HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. augusztus 18., csütörtök 13:30
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 17., szerda 22:49
Igen, csak ott kicsit más volt a leányka fekvése, most szezon elejétől Zizou van a padon, ott féltávnál Pérez nyaka körül szorult a hurok, nem szólhatott bele. De majd idén kiderül.wZoLee7 írta: Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 17., szerda 22:41
Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. augusztus 17., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 17., szerda 22:22
+1Veidt írta:Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 17., szerda 21:31
Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 17., szerda 21:31
Dehogynem. James nem rossz játékos....lesz akinek kelleni fog. A pénz pedig meggyőző tud lenni.MesQueUnClub írta:Mivel, hogy Sport azért helyén kezelem, de ha tényleg igaz, akkor a büdös életbe nem szabadultok meg tőle.Sport: Zidane eladta volna James-t, de Pérez nyomására letett erről a szándékáról.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 17., szerda 21:28
Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.wZoLee7 írta:Ugyan már. Akkor meg fog ülni a padon, vagy még ott se. Pérez szól hogy játszatni kell, mi lesz ha nem? Kirúgja ZZ-t, de azzal a saját székét is feláldozza. Az van, ha jön jó ajánlat elfogják adni, ha nem akkor se fog sokat játszani. Zidane fél év után nyert egy bl-t a csapattal, nem az van amit ő mond, de nagyon kockáztatni se fog az elnökünk
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 17., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 17., szerda 21:12
Mivel, hogy Sport azért helyén kezelem, de ha tényleg igaz, akkor a büdös életbe nem szabadultok meg tőle.Sport: Zidane eladta volna James-t, de Pérez nyomására letett erről a szándékáról.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 17., szerda 20:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. augusztus 17., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 17., szerda 18:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 17., szerda 18:17
Szerintem annál elkötelezettebb, azért hogy Kína felé vegye az irányt. Szerintem Chelsea lesz ebből vagy PSG.Bencze írta:Pedig egyesek szerint Bravo is Navas szintjen van.![]()
James-t pedig el kene sozni Kinaba, hatha legombolhatunk egy 100-ast erte. Gondolom van az a fizetes amiert alairna valami bungyenge csapathoz.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. augusztus 17., szerda 18:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 17., szerda 17:22
A válaszban benne volt,hogy szinte senki sem tudná.....ezzel casilla-t minősítem felfelé. Aki egy szimpla jó kapus.Ursus írta:Ez oké, de itt arról volt szó hogy Casilla kezdőként ugyanazt a szintet hozná mint ő.R.M.C.F írta:
Navassal alig egy kettőt lehet egy lapon említeni.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. augusztus 17., szerda 17:00
Első osztályú csapat, szerintem játszana folyamatosan, tökéletes a fejlődéshez.Realista24 írta:A hírek szerint a Leganés lesz a befutó Marianoért, mert ők az egyetlenek akik minden feltételünket elfogadják, többek között azt is, hogy ha úgy van, akkor januárban visszahívjuk a csapathoz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 17., szerda 16:41
Mehet a Milanba, oda pont jó lesz!Realista24 írta:Fabregas was offered to Real Madrid, Barça, Juve & PSG but none of them were interested in the player. [daily mail]
Erről van szó
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. augusztus 17., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 17., szerda 13:20
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem