Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
pff, amúgy se férne be
Karim barátom meg már nem lesz válogatott. Elkönyvelték balhésnak meg ilyen Giroud, Gameiro féle vonallal fel sem veszi a versenyt és a Mbappe féle vonal elől meg ne vegye el az 5 perceket a meccs végén 3-0-nál.
Karim barátom meg már nem lesz válogatott. Elkönyvelték balhésnak meg ilyen Giroud, Gameiro féle vonallal fel sem veszi a versenyt és a Mbappe féle vonal elől meg ne vegye el az 5 perceket a meccs végén 3-0-nál.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ohh, hát csúnyán lemaradtam akkor, köszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amíg az FFF mellette van, azt csinál, amit akar. VB bukás, edzőváltás, csak így van Karimnak esélye szerintem. Vagy ha őt is meg tudja zsarolni valamivelbesteve7 írta:Ebben igazad is van, nem is vitatkozom vele. Valószínüleg politika, v vmi nézeteltérés vagy vmi hasonló van a két fél között, de hogy pontosan mi áll a háttérben ezt nem tudhatjuk.Realista24 írta:Én az egészet csak arra alapozom besteve, hogy az EB-re is ki lehetett volna nyugodtan vinni, ugyanis már akkor is bőven elég bizonyíték volt arra, hogy ártatlan, mint az ellenkezőjére. Megtehette volna, de nem akarta.
Politikai kérdést csináltak egy olyan dologból, amin más szövetség úgy átlép, mintha meg se történt volna.
Innettől fel van adva a lecke a Benzinek, h ha tényleg komolyan gondolja a válogatottságot, esetleg a VB-t, akkor innettől oda kell pirítania, nem csak nyilatkozatban, ami mondjuk szerintem még jobban rátett egy lapáttal, mert Deschamp csak úgy nem fogja behívni, ahhoz elég nagy média/nép nyomásra lesz szükség, ahhoz meg teljesítmény kell.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ebben igazad is van, nem is vitatkozom vele. Valószínüleg politika, v vmi nézeteltérés vagy vmi hasonló van a két fél között, de hogy pontosan mi áll a háttérben ezt nem tudhatjuk.Realista24 írta:Én az egészet csak arra alapozom besteve, hogy az EB-re is ki lehetett volna nyugodtan vinni, ugyanis már akkor is bőven elég bizonyíték volt arra, hogy ártatlan, mint az ellenkezőjére. Megtehette volna, de nem akarta.
Politikai kérdést csináltak egy olyan dologból, amin más szövetség úgy átlép, mintha meg se történt volna.
Innettől fel van adva a lecke a Benzinek, h ha tényleg komolyan gondolja a válogatottságot, esetleg a VB-t, akkor innettől oda kell pirítania, nem csak nyilatkozatban, ami mondjuk szerintem még jobban rátett egy lapáttal, mert Deschamp csak úgy nem fogja behívni, ahhoz elég nagy média/nép nyomásra lesz szükség, ahhoz meg teljesítmény kell.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne lenne ott Pogba.Navamiro írta:Nem kedveli a kapitány, ennyi. Bár nélküle is elevickélnek. Eb döntő is ott volt. Igazából Giroud helyett is játszhat bárki, Mbappe, Gameiro, akár Griezmann...Egyébként, ami gáz sztem az, h a 22 gólos Modestét nem hívta be.Pogba úgy látom nincs a keretben.Már látom előre , hogy Pogba vkp-t fog játszani és ivelgetnek majd Giroud fejére.
Karimhoz: nem az a lényeg, hogy elevickélnek vagy sem, csak a sok csikóhal közé kéne egy rutinosabb arc is, ha más nem legalább filmezné őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem kedveli a kapitány, ennyi. Bár nélküle is elevickélnek. Eb döntő is ott volt. Igazából Giroud helyett is játszhat bárki, Mbappe, Gameiro, akár Griezmann...Egyébként, ami gáz sztem az, h a 22 gólos Modestét nem hívta be.
Pogba úgy látom nincs a keretben.Már látom előre , hogy Pogba vkp-t fog játszani és ivelgetnek majd Giroud fejére.
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Nálam az a kérdés is felvetődik, hogy mi a büdös lof.snak kell egy 190 cm magas falábú luzer, egy olyan csapatba, ahol a világ legjobb és legtehetségesebb focistái szaladgálnak. Mi értelme van? Ott van Pogba, Griez, Mbappe, Matuidi, Kante, és még sorolhatnám, akik a földön hihetetlen gyors és technikás játékra képesek. Erre oda akar rakni egy Giroud-t????? Minek? Agyatlan ez a Didier. Már látom előre , hogy Pogba vkp-t fog játszani és ivelgetnek majd Giroud fejére.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én az egészet csak arra alapozom besteve, hogy az EB-re is ki lehetett volna nyugodtan vinni, ugyanis már akkor is bőven elég bizonyíték volt arra, hogy ártatlan, mint az ellenkezőjére. Megtehette volna, de nem akarta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Hát, ha mindenben egyetértenénk az unalmas lenneRealista24 írta: Mondjuk megfogadtam egyszer régen, hogy nem reagálok rá a témában, mert amúgy sokszor egyetértünk, csak itt soha![]()
1. Én nem a rózsaszín ködtől nem látok, hanem én olvasom a híreket.
2. Továbbra sem érted, hogy miről írok. Sebaj, majd egyszer.

1. Én is olvasom a híreket, csak vhogy én máshogy értelmezem.
2. Értem miről írsz, csak én nem így látom.
Sosem titkoltam, h nem a szívem csücske, de ettől még ha olyan teljesítmény nyújtott, ami tőle elfogadtható, elvárható mindig megdícsértem/megjegyeztem. És egy szóval nem mondtam, h Giroud jobban meérdemli a válogatottságot, v bármivel is többet tett volna le az asztalra, mint Benz, viszont Decshamp így döntött, neki Giroud kell, h miért ő tudja.rashidm írta:Nem akarom védeni Benzint, mert ez a szezonja nem egy nagy cucc, de a te hozzászólásaidból virít hogy rühelled őt. Akár 120 gólt is lőhetne akkor is utálnád. Ezek a "dolgozzon keményebben, ne rinyáljon" jó nagy kamu.Mert aztán Zsirud olyna hű de sokat letesz az asztalra, meg kőkeményen hajt.
Van kemény 12 gólja össz-vissz.
Inkább Benzema játsszon helyette, mint ez a fejben gyenge (és ezt nem én mondom, hanem egy ismerősöm aki Arsenal szurkoló).
Én a Benzema nyilatkozatára reagáltam, h olyan teljesítményt kellett lerakni az asztalra, amivel a közvéleméynt is a saját oldalára állítja, h szükség van a rá a csapatban, csak nem ez történt, mert kb magán kivül senki sem szeretné a válogatottban látni. Számora így volt érthetelen ez a nyilatkozat, h magyarázatot szeretne, miért nem kerettag.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk megfogadtam egyszer régen, hogy nem reagálok rá a témában, mert amúgy sokszor egyetértünk, csak itt soharashidm írta:Nem akarom védeni Benzint, mert ez a szezonja nem egy nagy cucc, de a te hozzászólásaidból virít hogy rühelled őt. Akár 120 gólt is lőhetne akkor is utálnád. Ezek a "dolgozzon keményebben, ne rinyáljon" jó nagy kamu.besteve7 írta:Az utolsó mondatod meg rád is ugyanúgy érvényes, csak te a rózsaszín ködtől nem tudsz tisztán látni ebben a témában.Mert aztán Zsirud olyna hű de sokat letesz az asztalra, meg kőkeményen hajt.
Van kemény 12 gólja össz-vissz.
Inkább Benzema játsszon helyette, mint ez a fejben gyenge (és ezt nem én mondom, hanem egy ismerősöm aki Arsenal szurkoló).

1. Én nem a rózsaszín ködtől nem látok, hanem én olvasom a híreket.
2. Továbbra sem érted, hogy miről írok. Sebaj, majd egyszer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akarom védeni Benzint, mert ez a szezonja nem egy nagy cucc, de a te hozzászólásaidból virít hogy rühelled őt. Akár 120 gólt is lőhetne akkor is utálnád. Ezek a "dolgozzon keményebben, ne rinyáljon" jó nagy kamu.besteve7 írta:Az utolsó mondatod meg rád is ugyanúgy érvényes, csak te a rózsaszín ködtől nem tudsz tisztán látni ebben a témában.

-
Nem, nem tudom. Honnan tudnám, csak dobálom itt a kifejezésket.Realista24 írta:Egy játékos, akit eddig azért mellőztek, mert megvádolták. A vádak alól felmentették, majd több helyről is megerősítették, hogy nyitva áll előtte a válogatott. Majd nem kapott meghívót, és ezt szeretné tisztázni. Nem kérdőre vonta. Tudod egyáltalán mi a kérdőre vonás jelentése?
1. Nem egy olyan eset van, volt, h ha egy játékos olyan kérdést kapott, ami kínos volt magára v esetleg másra nézve, okosan kitértek a válasz elől, lehet ezt máshogy is rendezniRealista24 írta:1. Meglepődnél, hogy mi mindenre kötelezve vannak a játékosok.
2. Itt nem Karimon múlik, hogy megbeszélik-e vagy sem, hanem a másik félen, azt hittem ez egyértelmű számodra, de úgy látszik nem.
Még mindig nem tudsz úgy írni, hogy ne süssön az utálat belőled, ami nem baj, csak ne akarj objektívnak tűnni.

2. Benzema nem rakott le olyan teljesítményt az idényben, h mindenképp megérdemelné a válogatottságot. Szóval nem Dechampnak kell magyarázkodni, ha Benzema szerint ez máshogy van, akk szerintem neki kellene érdeklődnie, szerintem ez az egyértelmű ...
Az utolsó mondatod meg rád is ugyanúgy érvényes, csak te a rózsaszín ködtől nem tudsz tisztán látni ebben a témában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy játékos, akit eddig azért mellőztek, mert megvádolták. A vádak alól felmentették, majd több helyről is megerősítették, hogy nyitva áll előtte a válogatott. Majd nem kapott meghívót, és ezt szeretné tisztázni. Nem kérdőre vonta. Tudod egyáltalán mi a kérdőre vonás jelentése?Hát én ebből mindent ki tudok olvasni, csak azt nem, amit írtál. Mégis ki ő, h magyarázatot kér? Először teljesítsen úgy, h rászolgáljon arra, h felmerüljön egyáltalán a neve, aztán lehet kérdőre vonni a szövetségi kapitányt.
1. Meglepődnél, hogy mi mindenre kötelezve vannak a játékosok.Szerintem senki sem köteles az újságíró minden kérdésére válaszolni, és nem a sajtó segítségével, nyomásával magyarázatot kérni a kapitánytól stb. Ha ennyire érdekelné nem hiszem, h nem tudná megbeszélni Deschampal, h mi is a helyzet, nyugodt négyszemközt megdumálni.
2. Itt nem Karimon múlik, hogy megbeszélik-e vagy sem, hanem a másik félen, azt hittem ez egyértelmű számodra, de úgy látszik nem.
Még mindig nem tudsz úgy írni, hogy ne süssön az utálat belőled, ami nem baj, csak ne akarj objektívnak tűnni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért a betámadás részt nem kell full komolyba venni.besteve7 írta:
Olvasdá át még egyszer, amit írtam.
1. sehol nem támadtalak be
2. Giroud ra írtad, h bot az ember, erre reagáltam, a fociban nem csak az számít, h ki tudja a farkán pörgetni a labdát, lásd klose és barátai, Szöv kapitány elképzeléseiben vszeg szüksége van egy ilyen típusú csatárra Griezmann mellé. Remélem így érthetőbb

Persze, hogy nem csak az számít. Amúgy meg pont leszarom Deschamp elképzelését. Olyan aranygeneráció van a kezei között, hogy ilyen Girud-nak maximum akkor kéne ott lennie, ha kiesne az összes valamirevaló támadó. Ez idegesít, mert nekik szurkolok, és képes a szöv. kap ilyen idétlen húzásokra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Benzema: "Szeretnék magyarázatot kapni arra, hogy miért nem hívott be. Szeretném folytatni a válogatottban, még fiatal vagyok, tele vagyok ambícióval. Bárcsak Deschamps megmagyarázná, hogy miért nem hívott be. Minden reggel felteszem magamnak ezt a kérdést.”Realista24 írta:És nem követeli a helyét, hanem úgy akar teljesíteni, hogy újra ott lehessen
Hát én ebből mindent ki tudok olvasni, csak azt nem, amit írtál. Mégis ki ő, h magyarázatot kér? Először teljesítsen úgy, h rászolgáljon arra, h felmerüljön egyáltalán a neve, aztán lehet kérdőre vonni a szövetségi kapitányt.
Szerintem senki sem köteles az újságíró minden kérdésére válaszolni, és nem a sajtó segítségével, nyomásával magyarázatot kérni a kapitánytól stb. Ha ennyire érdekelné nem hiszem, h nem tudná megbeszélni Deschampal, h mi is a helyzet, nyugodt négyszemközt megdumálni.
Olvasdá át még egyszer, amit írtam.Remy írta:Ilyennel támadsz be, amikor Griezmannt éltetem folyamatosan. Kicsit abszurd.besteve7 írta:
Ja mert csak olyan játékos ér vmit aki a farkán pörgeti a labdát, hagyjuk már.![]()
1. sehol nem támadtalak be
2. Giroud ra írtad, h bot az ember, erre reagáltam, a fociban nem csak az számít, h ki tudja a farkán pörgetni a labdát, lásd klose és barátai, Szöv kapitány elképzeléseiben vszeg szüksége van egy ilyen típusú csatárra Griezmann mellé. Remélem így érthetőbb

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyennel támadsz be, amikor Griezmannt éltetem folyamatosan. Kicsit abszurd.besteve7 írta:
Ja mert csak olyan játékos ér vmit aki a farkán pörgeti a labdát, hagyjuk már.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég vakon vagy, mert nem nyávogott. Nyávogás az lenne, ha telesírná folyamat a sajtót. Most meg válaszolt az újságíró kérdésére. És nem követeli a helyét, hanem úgy akar teljesíteni, hogy újra ott lehessen. Tartsunk már egy szintet, minden másra ott az nso.Ettől eltekintve Benzinek nem nyávogni kellene,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ja mert csak olyan játékos ér vmit aki a farkán pörgeti a labdát, hagyjuk már. Vszeg abba a játékfelfogásba, Griezmann mellé sokkal jobbal beleillik a Deschamp elképzeléseibe, mint Benzema.Remy írta:Egy bot az ember. Nincs rossz idénye? Pláne szomorú a helyzet.Babinho írta: De Giroud-nak nincs rossz idénye, ő egyértelműen ha játszik az arsenalban akkor jó formát hoz. Mondjuk úgy, hogy Giroud önmagához képest 80-90% formában van, Benzema meg 40....Persze ettől még Karim a jobb így is.
Egy normális világban még padon se lenne Olivér.
Ettől eltekintve Benzinek nem nyávogni kellene, hanem bizonyítani egész évben, h követelje a nép a válogatottba, h ha szeretné is a kapitány ne merje kihagyni, de hát ettől olyan messze állunk Alonso a világbajnoki címtől, magán kívül senki nem követeli őt a válogatott közelébe sem.
- Remy
- Kapcsolat:
Egy bot az ember. Nincs rossz idénye? Pláne szomorú a helyzet.Babinho írta: De Giroud-nak nincs rossz idénye, ő egyértelműen ha játszik az arsenalban akkor jó formát hoz. Mondjuk úgy, hogy Giroud önmagához képest 80-90% formában van, Benzema meg 40....Persze ettől még Karim a jobb így is.
Egy normális világban még padon se lenne Olivér.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots