Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. szeptember 18., hétfő 12:06

elolvastam az első cikket amit kidobbt a google a témára. a polkorrekt szövegtől behányok. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 18., hétfő 11:57

Yazid írta:
reeed_ati írta:Narcosnál belenyúltak valamibe, amúgy is kényes téma, főleg, hogy elvileg még élnek is akikről szól..
Egyik ismerősöm írta, hogy egy spanyol cikk szerint a produkciós asszisztenst, aki a 4 évad új helyszíneit kutatta mexikóban, a kocsijában találták szitává lőve most szombaton... és egy kaktuszmező közepén találták meg, ami arra utal a rendőrök szerint hogy üldözték csórit..

Ez mi durva máár.. :ozil:
akkor meg se lesz csinálva a 4. évad... nagy kár lenne érte, érdekes téma pedig ez a juarez kartell
Mondjuk nem tudom mit gondolnak. Mexikóban amúgy sem nehéz összeszedni pár kiló ólmot, főleg, ha drog a téma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 18., hétfő 11:54

reeed_ati írta:Narcosnál belenyúltak valamibe, amúgy is kényes téma, főleg, hogy elvileg még élnek is akikről szól..
Egyik ismerősöm írta, hogy egy spanyol cikk szerint a produkciós asszisztenst, aki a 4 évad új helyszíneit kutatta mexikóban, a kocsijában találták szitává lőve most szombaton... és egy kaktuszmező közepén találták meg, ami arra utal a rendőrök szerint hogy üldözték csórit..

akkor meg se lesz csinálva a 4. évad... nagy kár lenne érte, érdekes téma pedig ez a juarez kartell

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. szeptember 18., hétfő 11:38

Narcosnál belenyúltak valamibe, amúgy is kényes téma, főleg, hogy elvileg még élnek is akikről szól..

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 17., vasárnap 18:03

lordgabi írta: Kezdd el, és írj róla mindenképp!
Köszi a válaszokat, akkor fogok adni neki egy esélyt, de sajnos rögtön nem tudok nekiállni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. szeptember 17., vasárnap 9:30

Black Sails

Az elso evad kozepesre sikeredett, volt egy igeretes alapsztori, de a vegeredmeny kicsit lassu, erotlen lett. Talan tul sokaig tartott az alapozas, messze nem hoztak ki belole mindent.

Majd a kovetkezo ket evadban jottek a jobbnal jobb reszek, nagy csavarokkal, tobb karaktert is remekul felepitettek, sokszor mar tenyleg azt sem tudtam melyik oldalnak szurkoljak. A masodik evad a harcokrol szolt, a harmadik inkabb a politikai csatakrol, strategiakrol. Az viszont biztos, hogy ebben a ket evben a Black Sails volt az egyik legjobb sorozat.

Az utolso evadot nem veletlenul, nagy remenyekkel kezdtem el. Nem volt ez rossz, mert mindegyik reszre jutott tobb emlekezetes jelenet is, mint ahogy a karakterek is egyenkent megkaptak a melto lezarast. Ugyanakkor az irokat valaki kordaban tarthatta volna, mert nehany szereplotol bizonyos szituacioban 1-2 hosszabb monolog nagyot tud utni, de az, hogy mindenki folyamatosan igy beszeljen, sokszor mar inkabb idegesito volt. Nalam ezzel nagyon lehuztak az utolso evadot, pedig jo lett volna.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 16., szombat 16:54

Kerlon írta:
numberone1 írta:Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
Welcome sir Kingslayer, the Oathbreaker
En csinaltam a latet neki, eleg jo vagyok lateartban gondoltam meglepem egy sarkannyal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. szeptember 16., szombat 16:36

Rick and Morty az kötelező, egyik legzseniálisabb sorozat, amit láttam. A legújabb rész után meg szóhoz sem jutottam, ismét bizonyították, hogy tudják hogy kell komoly hangvételű részt csinálni. Sima 10/10.

Látom AHS is téma volt, az új évad 1. részéből bírtam kb. 25 percet, szánalmas kategória volt, de már a Roanoke évad sem jött be, úgyhogy én végleg kaszálom már. Egy fos.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. szeptember 16., szombat 15:59

Nem tudom ki követi a Rick and Morty-t hetiben, de én minden résznél lefosom a bokám, hogy ez mennyire zseniális. Elképesztő tényleg, aki nem próbálta még be annak csak ajánlani tudom, csalódás kizárt. Mellesleg kéne nekem abból, amit Dan Harmonék kapnak :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 16., szombat 15:52

Ha már Kingslayer, itt egy remek videó:

(Aki le van maradva, vagy később tervezi nézni a trónokat, az inkább hagyja ki.)

(GoT) Jaime Lannister | The Kingslayer

Több videót is érdemes megnézni a feltöltőtől, szinte mindegyikhez található magyar felirat is, szóval tényleg mindenkinek ajánlott. :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 16., szombat 15:24

numberone1 írta:Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
Welcome sir Kingslayer, the Oathbreaker
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. szeptember 16., szombat 14:38

Nikolaj Coster-Waldau setalt be abba a hotelbe reggelizni ahol dolgozom. Eleg magas csavo v felfejjel magasabb nalam pedig en sem vagyok alacsony. Van 2 szep lanya.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 16., szombat 12:57

BarçaNorbi írta:Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?
Milyen horrorokat láttál?
Csak mert nem egy totális horror ez, szóval nem csak arról szól, hogy telerakták ijesztő jelenetekkel, hogy mindenki összekaksizza magát. Persze azért lehet parázni rajta, de én leginkább a sztorik miatt követem és kedvelem.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 16., szombat 12:54

BarçaNorbi írta:
lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story
Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?
Mindegyik évad független egymástól, a színészek 90%-ban ugyanazok, csak más-más karaktereket játszanak el, néhány esetben felbukkantak más évadban is, de semmit nem veszít az ember, ha nem sorban nézi őket, bár így illik, én is így csináltam. :D
A második évad a csúcs, mindegyiket remek zenék és képi világ jellemzi, mindegyik más korban játszódik, rengeteg érdekes (rém)történettel leszel gazdagabb, ha elkezded, és menet közben elolvasod azt a rengeteg tartalmat az interneten, hogy melyik karakter a való életben kiről lett mintázva, stb...
Kezdd el, és írj róla mindenképp!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 16., szombat 12:49

lordgabi írta:Azóta már letekertem a 6. évadot is, a Roanoke-i rémálom ugye...neked bejött? :hmmm:
Valaki?
Az évad első fele nagyon bejött, de a második az már csalódás volt. Mondjuk az új évad két rész után szintén valami förtelmes szintet üt meg. Legalábbis az én ízlésemnek. :/

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. szeptember 16., szombat 12:30

TheBull6 írta:
lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story
...
Érdemes elkezdeni? Nem vagyok egy horror fan, filmekből is az alapokat láttam, viszont a minőségi dolgokat stílustól, műfajtól függetlenül szeretem. Esetleg könyvben is van?

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. szeptember 16., szombat 12:12

TheBull6 írta:
lordgabi írta:Az Amerikai Horror Story 5. évadjáról (Hotel) vélemények?
Nem írt senki visszamenőleg róla, a 4. évadról még voltak irományok, de erről csak két 16 másodperces trailer, azt is én linkeltem anno. :D
Én megnéztem belőle az első két részt eddig, és nagyon adja, érdekes a történet, minden eddiginél betegebb szerintem, remek zenékkel fűszerezve, remélem megüti a második évad színvonalát végig. :salute:
Én már nem is emlékszem az 5. évad sztorijára. Egy az hogy már régen volt, kettő hogy már várom a hetediket. B-)
Azóta már letekertem a 6. évadot is, a Roanoke-i rémálom ugye...neked bejött? :hmmm:
Valaki?
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. szeptember 15., péntek 21:21

Pitch (A legnagyobb dobás)

Valaki nézte innen a sorozatot?
Tegnap este kezdtem, mára le is pörgettem a 10 részt.
Baseballos sorozat, kicsi-nagy drámával. Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.
Soha nem szerettem a baseballt, de ez a sorozat változtatott a nézőpontomon. :salute:

Rohadjanak meg amúgy, hogy nem folytatják második évaddal, bőven lenne még benne. :/

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. szeptember 15., péntek 10:04

sebydani írta:
Karim the king írta:Narcos 3. Evad valaki? Sztm most is odabasz :salute:
Iszonyat jó :agree: Féltem a Pablo nélküli korszaktól, de szerencsére működik így is. :salute:
En is feltem, hogy mihez fognak kezdeni, de egyszeruen ezt nagyon durvan odatettek. Ha ev vegen ossze kene allitanom egy listat az iden latott legjobb sorozatokbol, nalam jelenleg a Narcos vezetne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 17:20

Nézem az ötödik évadot a Ray Donovanból, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyira elkúrták ezzel a sok visszaemlékezéssel,
hogy hihetetlen...átpörgetem kb az összes ilyen részt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: