csak a száguldással van baj, egyre több a türelmetlenebb, anyázós sofőr, megy a büntetőfékezés, ráhúzás, a zsákom tele van az ilyenekkel.
Hát azért itt ott vannak lemaradások a rollereken kívül is. Pl. biciklisek előzésének szabályozása.
Abban is egyetértek, hogy a büntetési katalógus is egy vicc. A gyorshajtást sokkal szigorúbban büntetném. 100%os túllépés felett ugrana a jogsi egy évre. Én is szeretnék haladni, de utóbbira nem nagyon van mentség.
Ami érdekes, hogy mindenki mondja, hogy hulladék a morál. De ebbe mindenki beletartozik. Vagy mindenki azt hiszi, hogy mindenki más barom, csak ő helikopter?
Egyébként nem menthetetlen az ország, az utóbbi időben egy rakás figyelmes és előzékeny autóssal találkoztam. Lehet, hogy ha a legdurvább 10%-tól elvennénk a jogsit a maradék 90 megnyugodna és normális lenne?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.