EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. június 5., vasárnap 17:55

Tegnap néztem a franciákat, hát elég durván mentek, pedig csak egy bari meccs volt. A hazai pálya nagyon jól fog nekik jönni, ez mindenképp dob az amúgy sem kis esélyeiken. Elől még Benzema nélkül is nagyon erősek lesznek. Ha Giroud formában lesz, akkor biztosan lő néhány gólt, és közel sem lesz akkora hátrány, hogy nem Benzema játszik, de azért vele nyilván jobb lenne a dolog. Gignacot nem erőltetném... ha Giroud-nak nem megy, simán lehet classic center nélkül is játszani. Ebben az esetben Martial, Griezmann, Payet és Coman közül ugye fenn lenne 3, hát folyna a labda rendesen... De ha úgy játszanak, mint tegnap, vagy még annál is jobban, nem csak a labda... :mrgreen: A középpálya adva van, a Pogba-Kanté-Matuidi 3-as előre játékban, és védekezésben is kiváló. Mondjuk Kanténak nem lesz sok szerepe a támadásokban, de a legpiszkosabb munka rá vár. Szükség is lesz a nagy munkabírású fekákra, mert hátul lehetnek gondok. A szélső bekkek meglepően jók voltak a románok ellen, talán átmentik a formát a tornára. Koscielny-Varane páros nagyon ütne, de így Ramival közel nem biztos, hogy olyan stabilak lesznek hátul... Az mindenesetre nem hátrány nekik, hogy nem egy kutyaütő a kapusuk, Lloris biztos pont lehet hátul. Én, ha csak a hazai pálya miatt is, de talán őket tartom a legnagyobb favoritnak.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 5., vasárnap 10:42

nem elég, hogy lusta és hamar megunja a focizást, még egy buta fasz is ez a benzema.
hihetetlenül ostoba.
Kép
Kép
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 5., vasárnap 10:22

Norbii írta:szerintem meg bőven meglehet érteni őket is mint kívülállókat. Mi real szurkolók vagyunk, benzema pedig a real játékosa. Kívülálló szemszögéből pedig Benzema magánéleti tevékenysége nem épp tűnhet szimpatikusnak. Lévén ott volt a közelmúltban a prostis sztori, a rihanás videóban azért bőven látszik hogy nem szomjazik már ekire vagy más parti drogra, aztán a kokós ügy amit vagy okosan elsimítottak vagy csak kamu, meg a valbuenás sztori se tett jót neki..sőt azzal ütötte ki magát a válogatottból ugye. Aki ennyiszer szerepel sajtóban negatív szereplőként az ne csodálkozzon ha elítélik. Ráadásul ha barca játékos lenne akkor itt is kapná a savat rendesen ahogy kapja messi és neymar is néhanapján az adócsalása miatt.

Utwengeren meg kifejezetten jót nevettem mikor olvastam ezt: "Elvileg Giroud akkora gólt lőtt, hogy Benzemának videója is van róla".

Félre ne értsetek, én imádom Benzema hedonista személyiségét..csak hát erre nem mindenki vevő.
ha Evra válogatott lehet, akkor Benzemának is simán helye lenne, mivel soha nem volt közönség bomlasztó, ráadásul Valbuena is megvédte emlékeim szerint az üggyel kapcsolatban, az már más kérdés, hogy nem így kellett volna megoldania.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. június 5., vasárnap 3:39

Norbii írta:szerintem meg bőven meglehet érteni őket is mint kívülállókat.
A kivulallo resz azert nem teljesen igaz. Innen indult az egesz:

"Giroud-t a saját "szurkolói" várták fújolással ma délután, mikor elhagyta azt a hotelt, amiben a francia válogatott szállt meg. Mindezt azért tették, mert Benzemát követelik a csapatba helyette."

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. június 5., vasárnap 3:01

szerintem meg bőven meglehet érteni őket is mint kívülállókat. Mi real szurkolók vagyunk, benzema pedig a real játékosa. Kívülálló szemszögéből pedig Benzema magánéleti tevékenysége nem épp tűnhet szimpatikusnak. Lévén ott volt a közelmúltban a prostis sztori, a rihanás videóban azért bőven látszik hogy nem szomjazik már ekire vagy más parti drogra, aztán a kokós ügy amit vagy okosan elsimítottak vagy csak kamu, meg a valbuenás sztori se tett jót neki..sőt azzal ütötte ki magát a válogatottból ugye. Aki ennyiszer szerepel sajtóban negatív szereplőként az ne csodálkozzon ha elítélik. Ráadásul ha barca játékos lenne akkor itt is kapná a savat rendesen ahogy kapja messi és neymar is néhanapján az adócsalása miatt.

Utwengeren meg kifejezetten jót nevettem mikor olvastam ezt: "Elvileg Giroud akkora gólt lőtt, hogy Benzemának videója is van róla".

Félre ne értsetek, én imádom Benzema hedonista személyiségét..csak hát erre nem mindenki vevő.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 5., vasárnap 1:03

Én nem tudom mit csodálkoztok, az egyik friss BL győztes a világ legnagyobb klubjában, generációjának egyik legjobb csatára, a másik pedig rúgott mostanában 3 gólt. Egyértelműen jobb Giroud.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 5., vasárnap 0:26

Remy írta:Utwenger mennyire raszallt Karimra... :vivo:
Faj nekik hogy egyedul tobber er mint az egesz Arsenal.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. június 5., vasárnap 0:23

Utwenger mennyire raszallt Karimra... :vivo:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. június 5., vasárnap 0:16

A hollandok azért csak verik az EB-résztvevőket :) B-) :lol:
"And my heart will leave you never."

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 4., szombat 22:40

Veidt írta:Kroos. De ezt mar atbeszultuk, vagy mukodne vagy nem.
Nem, nem működne, de ezt már láthattuk pl. tavaly.

De mindegy is, mert Zidane fél évét elnézve nem úgy tűnik, hogy szarna a középpályás védekezésre...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 22:35

TheBull6 írta:No offense, de végig lestem ezt az osztrák meccset, leginkább Alaba miatt. Elhiszem hogy a gyerek top3 balhátvéd, de hogy mit lehozott ma középpályásként. :ozil: :ozil: Kérlek Perez, hozd el nekünk. :salute: :salute:
No offense, de egy válogatott barátságos meccsből leszűröd ezt?
Nem illik.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. június 4., szombat 22:28

No offense, de végig lestem ezt az osztrák meccset, leginkább Alaba miatt. Elhiszem hogy a gyerek top3 balhátvéd, de hogy mit lehozott ma középpályásként. :ozil: :ozil: Kérlek Perez, hozd el nekünk. :salute: :salute:

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 4., szombat 22:25

András93 írta:Én csak azt kérdezném meg, hogy a Pogba-Kroos-Modric hármasból ki védekezne? Most is Pogba mellett ott van Matuidi és Kante is.
Ezt ZZ-nek kell megoldania, de sztem igy lenne a vedekezés:
Ugyebar mi (mint minden elcsapat) területvédekezést játszunk, ami azt jelenti, hogy minden kpsnak megvan az adott helye, adott feladata a felallason belül, es a sajat szerepkoret kell ellatnia. Erre james es isco keptelen, de ugy latom pogba meg tudna csinalni. Tehat, ha mki lefedi a sajat területet, elvegzi a sajat feladatat, akkor nincs szükség tűzoltóra.
A masik dolog, hogy ki lenne a legalkalmasabb...en csak azt mondom, hogy el tudnam kepzelni ott pogbat.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 4., szombat 22:24

András93 írta:Én csak azt kérdezném meg, hogy a Pogba-Kroos-Modric hármasból ki védekezne? Most is Pogba mellett ott van Matuidi és Kante is.
Kroos. De ezt mar atbeszultuk, vagy mukodne vagy nem.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. június 4., szombat 22:13

Én csak azt kérdezném meg, hogy a Pogba-Kroos-Modric hármasból ki védekezne? Most is Pogba mellett ott van Matuidi és Kante is.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 4., szombat 22:08

ziro4vr írta:
gólvonal írta: Am Kante jol nyomja
Hogy ma jol nyomja? Aha. :mrgreen:

Nem, igazabol mindkettot figyelgetem egy ideje...pogbat mar tobb. Csak most aktualis tema, ugyh direkt oket figyelem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 4., szombat 22:04

gólvonal írta: Am Kante jol nyomja
Nem illik.

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 4., szombat 22:03

Zsombor írta:
gólvonal írta:Nezen a franciakat, foleg pogbat figyuzom...sztem mukodne a pogba-kroos-modric
Nem csak...de eleg megnézni a stilusát, abból már le lehet szürni valamit. Az hogy most hogyan, hol jatszik nem lenyeg.
Am Kante jol nyomja, lehet őt kéne megpróbálni elhozni, ha már mindenképp lesz egy kp.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. június 4., szombat 21:55

gólvonal írta:Nezen a franciakat, foleg pogbat figyuzom...sztem mukodne a pogba-kroos-modric

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. június 4., szombat 21:29

Nezen a franciakat, foleg pogbat figyuzom...sztem mukodne a pogba-kroos-modric

Vissza: