Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. augusztus 28., hétfő 10:01

GoTs07e07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fanservice lett a sorozat, ami egyrészt érthető, másrészt kár érte.
Az előző rész kimaxolta a logikai buktatókat, de Cersei hogy az istenbe tudta előre az élőholtat, hogy Euronnal már megbeszélte, hogy játssza el, hogy megijed és menjen el a Kompániáért? :vivo:
A deresi szál tetszett, végre Kisujjal végeztek, rendkívül irritáló karakter volt.
Aegon? Most komolyan? Ezt miért kellett?
Theonos jelenetek is idegesítőek és erőltetettek voltak.

Könyves
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben nem Aegon a harmadik Targ? Akkor azt ott hogy hozza össze az öreg?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 28., hétfő 9:53

got 7x07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, nem hittem volna, de csak lett dugás :lol:
Lehet Jon nem fog harcolni a mások ellen, mert 2 részen keresztül emózni fog a szobájában, hogy megdugta a nagynénit :lol:
De ha jól emlékszem a könyvekből ez a Targaryeneknél nem nagy ügy, náluk kifejezetten szokás volt egymás közt elintézni a dolgokat. Ha tényleg nem lehet gyereke Danynak, akkor minden rendben egyébként is.

Jah Kisujj szálat egész ügyesen hozták, bár nekem kicsit vicces, hogy a nagy manipulátort így megetessék, de ám legyen.

Cersei eddig kifejezetten idegesített, de most tetszett a színészi játék is, fasza volt.

Jó kis csata lesz majd a 2 sárkány között, gondolom majd Jon levágja a Night Kinget, az lesz a megoldás.
Viszont az Iron Throne-ra akkor kíváncsi vagyok ki ül fel? Esetleg Jon megmurdel és a (mégiscsak) terhes Dany marad a trónon? Kíváncsi vagyok ezzel a vérfertőzéssel mit kezdenek majd.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 28., hétfő 8:59

got 7x07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az egész epizód kiszámítható volt.
Jon, mint Aegon Targaryen? Ezt minek kellett?
Szerintem nem fogják elmondani Jonnak, vagy max ő fogja magának megtartani az infót. Sok mindent kellesz besűríteni 6 részbe, ez lehet, hogy túl sok lenne már.
Sansa már szinte teljesen megutáltatta magát velem, hogy ennyire hülye, aztán elég badass volt a tárgyaláskor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. augusztus 28., hétfő 4:23

GoT 7x7

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kicsit csalódtam megmondom őszintén. Iszonyú gyors volt, ráadásul az első 40 perc totál semmilyen, mintha valami töltelékepizód közepe lett volna. Egy évadzárótól többet vártam.

- Cersei ügyködései, de gyengék, te jó ég. Mondjuk így most már kezd kirajzolódni a halála is...
- Theon. :lol: Jajj, hogy összeszedte magát. Gondolom megunta a mémeket a neten. :lol:
- A "kolosszeumos" nagyok találkozóját sikerült nulla hidegrázással, nulla izgalommal összehozni. Gratula.
- Kisujj halála tetszett, azt összerakták. Sam és Brann beszélgetése is adta. Végre kiderült mi a helyzet. Mondjuk Dany arcára kíváncsi leszek.
- A vége pedig várható volt, nem igazán lepett meg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 27., vasárnap 23:50

Akkor bammeg :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 19:40

Kerlon írta:
H.E.H.E. írta:defenders.

nem tudtam mi vett rá, vagy mit vártam, talán hogy netflixes.

4. résznél kaszáltam, ultragagyi szokásos szuperhősös fullátlag.

egy kérdés csak:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az alienes vén kurvát, miért nem csapják agyon azonnyomban, hogy többször is odasétál közéjük?kb minden problémát megoldanának vele.
nevetséges szar.
Nézzél Daredevilt az az egy valamirevaló Netflix Marvel
http://i.imgur.com/KA6OBuT.jpg
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 27., vasárnap 19:34

H.E.H.E. írta:defenders.

egy kérdés csak:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az alienes vén kurvát, miért nem csapják agyon azonnyomban, hogy többször is odasétál közéjük?kb minden problémát megoldanának vele.
nevetséges szar.
Nézzél Daredevilt az az egy valamirevaló Netflix Marvel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 27., vasárnap 18:27

defenders.

egy kérdés csak:
nevetséges szar.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. augusztus 27., vasárnap 7:56

The Leftovers S3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg valamikor majusban neztem meg az elso ket evadot, ezek kozul is a masodik olyan szinten tokeletes volt, hogy egyaltalan nem ereztem kesztetest az azonnali folytatashoz. Most viszont volt ket szabad delutanom es estem, igy ledaraltam a harmadik evadot. A minosegre itt sem lehetett panasz, voltak benne emlekezetes pillanatok, a zenevel meg mindig remekul bantak, viszont ez a folyamatos lepjunk hatra kettot, hogy onnan elkezdjunk epitkezni, neha egy kicsit sok volt. A sorozatzaroban az az 1 ora szenvedes rohadtul felhuzott. Persze utana 10 percben nagyon jol lezartak a tortenetet, de amit elotte lemuveltek.. Osszessegeben persze nem volt ez egy rossz evad, de azert a masodik kicsit mas szintet kepvisel. Ja es Jill nekem baromira hianyzott.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:27

Szerintem eljon az új Hősök kora azt csá. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Targaryen ház, Stark ház, Baratheon ház,
Bronn ház, Tormund ház, Lannister ház, Greyjoy ház? Mindenki feleskuszik a Targaryenek előtt és kapnak egy földrészt várral

Solari, nekem nincs bajom a romantikus jelenettel, de akit szeretsz azzal nem bánsz így.
K

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:22

Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a Matt Elektra "bunyó" a végén meg Meh hhhh.Most üssük egymást vagy szeressük???
lehet hogy előző életemben nő voltam, de számomra aSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Matt Elektra romantikus szál nagyon bejön.

ugyan ez got könyvben

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dario/Jorah és Dany kapcsolata.:D
nagyon beletudom magam élni az ilyen jelenetekben.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:19

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Fogalmazhattam volna pontosabban is. Nem feltétlen csak arra gondoltam, hogy mi fog történni, hanem ahogy.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:13

Eddig bejott pár jóslat, akkor Azor Ahai miért ne? Szerintem amúgy benne van minden lezárás, de a happy andre kicsivel többet raknek.
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. augusztus 24., csütörtök 20:08

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A tömegnek készül a sorozat, a tömegnek tetsző lezárást fog kapni (már jelenleg is olyan). Ami számomra sem jó hír.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. augusztus 24., csütörtök 19:33

füst írta:
csak nem jött ki idő előtt a got záróévadja. Szemetek. :'( :'(
Feltételezem inkább az évadzáróra gondolsz. Ami egyébként 79 perc 43 mp lesz. Szép.
Igazából nem beszélt hulyeseget. :mrgreen:

The Defenders
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyenge, Cage és Dany is. Ehhez Collen drámája még... Az a Matt Elektra "bunyó" a végén meg Meh hhhh.
Most üssük egymást vagy szeressük??? Kíváncsi leszek,
hogy menekültek meg. Majd a DD3ban, az talán megint zsír feka lesz.
K

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. augusztus 24., csütörtök 19:17

Feltételezem inkább az évadzáróra gondolsz. Ami egyébként 79 perc 43 mp lesz. Szép.

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 24., csütörtök 18:22

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 24., csütörtök 10:43

Elvileg folynak a targyalasok a hannibal 4.evadjarol :D :D :salute:

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 18:13

Na es pont az evadzaro sikerult a legrosszabbul.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vontatott es elnyult lett es meg happy endet se kaptam a vegere.

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2017. augusztus 23., szerda 14:21

Én tegnap este kezdtem el nézni és most jön a 7. rész.:D Imádom hogy milyen jól ki vannak dolgozva az ellenséges karakterek.

Am engem a dd-s karaktereken kívül egyik se nagyon érdekel sajna. nagyon érdektelenek.

Vissza: