Elektronika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Elektronika
gyakorlatilag az osszes 150koruli ssd-s laptop megteszi erre a celra, ha van legalabb 4gb ram. persze erdemes rakeresni hogy az adott processzor milyen teljesitmenyre kepes egyaltalan, illetve nem art megnezni, hogy a beepitett ssd milyen gyors. vagy veszel egy hdd-s notit, veszel ssdt es berakod

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Most nem érek rá keresgetni, de így látatlanban azt mondom, hogy neki akkor elég az integrált videókártya, és amit ott megspóroltok azt lehetne ssd-re költeni, vagy ssd-s laptopot venni, hasítana, mint az állat.kelemen.istvan írta:Tudnátok ajánlani bestbuy laptopokat 120-160 ezer között?
Hölgynek kellene, szóval office, internet, filmezés.
Köszi
Én amúgy nyáron vettem 165-ért egy nagyon korrekt gamer laptopot használtan, aki türelmes az ki tud fogni egy-két hónapos garisat is köztük.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tudnátok ajánlani bestbuy laptopokat 120-160 ezer között?
Köszi
Köszi
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Win10-re mit érdemes leszedni ami közel hasonló képességekkel bír, mint a Windows Movie Maker? Egy kisebb videót szeretnék összedobni karácsonyra a családnak és sajnálattal kellett tapasztalnom, hogy a 10-en már nincs WMW.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Továbbra sem jó, én azt hiszem ezt feladom, de teszek egy utolsó kétségbeesett kísérletet, hogy megmutatom mit állítottam, mi az eredmény, hátha így találunk megoldást, ha nem akkor ez ennyi.
beállítások
eredmény, amiről az előbb is írtam a timer gond, tekerni se lehet stb.
beállítások
eredmény, amiről az előbb is írtam a timer gond, tekerni se lehet stb.
- Santi
Régóta használom már a Format Factory-t, mert Fraps által rögzített 4-5 gigás nyers felvételeket azzal tömörítettem le egy-kétszáz megára, hogy utána feltegyem youtube-ra. Így az első progi volt, amit kipróbáltam, de simán előfordulhat, hogy a beállításokkal szúrok el valamit vagy ennyire kényes a dvd lejátszóm, mert télleg vicc már, hogy semmivel nem megy. Úgyhogy lehet, hogy user error vagy hardver gond és nem szoftveres. Megpróbálom újra más beállításokkal, egyszer hátha sikerül...
Érdekes, nekem jó, lásd az általam linkelt konvertált és eredeti videót.
Annó volt nekem is régebbi DVD-lejátszóm, ami nem evett meg minden .avi-t, de arra is ezzel konvertáltam, minden tökéletesen ment. Én a helyedben megpróbálnám még egyszer ;)
Amúgy neked kicsit sem gyanús, hogy minden -itt ajánlott- konvertáló progi "szar"? Nem lehet h máshol van a hiba?
Annó volt nekem is régebbi DVD-lejátszóm, ami nem evett meg minden .avi-t, de arra is ezzel konvertáltam, minden tökéletesen ment. Én a helyedben megpróbálnám még egyszer ;)
Amúgy neked kicsit sem gyanús, hogy minden -itt ajánlott- konvertáló progi "szar"? Nem lehet h máshol van a hiba?

- Santi
Nemhiszem, hogy bárkivel is flegma voltam, ezekben semmi személyes nincs, mert nem ők írták a programot (valószínűleg). Egyszerűen nemjó, persze le lehetne írni szebben is ez tény, de már a tököm kivan az egésszel, órákat csesztem már el rá és még mindig semmi.
@Laci
Format Factoryval konvertálás után még a gépen sem jó, összevissza ugrál a timer, tekerni nemlehet rendesen ezután ki sem írtam lemezre, hogy megnézzem asztaliban.
@Laci
Format Factoryval konvertálás után még a gépen sem jó, összevissza ugrál a timer, tekerni nemlehet rendesen ezután ki sem írtam lemezre, hogy megnézzem asztaliban.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Santi írta:Tök jó csak már rögtön fel se települ
Santi írta:Mégis adtam egy esélyt ennek a Sorenson Squeeze-nek, de annyira profi cucc, hogy mégcsak nem is ismeri az mkv formátumot...
Így próbáljon segíteni neked az ember. Ilyen flegmázás után nem lepődnék meg, ha senki nem foglalkozna tovább a kérdéseddel. Lehet normálisan is.Santi írta:Format Factory volt az első, amit próbáltam, természetesen egy kalap szar.
Miért is?Santi írta:Format Factory volt az első, amit próbáltam, természetesen egy kalap szar. A HandBreaket viszont majd megnézem.

- Santi
Format Factory volt az első, amit próbáltam, természetesen egy kalap szar. A HandBreaket viszont majd megnézem.
Bocs a dupláért, de nem tudtam már szerkeszteni.
Kipróbáltam, az eredmény: mkv -> avi
Romlott a minőség talán egy kicsit, de szerintem nem vészes.
Kipróbáltam, az eredmény: mkv -> avi

Romlott a minőség talán egy kicsit, de szerintem nem vészes.
FormatFactory, ingyenes, mindent konvertál, évek óta ezt használom... igaz mkv-t avira még nem konvertáltam vele.

- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én régebben valami HandBreak nevű progival alakítgattam az mkv fájlokat, mert a TV-m nem szerette. Nem tudom van e benne avi-vá alakító, de egy próbát megérhet.Santi írta:Mégis adtam egy esélyt ennek a Sorenson Squeeze-nek, de annyira profi cucc, hogy mégcsak nem is ismeri az mkv formátumot...
Közben még kipróbáltam 1-2 más progit is, de egyik se volt jó, kész megfőttem, nemtudom mivel konvertáljak, azt hittem simább mkv-ból avi-t csinálni, de úgylátszik, hogy doktorátus kell hozzá.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
az új filmeket már nem igazán rakják fel avi formátumban. elavult. Viszont az nem úgy megy hogy letöltesz valami random mkv to avi converter programot aztán nexteled és kész is lesz. hogy normális minőséget kapj és ne akadozzon v hányja ki a dvd olvasó ahhoz normálisan be kell lőni a tulajdonságokat. Azt meg am egy avi-s film nfo-jából kinyered.
- P. Krisz
Nem lenne egyszerűbb beszerezni a filmet .avi formátumban mint konvertálni ?
Már ha elérhető abban is .

Már ha elérhető abban is .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Santi
Mégis adtam egy esélyt ennek a Sorenson Squeeze-nek, de annyira profi cucc, hogy mégcsak nem is ismeri az mkv formátumot...
Közben még kipróbáltam 1-2 más progit is, de egyik se volt jó, kész megfőttem, nemtudom mivel konvertáljak, azt hittem simább mkv-ból avi-t csinálni, de úgylátszik, hogy doktorátus kell hozzá.

- Santi
Tök jó csak már rögtön fel se települ, mert előbb QuickTime-ot akar velem felrakatni. Aztán ha azt feltenném még kitudja mit akarna velem leszedetni. Más progi nincs, ami megoldja?Nagy_Fönök írta:Torrent oldalakon fel lehet lelni a Sorenson Squeeze nevü programot. Elég profi cucc,kb mindenbe tudsz oda-vissza konvertálni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
már megijedtem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával.peti_madrid írta:Végigpróbálgattam már minddel, de nem kompatibilis a hallójáratomMarad az on-ear és over-ear fejhallgató

de mégis beruháztam nem rég egy 5000 forintos agybadugós Sennheiserre, és annak a legkisebb feje pont passzolt a fülembe. néhány hete viszont elveszett, azóta gyászolok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.