HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 5., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 2., hétfő 16:09
Na igen, az meg a másik + másnak elvették a győzelmét. Eléggé komolytalanná vált ez az egész szövetség.Süti írta:Inkább az az érdekes hogy egy nappal a nem indulhat után kijött hogy lezárták, nem doppingolt. Mást fele ennyiért évekre tiltottak el.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. július 2., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 2., hétfő 13:45
Na ma már viszont hivatalos, hogy ejtették az asztmás ügyét, indulhat.wZoLee7 írta:Tavaly a zöldet kellett elintézni hogy végre más nyerje idén a sárgát
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 1., vasárnap 14:17
Azért más a két helyzet, de értem amit írsz. Egyébként ha indul Froome és Landa hozza most a Movistarnál azt a formát amit tavaly a Skynál, csak ugye Froome miatt vissza volt fogva +elég frissen is érkezik Ő. Kíváncsi lennék a kettőjük csatájára.wZoLee7 írta:Tavaly a zöldet kellett elintézni hogy végre más nyerje idén a sárgátTottinho írta:Froomeot elvileg nem engedik rajtolni a Touron a szervezők. Sky fellebbezett, kedden tárgyalják.
Na ebből nagyon kíváncsi leszek mi lesz.
Amúgy vicc, hogy még mindig tart ez az ügy...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. július 1., vasárnap 13:39
Tavaly a zöldet kellett elintézni hogy végre más nyerje idén a sárgátTottinho írta:Froomeot elvileg nem engedik rajtolni a Touron a szervezők. Sky fellebbezett, kedden tárgyalják.
Na ebből nagyon kíváncsi leszek mi lesz.
Amúgy vicc, hogy még mindig tart ez az ügy...
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. július 1., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. június 15., péntek 8:48
Most ha g*ci lennék, azt mondanám hogy ne aggódj Marcel, mi már rég elfelejtettük, senki nem emlékszik hogy 7. vagy 8. voltál 1-1 szakaszon.Tottinho írta:
Na ami eddig történt elfelejteni, csakaTour. Ezaz, így kell neki menni.
Alakul a Tour mezőnye amúgy. Movistarnál Quintana, Landa, Valverde az úgy szép.
Cavendish is megy, legyen egy bukás nélküli versenye.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. június 14., csütörtök 22:55
Na ami eddig történt elfelejteni, csakaTour. Ezaz, így kell neki menni.Süti írta:Tegnap este kalifornia utolsó szakaszon jól látszott, hogy mennyire kezdetleges még az a Katusha vonat, nem gondolnám hogy Tourra összeállna.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. június 9., szombat 1:32
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. június 8., péntek 10:51
realistahuni írta:Ovechkinnek végre megvan a Stanley kupa. Jó sokat kellett várnia, de ő legalább nem egy Kevin Durant.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. június 8., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 26., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 26., szombat 16:29
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. május 26., szombat 16:23
Én is így vagyok vele.Süti írta:Azóta nem tudom igazán elítélni ebben a sportban azokat akik doppingolnak, belém nyomhatnának akármit, egy Stelviot akkor is egy napig másznék.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 25., péntek 22:41
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. május 25., péntek 22:27
Ilyet nem lehet hát, valami nagyon jó cuccot kaphatott most, 3x annyi asztma elleni inhalátort?Süti írta:Elfogyott, már Finestre elején...
Froome elképesztőt ment, de szerintem tisztán ilyet nem lehet.![]()
A vonata pihent, úgyhogy holnap beállnak előre, Poels tempót megy, és megjönnek. Tom ad maximum 8-10 mp-t a végén. Ez innen már Froomeé.
Én a lejtmeneteket valamikor nem bírom nézni. Hogy egy mostanában történt ilyen bukást említsek, Richie Porte a Touron. Na ezt amikor láttam, minden porcikám fájt nekem is...Süti írta: Samuel Sanchez volt a downhillek királya, perceket adott a legjobbaknak is 1-1 lejtmenetben, tőle kell tanulni.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 25., péntek 22:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 25., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 25., péntek 21:41
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem