Pufi bazsi akkor ki fog túrni, sajna neked már nem lesz hely. Mondjuk Duranton meg Hameszen kívül nem tudom kik ezek de biztos komoly arcok.El Maestro írta:Lakersnél ha összejön egy Russell-Ingram-Durant-Lebron-Randle fogat, akkor érkezem közétek.ziro írta:Amúgy meg csak provokálni akartam Majszit és Mátét, de itt szakmáznak nekem...![]()
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fú mondjuk LeBron után úgymond mennék én is,de Lakers kb az egytelen hely ahova nemEl Maestro írta:Lakersnél ha összejön egy Russell-Ingram-Durant-Lebron-Randle fogat, akkor érkezem közétek.ziro írta:Amúgy meg csak provokálni akartam Majszit és Mátét, de itt szakmáznak nekem...![]()
Szurkoljunk a Clippersnek !!!!4!444!
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Lakersnél ha összejön egy Russell-Ingram-Durant-Lebron-Randle fogat, akkor érkezem közétek.ziro írta:Amúgy meg csak provokálni akartam Majszit és Mátét, de itt szakmáznak nekem...
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Még így is gyenge a TS ahogy kanye írta. Azt nem tudja amit régen,de átállni meg nem tud a dobálásra,mert nem jó dobó. Persze el lehet kezdeni megtanulni,de a mozdulatán is kell változtatnia. Rossz volt nézni a homályait. De meglátjuk mennyit tud fejlődni. Mert sokat kell. Ilyen százalékokal nehéz megmaradni magasabb szinten a ligában. Következő szerződésére is kiváncsi leszek ha azt hozza mint idén.El Maestro írta:Ezen a nyáron. Egyébként meg miután végre helyrejött a szeme a csapat legjobbja volt, 20 pont körül átlagolt 50 százalék közelében. Egyértelmű, hogy már nem erőlteti úgy a korábbi játékát, nincs is értelme, mert ez a test már nem bírná. kicsit le is szarja a kosárlabdát, ez a nyilatkozataiból is kitűnik, ő már az nba utáni életre gondol.
Calderónnál mondjuk jobb ja. 20 millás szerződés meg elfér mert úgyse megy oda idén senki.
Én azthittem Philly "lecsap rá".
- ziro4vr
Nem az a baj, hanem hogy ebbe a topicba is követtél...Remy írta:Nagy szaki lettel hirtelen.ziro4vr írta:Knicks örök vesztes lúzer csapat. Jövőre lakers easy win. Aki nincs a vagonon, az ellenség.
Amúgy meg csak provokálni akartam Majszit és Mátét, de itt szakmáznak nekem...
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Calderonnál biztos jobb, Lopezhez hasonló centert pedig azért találni. 1 évre megéri megpróbálni, utána meg ha nem jön össze mehet amerre lát.
Rose idén 47% TS, tavaly 49% TS. Viccen kívül ez D-Liga szint, kb. beljebb lett volna a csapata, ha dobást sem vállal.
A neve miatt még talán ellehet adni, főleg New Yorkban, de ezzel a 20 milliójával kb. a liga legrosszabb szerződése.
Kedvelem az embert mondjuk, lehet jót fog tenni neki a váltás.
A neve miatt még talán ellehet adni, főleg New Yorkban, de ezzel a 20 milliójával kb. a liga legrosszabb szerződése.
Kedvelem az embert mondjuk, lehet jót fog tenni neki a váltás.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagy szaki lettel hirtelen.ziro4vr írta:Knicks örök vesztes lúzer csapat. Jövőre lakers easy win. Aki nincs a vagonon, az ellenség.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Ezen a nyáron. Egyébként meg miután végre helyrejött a szeme a csapat legjobbja volt, 20 pont körül átlagolt 50 százalék közelében. Egyértelmű, hogy már nem erőlteti úgy a korábbi játékát, nincs is értelme, mert ez a test már nem bírná. kicsit le is szarja a kosárlabdát, ez a nyilatkozataiból is kitűnik, ő már az nba utáni életre gondol.
- ziro4vr
Knicks örök vesztes lúzer csapat. Jövőre lakers easy win. Aki nincs a vagonon, az ellenség.
Nem illik.
- Marci77
Az szerintem gond,hogy dobált nemkevés téglát,de betöésből és egyebekből nem tudta ellensúlyozni rendesen. Voltak jobb meccsei,de a 16 pont 42%kal nem a legjobb,legalább assistokra feküdt volna rá kicsit,de az meg nem a területe. megunta,hát jó.El Maestro írta:Mostanival sincs, csak megunta már. Butler meg előbb utóbb menni akar majd ebből a fosból. Meg is értem
Szerintem ezzel a lépéssel inkább pozitívat léptek Butler szemében. Nem kell azt néznie,hogy ő az első számú játékosde valaki erőlködik mellette,és vesz el a dobásaiból is.
Mármint előző nyáron feküdt rá a távoli dobásokra? Én voltam vak mikor néztema Bullst vagy nemigen látszott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marci77 2016. június 22., szerda 23:01-kor.
- El Maestro
Megunta, ennyi történt. Nyáron meg ráfeküdt a tavolikra is. Geci nagy bajnoki ünneplés lesz jövőre Knicks mezben.
New Yorkban egyébként összeállhat az RHCP
New Yorkban egyébként összeállhat az RHCP
- nmate
Dehogy nincs baj Rosezal
vakul, a keze nem lett jobb, betörések már nem mennek.
Butlernek irány LA.
Butlernek irány LA.
- El Maestro
Mostanival sincs, csak megunta már. Butler meg előbb utóbb menni akar majd ebből a fosból. Meg is értem
- Marci77
El Maestro írta:Megeccer a szadra veszed aztan kibanollak a 'cibe. Serulesek utan is tobbet er, mint a foston szartics
Rose
foston szartics
- El Maestro
Megeccer a szadra veszed aztan kibanollak a 'cibe. Serulesek utan is tobbet er, mint a foston szartics
Rose
Rose
- Marci77
Te Bull-os vagy és sajnálod,hogy Rose-t sikerült valakire rásózi?Hungarokatalán írta:Rózsi.![]()
![]()
Mondjuk leszarom, mert csoport 1. lettünk.![]()
Viszont így ha Rose kimegy lesz egy újonc szerződéses Porzingis,meg egy Melo akinek 1 éve marad. Akár oda is elnézhet LeBron és Paul együtt. Beleférne szerintem. Összeszednek egy top10es picket még akkor elég jól is nézhetnek ki
James Jones has set the record for keeping the warmest bench for 6 straight Finals.
- El Maestro
Jövök Knicks drukinak. Megdumálom Lebront isnmate írta:Sajnálom.El Maestro írta:Ne kurjatok fel
Lopez+Grant+CALDERON (![]()
![]()
) pakk ment Holiday, Rose duóért. + 17-es másodikkörös.
Inkább hagytam volna Chicagoban kifutni a szerződését, mint ezekre elcserélni.Hungarokatalán írta:Jó, mondjuk Rose szerződéséért nem várhattunk sokkal többet...El Maestro írta:Ne kurjatok fel
Mit kaptunk? Egy koszos calderont?
- nmate
Jövőre lejár neki, van egy utolsó esélye a faszinak. Calderonnál még így is jobb, centert tudunk szerezni FA piacról, csereirányító nagyjából van. Egy kettes kell még, meg a padra egy hármas.Hungarokatalán írta:Jó, mondjuk Rose szerződéséért nem várhattunk sokkal többet...El Maestro írta:Ne kurjatok fel
Mit kaptunk? Egy koszos calderont?
Butlerrel mi lesz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2016. június 22., szerda 21:46-kor.