morientes írta:Hát ugyan ezt irtam a taktikus topicba
Igen, most néztem át.Realista24 írta:Taktika topicban éppen megy az anyázása

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 16., kedd 11:47
morientes írta:Hát ugyan ezt irtam a taktikus topicba
Igen, most néztem át.Realista24 írta:Taktika topicban éppen megy az anyázása
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 11:46
Taktika topicban éppen megy az anyázásaSierra írta:Durva lenne, augusztus 31-én bejelentenék Fabregas érkezésést.Fabregas képviselői felvették a Real Madriddal a kapcsolatot.![]()
Egyébként simán benne van a pakliban, igazi zsoldos játékos, le se szarná, hogy a Barca után a Realban is játszana.
Egyébként ti hogy vagytok vele? Örülnétek az érkezésének?
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 11:45
Hát ugyan ezt irtam a taktikus topicbaSierra írta:Azt tudom, egy jó 2-3 éve már jelentősen visszaesett, de pl. padra szerintem jó lenne, néha beugarna Kroos vagy Modric helyett.morientes írta:Nincs ő már olyan szinten mint règen.Arsenalba volt top,utánna már ilyen Mata szintet hozott.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 16., kedd 11:42
Azt tudom, egy jó 2-3 éve már jelentősen visszaesett, de pl. padra szerintem jó lenne, néha beugarna Kroos vagy Modric helyett.morientes írta:Nincs ő már olyan szinten mint règen.Arsenalba volt top,utánna már ilyen Mata szintet hozott.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 11:41
Nincs ő már olyan szinten mint règen.Arsenalba volt top,utánna már ilyen Mata szintet hozott.Sierra írta:Durva lenne, augusztus 31-én bejelentenék Fabregas érkezésést.Fabregas képviselői felvették a Real Madriddal a kapcsolatot.![]()
Egyébként simán benne van a pakliban, igazi zsoldos játékos, le se szarná, hogy a Barca után a Realban is játszana.
Egyébként ti hogy vagytok vele? Örülnétek az érkezésének?
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. augusztus 16., kedd 11:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 16., kedd 11:38
Durva lenne, augusztus 31-én bejelentenék Fabregas érkezésést.Fabregas képviselői felvették a Real Madriddal a kapcsolatot.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 16., kedd 11:35
De kit?Egyedül Alaba lenne megfelelő alternativa.240-ből azt vesszük meg a kp-ra akit akarunk
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 11:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 16., kedd 11:02
60 éves az első BL győzelem, ellenük játszottunk.BBeno írta:van valami kulonleges ok amiert iden a meltan topcsapat reims jon a kupara?
james meg nem gyozte meg a vezetoseget? meg hiheto is lenne ha nem jatszott volna amugy jol a sevilla ellen. de ott jol ment. miert kell nyar vegeig varni ezzel?
itt nem james a kulcs szerintme hanem pont hogy asensio gyozte meg a vezetoseget hogy van helye es ezert valik a hirek szerint eladova james.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 16., kedd 11:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 16., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 16., kedd 10:53
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. augusztus 16., kedd 10:28
de hogy jön ide az arsenal?pheco írta:Jamesziro4vr írta:Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 16., kedd 8:11
Az jó, mert én se ezt írtam.R.M.C.F írta:Az "ék" játék nem labdatartós foci.Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 16., kedd 0:59
A bemutatasa alatt, a beszede kozben, a beszede utan, nekem ugy tunt hogy flegma es nagykepu. Nem akarok olyat belelatni az egeszbe ami lehet hogy nincs, de nekem elegge ugy tuntziro4vr írta:Egyébként benne lehetne, hogy a gyerek lő fontos gólokat, mert sebessége van és érkezni tud, jó csere is lehetne fontos meccseken. Csak attól tartok, hogy most a bemutatás, az összeg amit fizetnének érte, Perez szavai, szóval elültették a bogarat a fejébe, hogy ő mekkora faszagyerek. Aztán mikor felépül mindenki, pados lesz, majd tavaszra leenged, mint Jesé feneke, és csak téblábolni fog, mikor becserélik.
Asensio meg Lucas nagyon hasznos cserék lesznek előre, de tőlük nem várható annyi gól, ahogy a kp sem túl termékeny. Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl.
Kerlon, továbbra is tárgyi tévedés. Szó nincs erről. Az a deep lying forward amiről beszélsz, de még azt sem mondanám rá teljesen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. augusztus 15., hétfő 23:32
Jamesziro4vr írta:Muszáj több stabil gólszerző a BBC-n meg Ramoson túl
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 15., hétfő 22:55
Az "ék" játék nem labdatartós foci.Nem tud tipikus eket játszani a labdatartos fociban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. augusztus 15., hétfő 22:52
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem