OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 22., szombat 12:50

M1Ö írta:
Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.
[/quote]

Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem. :kalapos: A rágcsálóval van bajom csak, hogy rohadjon meg... :lol:
[/quote]

Sok sikert a kartevomentesiteshez! 😁

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. július 22., szombat 7:00

[/quote]Epitoiparral es kartevomentesitessel foglalkozom, szoval azt javaslom, hogy hivj ki egy ragcsaloirtot, aki berak a lyukba par extrudalt patkanyirtoszert es 1 oran belul megteszi a hatasat. Szaga sem lesz, mivel gyomorverzes miatt elkezdenek kiszaladni a lyukbol. Ez a leheto legegyszerubb modja. Csemperagasztot siman atkaparjak, kartont meg megbontani, ujra profilozni, ujra kartonozni, bandazsolni, festeni nem kis melo laikuskent.
[/quote]

Köszi a tippet. A kartonnal nem lesz gond, azt megoldom én. Alapból festő vagyok, csak elment az eszem és inkább őstermelő lettem. :kalapos: A rágcsálóval van bajom csak, hogy rohadjon meg... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 22:19

kierkegaard írta: miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.

Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.
:salute: :agree:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 21:17

miután a hirens boot le van töltve (egy iso fájl), felteszed a gépre pl a rufusz nevű alkalmazást. Bedugsz a gépbe egy pendriveot, megnyitod a rufuszt és 2-3 kattintással bootolható pendriveot csinálsz azáltal hogy a kijelőlt isot rápakolja a pendriveodra.

Gépet újrainditod, nyomogatod a boot menűt ami ált az f12. Kiválasztod az pendriveot-t, hogy arról bootoljon be, aztán el is indul szép lassan.

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 20:19

kierkegaard írta: Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.

Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.
Koszi nektek. Ez a megoldas tetszik.
Siman letoltom,aha,utana mi a tokomet csinaljak? :lol:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 20:11

Igen. Hirens bootot letoltod, abbol csinalsz egy bootolhato pendriveot.
Betolt a hirens ami ugy nez ki mint egy op rendszer tele kulonbozo szoftverekkel. Lesz rajta olyan amivel megtudod valtoztatni a jelszot. Legyen pl a sima rendszergazda. Aztan gepet ujrainditod es belepsz.

Gutihaz kulso rackes megoldasa is jo. Ha esetleg van sata kabeled akkor +1 winyokent berakhatod egy masik gepbe.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 21., péntek 20:09

miro. írta: Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.

Van valami mas lehetosegem ?
kulso rackbe tedd be a winyot es masold at onnan
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 21., péntek 19:39

Sracok,100 eves laptopomrol a tesomnak kene valami.
Windows belepo jelszavat tudom,viszont nem akar beengedni,mivel offline van a gep.
Csatlakozom a bejelentkezo oldalon a netre,fekialtojellel kiirja hogy nincs internet ( nem ertem ) es nem enged be.
Allandoan kiirja,hogy offline vagyok es lepjek be a korabban megadott jelszoval. Elfelejtett jelszo nem megy,szinten az offline szar miatt.

Van valami mas lehetosegem ?
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 18:08

En 11. Keruleti vagyok es nalunk borzalmasan kloros es kemeny a viz. A poharban par hasznalat utan lerakodik ilyen fehèr rèteg. Kb ket hete nem iszok csapvizet es azota nagyon sokat javult az emesztesem.

Majd egyszer szeretnek venni aktivszenes viztisztitot de nagyon zacar, hogy muanyagbol vannak. Oke, tok felesleges felelem mert anelkul is nagy esellyel szep mennyisegben vihetek be mikromuanyagot..de nah

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 21., péntek 15:14

Amúgy nem vagyok expert, de egyszer linkelgetett valaki méréseket (füst talán). Az alapján szerintem Bpen ez jó esélyjel házon belüli probléma, nem a hálózatban szar a víz.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 21., péntek 15:04

gutihaz14 írta: melyik kerület?

tudom nem szamit amugy csak megis

Egy hazunk es egy lakasunk van, ahol ingazni szoktam, meg sajnos nem tudjuk, hogy melyik lesz a ludas. Az egyik 9.keruletben van, a masik a 2.keruletben. Sanszos, hogy inkabb az utobbi lesz(ez a lakas.), mivel a paromnak nem lett baja, o meg a 9.kerben van nonstop.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 21., péntek 14:57

melyik kerület?

tudom nem szamit amugy csak megis
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. július 21., péntek 14:49

Sziasztok! Gondoltam par szoban bepotyogom nektek ide, hatha kis segitseg, annak aki ilyen helyzetbe kerul, mint en. Mint mar irtam, epitoiparban is dolgozom, itt megszokott a 25-40 kgs zsakok pakolasa is egesz nap. Ket harom napja fajlatam picit a hasam a bordam alatt, gondoltam csak megint sikerult megemelnem magam. Ma reggel viszont minden korty utan visszajott es a kis szuro fajdalom atment nagyon elenk szurasba. Persze gyorsan felallitottam a diagnozist, gondoltam, hogy epeko, epegyulladas, vagy vakbellel lehet valami. Hat nem eppen, a vervetel kimutatott egy bakteriumot, amit a csapvizbol szedtem ossze. Mivel nem iszom csapvizet, igy velhetoen fogmosas kozben sikerult bejuttatni a szervezetembe. Budapesten elek… erdemes atvizsgalni nektek is a viz minoseget, mert rengeteg gond megelozheto. Meg persze ez a tortura is, hogy reggel 7 ota vagyok korhazban es meg hatra van igy is 2 vizsgalat.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. július 21., péntek 12:52

halamadrid írta:

Köszönöm.
Egy jó hajbeültetés gondolom valami 1 milla körül lehet, nem?

Az a 4-5 füles szakember meg nagyrészt gondolom a fővárosban helyezkedik el.
Az ár attól függ, hogy hány graftot kell beültetni. Szóval függ attól, hogy mekkora területen van hajhiány. Ha nagyon sok akkor tényleg 1 millió felett lesz. Nekem 700e ftot mondtak.

Nem csak bpn. Inkább oda koncentrálódik a legtöbb pénznyelő. debrecen, nyiregyháza, szegeden olcsóbban kapsz minőségi szakembert. pl dr szűcs attila aki az egyik legnagyobb név a szakmában még is tök baráti árban dolgozik és a tanítója meg a legnagyobb név a fül orr gégészeti plasztikában Rezek Ödön.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 21., péntek 12:02

Ebben a nyári hõségben 250/1hez hogy addig elvisz az agyvérzés, 4/1hez hogy a zöld szörny :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 21., péntek 11:41

Hudekur*agyenge :lol: :mrgreen:

Ha addig nem visz el az agyverzes a hetkoznapi idiotaktol, meg az epikus hszeitektol, majd elmondom mi lett, vmikor augusztusban erkezik a szallitmany :kalapos:

(Igy hogy remy hozzaszolt a temahoz, valszeg ures doboz erkezik, plusz még meg is vamoljak 3. orszagbol erkezo cucc miatt :lol: )
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. július 21., péntek 11:39

Egyébként is, ha a füled is olyan mint a szemed, jó lett volna a 600 forintos kínai is. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. július 21., péntek 11:37

IKEA parkolóban szia uram kollégától 20asért is lett volna :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 21., péntek 11:17

jep.
"elvileg" bontatlan, uj (nyilvan kiderul, ha megerkezik, es benne van a certificate of authenticity meg minden, ahogy kell, hogy ugy mukodik, ahogy kell, mert eredeti cucc :lol: ).
voltak meg olcsobban is hasznaltak, bontottak, de ott a vasarloi visszajelzes se volt tul bizalomgerjeszto, meg ennel elvileg van 100% ebay penzvisszafizetesi cucc, ha vmi nem stimmelne a cuccal.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 21., péntek 10:53

ANDS írta:
hehetheoriginal írta: fugyerekök behuztam egy uj bontatlan sennheiser ie900-at ebayrol hongkongbol 600-ert :mrgreen:
normal ara 1500EUR, legyszives imadkozzatok ertem, hogy legyen is valami a dobozban a hungarocellen meg a celofanon kivul :lol: :fpalm:
Gratulálok!
Mondtam egy imát.

Itthon nem lehetett kapni?
Koszi :lol:
De lehet, kb barhol lehet, csak full aron...
thereisonly1ronaldo

Vissza: