Aranylabda
Re: Aranylabda - 2014
azzal,h ogy bekerült az év csapatában, azzal már egyértelműen ő a legjobb
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én amúgy a kapusok előtérbehozása okán egy kicsit kiemelném, ha valaki az év csapatában a kapus. ugyebár az azt jelenti hogy abban az évben ő volt a legjobb a kapusok között. Neuer nálam top1 kapus. de egy kapus nem feltétlen tud megnyerni VB-t, BL-t, Bajnokságot meg főleg nem. viszont valahogy jutalmazni kéne hogy elért valamit ebben az évben és az ne csak annyi legyen hogy az év csapatában helyet kap hanem akkro egy másik díjjal(úgy értem aranykesztű vagy arany kapu :Đ :Đ ) ki lehetne fejezni hogy bizony, ha aranylasztira nincs esélye mivel kapus, de a legjobb kapus a világon.
Schweini, de még Lahm is... Neuert elkapta a média szele ez az egy szerencséje és ugyanezért nem fog nyerni. Tavaly is ez volt, idén is ez lesz. Nyomták Riberyt, de simán bukott... Ha Messi lett volna, akkor se Blatter, se Platini nem nyilatkozna olyanokat, ami CR kárára mennek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
sokat nem kellett türelmetlenkedni mert még aznap újrageletemmiro írta:BBeno írta:
tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig![]()
![]()
Akkor ez örökölhető???![]()
![]()
![]()
1.Ronaldo
2.Ramos
3.Kroos bale

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Di Marias résszel egyetértek, véleményem szerint ő az egyetlen, aki reálisan megkaphatná CR mellett. Talán mivel a tavasz fontosabb, mint az ősz, meg mivel a VB-je is jó volt így ha szavaznék, őt raknám első helyre.Kerlon írta:Amúgy nálam a sorrend az a Ronaldo, Di Maria, Toni Kroos lenne. Viszont, ha Di Maria kaphatta volna és megkapta volna azt megkérdőjelezni se akartam volna. Szerintem megérdemelte volna a 2014-es évére.
Kroostól meg jobban függött a német csapat, mint Neuertól. Alapjában jobban függ egy csapat a mezőnyjátékosaitól, mint a kapusaitól... Bár lehetne Müller is ott, de hát manapság nem minden a teljesítmény.
Azt viszont nem értem, hogy Neuer miért került egyáltalán szóba. Oké duplázott a BM-mel meg VB győztes, meg jó volt egész évben, de ahogy írtad, Kroos detto, sőt ő még nyert mellé klub VB-t meg szuperkupát is. Nem jelentős trófeák, de Neuer is eleve főleg a VB győzelem miatt került egyáltalán szóba. Amúgy Godin meg Ramos nagyon kimaradt a szórásból, nálam közülük kerülne ki a 3-4. helyezett, és az 5. helyre férne oda egy német. De a VB szerintem Schweini volt a legjobb német, ilyen alapon meg őt kellene felsorolni. De a VB miatt aranylabdát osztani valakinek hülyeség, arra ott a VB aranylabda. Az egész évet nézve CR és DM mindenki fölött állnak magasan.
Cé, Ramos, Bármelyik német/bayern játékos. De ha már Neuer lett kikapva a tömegből akkor legyen ő.
Ők mehetnének a 2.3.4. helyért.
Messi lehozza
Ők mehetnének a 2.3.4. helyért.

Messi lehozza

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
BBeno írta:
tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig![]()
![]()
Akkor ez örökölhető???

1.Ronaldo
2.Ramos
3.Kroos bale

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nálam, Cé, Ramos, DM, vagy Kroos az egyik helyett.
Szavazzatok.
Szavazzatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy nálam a sorrend az a Ronaldo, Di Maria, Toni Kroos lenne. Viszont, ha Di Maria kaphatta volna és megkapta volna azt megkérdőjelezni se akartam volna. Szerintem megérdemelte volna a 2014-es évére.
Kroostól meg jobban függött a német csapat, mint Neuertól. Alapjában jobban függ egy csapat a mezőnyjátékosaitól, mint a kapusaitól... Bár lehetne Müller is ott, de hát manapság nem minden a teljesítmény.
K
K
- András93
Juhász Rolié se rossz, Ribéry, Messi, Ibrahimovic.h3x0r írta:Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt.![]()
Egyébként, ha megnézitek, amikor Messi nyert, akkor nagyon simán nyert, egyedül 2010-ben volt szoros, másik 3 évben mindig több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint a második (aki CR). 2012-ben a szavazatok több, mint 60%-át kapta. Sőt, majdnem 2/3.

h3x0r írta:Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt.Csabi írta:még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni.![]()
Ha tippelnem kene, Neuer, Messi, Lahm lesz a sorrend.
tavaly írtam is emiatt egy szívhez szóló kommentet az érintett NSO kollégának aki messire szavazott. kaptam is a bant 9999.12.31-ig

- h3x0r
Az NSO ujsagirojanak szavazatara kivancsi vagyok. Ha jol emlekszem, tavaly egy Messi, Ribery, Lahm harmast irt.Csabi írta:még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni.

Ha tippelnem kene, Neuer, Messi, Lahm lesz a sorrend.
szerk: Meg is talaltam: tavaly ki kire szavazott
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. december 31., szerda 11:29-kor.
- András93
Neuer nálunk ilyen népszerű (meg gondolom Németországban is), de én meglepődnék, ha megelőzné Messit, szerintem hasonló lesz az idei év a tavalyihoz.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
még az NSO-n is cének adnák, nincs mese, ő fogja kapni.Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Manuel Neuer maradt versenyben az Aranylabdáért. Ön kinek adná a kitüntetést?
Cristiano Ronaldónak 44% (25590)
Manuel Neuernek 41% (24126)
Lionel Messinek 15% (8653)
Szavazatok száma: 58369
Köszönjük szavazatát!

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az ellen hadjárathoz már késő van, a szavazatokat leadták, bízok a bukikban, azoknál cére 1.17 van

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Igazad van, csak Messi aranylabdáit miért nem fúrta még így senki? Minden aranylabda szavazás előtt azt hallani a Messi fanok többségétől (ide most nyugodtan lehet érteni ismert futballszemélyiségeket), hogy miért ne CR kapja. Sokkal kevesebben érvelnek amellett, hogy miért Messi érdemelné meg. A másik oldalt megnézve, én most nem tudnék egy olyan nyilatkozatot se említeni, ami arra irányulna, hogy Messi miért nem érdemli meg. A Real oldaláról mindig csak Ronaldo érdemei vannak kiemelve, soha nem kisebbítette senki Messi érdemeit. Ahogy írtam a Barca-Real topikban, itt nem divat a másik oldallal foglalkozni, de ott minden második nyilatkozat CR vagy a Real ellen szól.Enrique írta:Van igazság abban amit írsz, csak szerintem nem kellene az egészet ilyen véresen komolyan venni.dzsi91 írta:..
Ha csak ezt a felületet olvasnám, azt gondolnám Ronaldo valami kitaszított, meg nem értett fekete bárány, aki bármit tehet, nem ismerik el.
Ehhez képest most készül átvenni a harmadik aranylabdáját, a legnagyobb közösségi oldalon ő a legnépszerűbb focista, ha lemegyünk kispályázni azt látom hogy minden második srácon az ő meze van, és sorolhatnám még.
Szerintem abszolút nem illik rá ez a mártír szerep, lehet hogy sokan utálják, ugyanakkor nincs játékos, akit ennyien szeretnének, és most a harmadik aranylabdája után szerintem a szakmai elismertségére sem nagyon lehet panasz.
Ez a probléma, és ez sokaknak szemet szúr. Mondja Xavi azt, hogy Messi volt a VB legjobbja, ő érdemli az aranylabdát. Ezzel legalább nem CR elleni kampányt folytat. De érdekli is őt, hogy Messi nyer vagy sem, csak ne CR nyerje. Ehhez a hozzáálláshoz csak gratulálni tudok.
Van igazság abban amit írsz, csak szerintem nem kellene az egészet ilyen véresen komolyan venni.dzsi91 írta:..
Ha csak ezt a felületet olvasnám, azt gondolnám Ronaldo valami kitaszított, meg nem értett fekete bárány, aki bármit tehet, nem ismerik el.
Ehhez képest most készül átvenni a harmadik aranylabdáját, a legnagyobb közösségi oldalon ő a legnépszerűbb focista, ha lemegyünk kispályázni azt látom hogy minden második srácon az ő meze van, és sorolhatnám még.
Szerintem abszolút nem illik rá ez a mártír szerep, lehet hogy sokan utálják, ugyanakkor nincs játékos, akit ennyien szeretnének, és most a harmadik aranylabdája után szerintem a szakmai elismertségére sem nagyon lehet panasz.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
..es ki sugta ezt neki, az edzoje Egervari "rajzmuvesz" Sandor?h3x0r írta:NSO-n olvasom, hogy Xavi szerint Messi, Lahm, Mascherano volt a harom legjobb jatekos iden. (ebben a sorrendben)

CR-nek lesz 3 aranylasztija Xavinak meg 0....

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- h3x0r
NSO-n olvasom, hogy Xavi szerint Messi, Lahm, Mascherano volt a harom legjobb jatekos iden. (ebben a sorrendben)