igen, csapat...
élmény nézni őket, ezeket a kispasszos gyors játékot és egyből jön belőle a helyzet
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. június 20., péntek 22:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 20., péntek 22:30
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. június 20., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 20., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. június 20., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 20., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. június 20., péntek 22:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 22:21
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 22:20
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 40rado.jpgRealista24 írta:#copyanis :Đrealfan91 írta:Gondolom trollkodásból írtad. Hogy kevés gólt lőtt, meg hogy ismeretlen valójában. Az a szmájli arra utalt. De ha nem, akkor félreértettem.
Ez meg nagy kép:
http://www.actionimages.com/puresport/R ... pJlUkwwdc=
A svájci RvP
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. június 20., péntek 22:19
itt kell a változás.Corleone írta:Most ha belegondolunk kicsit, akkor nagy butaságot nem mondott az emberke. Jelen pillanatban ha mondani kéne egy nevet, aki képes lenne felépíteni egy új spanyol válogatottat, akkor nem tudnék egyet sem. Ezzel pedig nem Del Bosque érdemeit akartam növelni.. Jelen pillanatban, szerintem, nincs olyan edző, aki egyértelműen segíteni tudna a csapaton, mindenki zsákbamacska lenne. Egyedül talán Guardiola képezhet kivételt, de az ő megítélése is elég kétes most ugye..
Szóval nehéz helyzetben vannak a spanyolok edzők terén is, de ha mégis váltanának én vagy Ernesto Valverde-t vagy Unai Emery-t ültetném le a padra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 22:17
#copyanis :Đrealfan91 írta:Gondolom trollkodásból írtad. Hogy kevés gólt lőtt, meg hogy ismeretlen valójában. Az a szmájli arra utalt. De ha nem, akkor félreértettem.
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 22:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. június 20., péntek 22:15
Engedd el.realfan91 írta: Most nem arról beszélek, hogy meghatározó-e vagy sem, hanem hogy ott a kva Premier League és meg lehet nézni. Istenem...Mit nem lehet ezen felfogni. De nyilván egy vkp-nak gólkirálynak kell lennie, meg gólpasszkirálynak. Meg nyilván első évébe 23 vagy hány évesen majd kapitány. De. Arról pofázok, hogy ha a VB-n sztároljuk, akkor előtte is sztárolhattuk volna, attól még mert a média nem kapta fel. De kár szerintem itt erőlködnöm. Szarkazmusból jeles a fórum.Megértésből, egyétértésből? nemfikázásból?...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. június 20., péntek 22:15
Most te valamit csúnyán félreértettél, de nem baj. Nem értheti mindenkiMost nem arról beszélek, hogy meghatározó-e vagy sem, hanem hogy ott a kva Premier League és meg lehet nézni. Istenem...Mit nem lehet ezen felfogni. De nyilván egy vkp-nak gólkirálynak kell lennie, meg gólpasszkirálynak. Meg nyilván első évébe 23 vagy hány évesen majd kapitány. De. Arról pofázok, hogy ha a VB-n sztároljuk, akkor előtte is sztárolhattuk volna, attól még mert a média nem kapta fel. De kár szerintem itt erőlködnöm. Szarkazmusból jeles a fórum.Megértésből, egyétértésből? nemfikázásból?...
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. június 20., péntek 22:13
Most nem arról beszélek, hogy meghatározó-e vagy sem, hanem hogy ott a kva Premier League és meg lehet nézni. Istenem...Mit nem lehet ezen felfogni. De nyilván egy vkp-nak gólkirálynak kell lennie, meg gólpasszkirálynak. Meg nyilván első évébe 23 vagy hány évesen majd kapitány. De. Arról pofázok, hogy ha a VB-n sztároljuk, akkor előtte is sztárolhattuk volna, attól még mert a média nem kapta fel. De kár szerintem itt erőlködnöm. Szarkazmusból jeles a fórum.Realista24 írta:Sissoko mindig is ott volt. A piaci értéke 9,68 millió font. Idén játszott 3237 percet, többnyire kezdőként, sok gólt nem lőtt, csak hármat, egyszer ráadásul kettő. De kb 8 gólpasszt adott. Kétszer csapatkapitány is volt. Szóval ezek alapján meghatározó játékosnak látom.
:Đ
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem