Előbb zárom be a topicotP. Krisz írta:Nézd meg te is és szállj be az agyalásba.Realista24 írta:Csak én kezdek rosszul lenni?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 13:20
Előbb zárom be a topicotP. Krisz írta:Nézd meg te is és szállj be az agyalásba.Realista24 írta:Csak én kezdek rosszul lenni?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. május 4., péntek 13:19
Nézd meg te is és szállj be az agyalásba.Realista24 írta:Csak én kezdek rosszul lenni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 4., péntek 9:12
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mea culpa, kicsit megkeveredtem pont, azért mert Loki adta át azt iscsababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehogy volt a Tesseractból, Loki jogarában lévő kőből csinálták, ami mint kiderült az elmekő. végül az került Visionba.Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ultron pedig a Tesseractból volt, ami ugye a a tér követ használta. De szerintem erre semmi esély, meg minek is kéne.
akkor már a Tesseract Asgardban volt, mikor Ultron született.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 4., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 4., péntek 8:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 8:08
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 4., péntek 8:07
csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehogy volt a Tesseractból, Loki jogarában lévő kőből csinálták, ami mint kiderült az elmekő. végül az került Visionba.Kerlon írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ultron pedig a Tesseractból volt, ami ugye a a tér követ használta. De szerintem erre semmi esély, meg minek is kéne.
akkor már a Tesseract Asgardban volt, mikor Ultron született.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. május 4., péntek 7:50
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dehogy volt a Tesseractból, Loki jogarában lévő kőből csinálták, ami mint kiderült az elmekő. végül az került Visionba.Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 4., péntek 7:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vizióról pont most mondták el, hogy ő nem egy hanem több "személyiségből" áll. (Jarvis, Ultron, Tony, Bruce..) Nyilván Friday is ugyanaz csak máshogy hívja Tony.Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lesz súlya, se kapi se vasember nem fogják folytatni, de lesznek már áldozatok is még. nyilván az újak visszajönnek (black panther, spiderman, stb.)
remélem akik úgy hóttak meg hogy nem porrá lettek, azok nem jönnek vissza sehogy (gamora, vision - mondjuk ő esetleg AI-ként, ahogy eddigis volt)
ultron meg szerintem kinyiffant véglegesen.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 3., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 3., csütörtök 22:53
Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem nem, súlyát vesztené az egész. majd a kék tesó átveszi a helyét a guardiansban.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 3., csütörtök 22:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 3., csütörtök 22:30
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gomorrát szerintem még látni fogjuk.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kényszerítsük Thanost, hogy visszacsináljon mindent szerintem nem játszik. Kb
Ő hozta a legnagyobb áldozatot azzal, hogy feláldozta Gamorát a céljai elérése érdekében.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. május 3., csütörtök 21:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 21:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanos egyetlen motivációja. Máshogy nem lehetne sakkban tartani, minthogy senki nem marad élve. Full spekuláció a részemről.Petr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lemaradtam valamiről, vagy miért halnának meg? Vagy ezt bízzuk a forgatókönyvírókra?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A célja az univerzum élőlényeinek megmentése a túlnépesedés miatt, de mi van, ha mindenki meghal?Az ötlet tetszik.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 3., csütörtök 20:52
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lemaradtam valamiről, vagy miért halnának meg? Vagy ezt bízzuk a forgatókönyvírókra?Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A célja az univerzum élőlényeinek megmentése a túlnépesedés miatt, de mi van, ha mindenki meghal?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 20:44
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A célja az univerzum élőlényeinek megmentése a túlnépesedés miatt, de mi van, ha mindenki meghal?Petr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg mivel lehetne sakkban tartani? Kíváncsi leszek a folytatásra, hatalmasat kell dobbantani, hogy működjön.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kényszerítsük Thanost, hogy visszacsináljon mindent szerintem nem játszik. Kb
Ő hozta a legnagyobb áldozatot azzal, hogy feláldozta Gamorát a céljai elérése érdekében.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 3., csütörtök 20:36
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg mivel lehetne sakkban tartani? Kíváncsi leszek a folytatásra, hatalmasat kell dobbantani, hogy működjön.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kényszerítsük Thanost, hogy visszacsináljon mindent szerintem nem játszik. Kb
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. május 3., csütörtök 19:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 19:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értek a kövekhez, de pl. Strange míg nézte a jövőképeket, akkor kötött egy dealt az idősíkokonel magico írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hogy játsszák el, ha az idő kő Thanosnál van? Egyébként szerintem csak azért lett sok helyen módosítás a trailerhez képest, hogy ne legyen túl sok minden lespoilerezve. Nem először húzza ezt meg a Marvel, és szerintem jól is teszik. Viszont az Hulk jelenet Wakandában nekem is feltűnt, hogy hiányzik a filmből, azt én se tudom hova tenniKerlon írta:SPOILER, csak az nyissa meg, aki megnézte A végtelen háborút
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ugrott be, hogy nem véletlenül végtelen háború ez, tuti eljátszák megint azt, amit a Strangeben
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát de a kő Thanosnál van és Vörös Koponyának nincs hatalma felette. Azért nem tudta megszerezni,m mert nem volt mit feláldoznia. Legalábbis én így gondolom. Más meg nem fért a kőhöz.KAG írta:Ifinity war
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is el lesz baszkodva amúgy a folytatás.
Kérdés, hogy mennyire...
Ha simán Strange okoskodik az idővel ismét, akkor nagyon.
Ha valami kényszerhelyzetbe hozzák Thanost, aki önmaga állítja vissza az időt, akkor kevésbé.
Mégkevésbé pedig azzal lenne, ha a lélekkő örzőjével lehetne valahogy dealelni.
Tony meg Amcsikap beálldozná magát a többiekért.
Egyébként én ezt úgy imádnám, ha valami utolsó rész lenne ez az egész mostani marveluniverzumnak aztán valami alternatív idősíkon folytatódna az egész buli.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem