Mennyei futball
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mennyei futball
A sok zsíros kenyér!

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És gólt is lő.ziro4vr írta:Elég meleg, hogy Böde már játszik. Miből van az az ember?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Bursasporhoz közel álló bursaspordabugun.com és bursahakimiyet.com.tr is arról számolt be – majd később a haberbursaspor.com is –, hogy a török élvonalbeli labdarúgócsapat hétfői elnökségi ülésén döntés született Dzsudzsák Balázs és Tom De Sutter ügyében. A várakozásoktól elmaradóan teljesítő török klub megválna a nyáron szerződtetett két légiósától, és keresi annak a lehetőségét, hogy kínai vevőt találjon számukra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igen, attól még visszavonhatja. Csak gondolom hatnának rá, hogy "jó lenne, ha elfogadnád...".Toti írta:nikolic - kína
de ez hogy van?
ha a legia elfogadja a kínai csapat ajánlatát akkor nikolicnak kutya kötelessége odaigazolni? vagy mi?
nem teheti meg azt, hogy leszarja, hogy mit kínál a kínai csapat és nem ír oda alá?
nikolic - kína
de ez hogy van?
ha a legia elfogadja a kínai csapat ajánlatát akkor nikolicnak kutya kötelessége odaigazolni? vagy mi?
nem teheti meg azt, hogy leszarja, hogy mit kínál a kínai csapat és nem ír oda alá?
de ez hogy van?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő sem játszik már egy ideje...Marci77 írta:Köteles?..
valamiért nagyon leépültek a kapusaink

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nikolics eddig duplánál jár ma. 23 gólos eddig. Kemény

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sokra viszi majd ő is.istimester írta:Busai
https://youtu.be/cetx0-G7VS4

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A Vasas kapusát hívták be a keretbe már ősszel is 1x-2x, úgyhogy szerintem őt viszik, de végülis harmadik számúnak tőlem Gulácsit vagy Megyerit is vihetik, mert ha valami akkora szerencsétlenség történik, hogy Király és Dibusz is kidől, akkor lehet fontosabb a rutin, hiába perpillanat nem játszanak. Mondjuk ha egy olyat keresünk, aki rutinos és játszik is, akkor talán Balajcza lenne még, de ő szerintem egyáltalán nincs képben Storcknál. Bogdánt szinte kizárnám, hogy vinné, ha így folytatódik a sorsa.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hasonloan latom. Egy esetleges rendhagyo esemeny valtoztathat a kapusok osszetetelen v sorrendjen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
Dibusz tuti második szerintem ha nem sérül meg. Harmadik meg majd aki szimpatikus Storcknak plusz jól jatszik év közben akár itthon akár külföldön az megkapja a lehetőséget hogy utazhat a többiekkel, védeni nem fog úgysem.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
Nem is azert, csak kivancsi lettem volna, h nalad v Pipitanal ki lenne a masodik v a harm,adik szamu. Szerintem eleg nehez talalni nemzetkozi tapasztalattal biro formaban levo kapust. Regen ez nem volt gond.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
Ezt nem írtam a mondandómba de szerintem mindegy ,lehet ő is vagy Szűcs Lajos is vagy te is
Arra értettem amit írtam, hogy ha kiugró tavaszt hozott volna Dibuszt talán leszorította volna a második pozícióról.

- numberone1
Szerinted ki lehet majd harmadik szamu?... mert szerintem az mindegy.sebydani írta:Ha elkerült volna kölcsönbe valahova ahol végig véd lehet kiérdemelte volna de így szerintem tök fölösleges lenne kivinni,max. harmadik opciónak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- sebydani
Ha elkerült volna kölcsönbe valahova ahol végig véd lehet kiérdemelte volna de így szerintem tök fölösleges lenne kivinni,max. harmadik opciónak.
- numberone1
Kiraly alap, vegig vitte az egesz selejtezot. Dibusz lesz a masodik v harmadik szamu ez fix. Hogy ki lesz a harmadik kapus, nem bitos, h ezzel Bogdan kiesett. Nagyon gyer a felhozatal kapusokbol. Akik nagy tehetsegnek voltak kikialtva azok mind tartalekkent szenvednek. Gulacsi, Bogdan, Megyeri mind statiszta a klubjaban.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou