Kimi = Arshavin

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. december 17., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 17., péntek 19:21
En is csak azert irtam be, hogy legyen mas allaspont, es ne egyeni velemenyek legyenek beallitva univerzalis igazsagnak. Hamilton nem Messi, nem CR, nem Bunyos Pityu, hanem Hamilton, aki pedig mashogy gondolja, minthogy Hamilton = Messi, az nem nem jol latja a dolgokat, hanem az embernek masik aspektusara fokuszal.lestat írta:Ez erdekes.géza írta: Toto = Zidane
Hamilton = CR
Nalam inkabb
CR-Schumi
Toto-Pep
De nem vita gerjesztesnek reagaltam hogy megelozezzem a bajt![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. december 17., péntek 19:12
Ez erdekes.géza írta: Toto = Zidane
Hamilton = CR
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 17., péntek 19:07
Itt kire gondolsz? mondjuk egy ilyet ismerek, a rém bátor Rosberg a prime éveiben inkább visszavonultkiserik írta: Hagyd Remy, a Messi fanok sem értik, hogy mi a baj a 7. bogyóval![]()
Ahogy már korábban is volt szó róla, a 2 sportember abban hasonló, hogy kivételes képességűek, egy mesterséges hype van körülöttük és ebből adódóan nekik több mindent lehet, mint a többi sportoló társuknak. És még egy: " Nem nyertem? Akkor inkább visszavonulok... "![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2021. december 17., péntek 19:00
Ezt adom, bar nagyon kozelrol nem lattam a munkassagukat de Brawn azert mernokibb felfogasu volt, Toto meg a tipikus manager alkat. Szoval siman el tudom kepzelni, hogy Brawn "alarakta" a techinkat Toto meg egyszeruen tolta elore a mai napig.alexoxladjackoxi írta: Azért szerintem Ross Brawn is elég aktív letéteményese volt ennek a Merci sikerkorszaknak. A tízes évek elején gondolom már aktívan készültek az új érára, és akkor bizony még ő volt a góré, nem Toto.
Nalam furcsa modon teljesen ekvivalens ha azt merem ki a jobb csapatfonok. Igazabol szerintem mindketten verbeli csapatfonokok, vezerek. Nyilvan a Drive to Sruvive-bol nem lehet kiindulni, de azert ott rendesen megmutatkozott mi a kulonbseg koztuk es az igazi "luzerek" (Gunther, Cyril stb.) kozott. Bar alapvetoen nem tul szimpatikusak sokszor, szerintem ilyennek kell lennie egy csapatfonoknek, amilyenek ok.wZoLee7 írta: Szerintem jelenleg az egyik legjobb csapatfonok Wolf, Hornert mindenben veri nalam.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 17., péntek 18:31
Szerintem inkabb mi engedjuk el... Mindneki hulye, senki nem erti akinek mas a velemenye, kit erdekel ha tobbsegben is vannak...kb ez a mai sport rajongoi felfogasKerlon írta:Mert nincs igazad, a két pali ég és föld. Maximum a sportáguk kiemelkedő ikonja a hasonlóság kettejük között, aztán ennyi.Remy írta:
Neked se sikerült.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 17., péntek 18:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. december 17., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. december 17., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 17., péntek 17:26
Mert nincs igazad, a két pali ég és föld. Maximum a sportáguk kiemelkedő ikonja a hasonlóság kettejük között, aztán ennyi.Remy írta:Neked se sikerült.Kerlon írta:
Sikerült neki értelmezni, azért magyarázta el szépen és okosan, hogy miért nincs igazad.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 17:21
Neked se sikerült.Kerlon írta:Sikerült neki értelmezni, azért magyarázta el szépen és okosan, hogy miért nincs igazad.Remy írta: Látom nem sikerült értelmezni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 17., péntek 17:19
Hat mi lapoznank, de ilyenkor nehez. Zsuninnyo jol osszefoglalta. Szerintem jelenleg az egyik legjobb csapatfonok Wolf, Hornert mindenben veri nalam.zsuninnyo írta:Mar hogy lenne helytallo? Toto egy verbeli csapatfonok / uzletember nem egy kokler aki beleult a tutiba, aztan azzal nyert.Remy írta: Semmi vergődés nincs ebben. A hasonlat meg helytálló, mert ugyanaz a két karakter, csak egyik fociban, másik itt.
Amúgy is. A stílusukat mindenki ismeri, az ellen nem lehet felszólalni? Dehogynem.
Lapozhatunk.
Hamilton meg vegkepp nem hasonlithato Messihez, elobbi feltette az egesz eletet a sportra, es meg mindig a csucson van, utobbi meg mar evek ota levezet es nagyobbnal nagyobb pofaraesesekben vesz reszt, es minden massal foglalkozik, az elithez koze nincs (teljesitmeny alapon, nem papiron).
Az, hogy te mind a 4et utalod, az lehet a kozos metszet, mas nem nagyon.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. december 17., péntek 17:17
Hála az égnek megmenekült a forma 1 isbabaking írta: Közben megvan az FIA új elnöke: Mohammed bin Szulajm. Hivatalosan rallyversenyzö volt, közepesen jó eredményekkel. Gondolom nem csak a sportszakmai tudás döntött, hanem az a pár milliárd amit az emírségek az elmúlt időszakban a motorsportba ölt.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. december 17., péntek 17:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 17., péntek 17:03
Sikerült neki értelmezni, azért magyarázta el szépen és okosan, hogy miért nincs igazad.Remy írta: Látom nem sikerült értelmezni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 14:26
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2021. december 17., péntek 14:15
Mar hogy lenne helytallo? Toto egy verbeli csapatfonok / uzletember nem egy kokler aki beleult a tutiba, aztan azzal nyert.Remy írta: Semmi vergődés nincs ebben. A hasonlat meg helytálló, mert ugyanaz a két karakter, csak egyik fociban, másik itt.
Amúgy is. A stílusukat mindenki ismeri, az ellen nem lehet felszólalni? Dehogynem.
Lapozhatunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. december 17., péntek 13:56
nagyon gáz vagy márRemy írta: Legnagyobb bohóc.
Toto = Pep
Hamilton = Messi
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem