Amit tanultam már az a html+css, kis alap hálózati dolgok, Python, C#, javascript, SQL de ezeket még csak nagyon alapszinten belekóstolva.kierkegaard írta:
Aztán lehet nézelődni desktop meg webfejlesztői témákat is. Aki érdeklődik az IT iránt az ássa bele magát különböző témákba és majd meglátja mi érdekli.
Javascript előtt a html, css a bemelegítőkor
Viszont el kéne dönteni mire kéne ráfeküdni erőteljesen az elkövetkező egy évben.
Agyam meg van hozzá, gondolkodásmódon is tökéletesen az ami ide kell, logikai dolgok pacek, matek megy, angol meg van, imádok keresni a neten és hatékony is vagyok benne, szóval ha valami kell és létezik azt megtalálom

El vagyok én mindegyikkel, de a javascript itt a legversernyképesebb opció alapból, de hátha valaki tud valami jó ötletet, ami felé el lehetne indulni.
Ezek se hangzanak rosszul, imádok ilyenekkel is baszakodni, de ez is egy reális opció lehet akár? Van erre is kereslet ugyanúgy? Anyagilag itt is fel lehet építeni magadat az évek alatt mint fejlesztéssel?IT support/üzemeltetés vonal. Felhasználói problémákat oldasz meg kliens vagy szerver szinten, esetleg mindkettő. Nagyon érdekes dolgok vannak a win, linux szerver üzemeltetés terén, esetleg mehetsz hálózati irányba is ahol switcheket, routereket, tűzfalakat konfigolsz.