Egyszerre adtak ki kozlemenyt Carloval, a reggeli felkapott hirek vegett.filatáska írta: Már offisöl, hogy megyünk.
Furcsa is volt az egesz, mert ha ilyet akarnank kozolni, azt a klub tenne meg, nem a mindenkori edzo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:23
Egyszerre adtak ki kozlemenyt Carloval, a reggeli felkapott hirek vegett.filatáska írta: Már offisöl, hogy megyünk.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:13
Na, Carlo mar cafolta is. A szavait kiforgattak, nem ugy ertelmeztek ahogy mondta, es soha nem utasitana vissza egy sorozatot, ahol a Real Madriddal eselye van cimet nyerni.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
Erős. Több csapat is el fogja utasítani a részvételt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 10., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 10., hétfő 12:58
A Szuperliga óta sztem tudjuk, hogy a pénz nem utolsó dolog ebben a "harcban". Szerintem pont jó, hogy ez így kimondták, hogy továbbra is gond a pénz..Realista24 írta:Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 12:55
Korabban mar volt hir arrol, hogy a klub teljes mertekben ez ellen van, mert tul sok a meccs, a szezon augusztusban kezdodik es csak juliusban fog veget erni, mindezt egy EB utan.flori írta: Ez azért elég meglepő így a semmiből. Elég sokat olvasom a híreket, jelét sem láttam egy ilyen visszautasításnak.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 10., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 10., hétfő 12:47
Egyrészt értem amit mondasz, és egyet is tudok érteni vele, de másrészt így legalább őszinte. Meg lehet, h több pénzt akarnak kialkudni, így akkor nem köpik szembe magukat, ha sikerül.Realista24 írta:Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 10:40
Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 10:08
Köszi, ezt kerestem volna, ha beerek az irodaba.Pad'em írta: Ez nem hír, Il Giornalének nyilatkozta Ancelotti. Lent az interjú, oldal közepe
https://www.ilgiornale.it/news/sport/li ... 32558.html
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 9:45
Én továbbra is kétkedve fogadom ezt a hírt.Pad'em írta: Nem fake minden portál lehozta.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 9:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 9:38
ez fake sztem.Pad'em írta: Ancelotti azt mondja nem megyünk az új klub vébére (több csapattal egyetemben).
Ancelotti: "FIFA forgets that the teams will not participate in the new Club World Cup. A single Real Madrid match is worth 20 million and FIFA wants to give us that amount for the entire tournament.
We will decline the invitation." @ilgiornale
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 9., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 9., vasárnap 13:23
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem