akkor sosem tudjuk meg, hogy pedro mekkora legendasebydani írta:Quaresma te barom ha nem lettél volna fgy..

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 8., szerda 21:32
akkor sosem tudjuk meg, hogy pedro mekkora legendasebydani írta:Quaresma te barom ha nem lettél volna fgy..
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 8., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 8., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. június 8., szerda 10:02
Jaja. Két éve a vbnél is eljátszották ugyanezt, akkor is teli volt az angol sajtó ilyen képekkel.Realista24 írta:Tényleg ennyire amatőr lenne?
http://www.101greatgoals.com/news/engla ... -midfield/
![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. június 8., szerda 9:58
Iniesta-nak alapnak is kéne legyen. Magasan a legjobb k.pályásuk. Veszélyes is, nem csak alibizik mint Fabregas meg Silva. Mondjuk Silva lehetne még kezdő, mert tudja mindenki, hogy van benne spiritusz, viszont tegnap nagyon gyengén szállt be. kicsit túl tolta a flikk-flakkozást, élesben már lehet komolyabban venné. Busquetsnek is alap a helye. Koke viszont nagyon súlytalan. Legalább is tegnap olyan semmilyen volt. Fogalmam sincs, hogy ki kéne 3. embernek k.pályára Busquets és Iniesta mellé.palesz77 írta:Nem néztem, de Cesc ilyen jó formában van, vagy Ini ennyire nem jó most a válogatottban? Mert nálam simán kezdő lenne - mily meglepő -, baromi jó szezonja volt, és Cescnél bőven jobb játékos. Kokét viszont én is kezdetném.
Aki meg nézte, Aduriz milyen volt? Ő, vagy Morata lehet a jobb megoldás? Látatlanba Moratát mondanám, mozgékonyabb és többet dolgozik mezőnyben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 8., szerda 9:50
Hát ezzel nem jártak rosszul mondjuk a németek. A gyereket figyelhetnénk mi is, majd Pepe után jó lehetne.Realista24 írta: Tah megy a helyére.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 8., szerda 9:45
Tah megy a helyére.rashidm írta:Lassan már ott tartunk, hogy nem lesz sehol se épkézláb belső védő. Pedig a franszia-német duó döntős lehet, de így hogy alig van már védőjük... Érdekes lesz.BBeno írta:rüdiger elülső keresztszalag szakadás. EB off.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 8:46
Lassan már ott tartunk, hogy nem lesz sehol se épkézláb belső védő. Pedig a franszia-német duó döntős lehet, de így hogy alig van már védőjük... Érdekes lesz.BBeno írta:rüdiger elülső keresztszalag szakadás. EB off.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 8., szerda 8:42
Mivel spanyolként játszott már csomó meccset, akkor ha esetleg Katalónia független lenne, nem játszhatna a katalán válogatottban emiatt, nem (Ahogyan Ini, Busi, stb.)?Veidt írta:Piket hogy futyulik
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. június 8., szerda 8:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. június 8., szerda 6:56
Fabret ki sem vittem volna. Amúgy Iniesta szerintem a spanyolok Zidaneja.palesz77 írta:Akkor csak Kerlon utálja mert Barcás, világos.. Nem számít, hogy másik 3-at kezdőbe rakna.Veidt írta:edit: sorry a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni
kozben meg annyi, hogy az alapjan amit lattam, Iniesta ma az egyik legjobb volt a spanyol csapatbol, ha nem a legjobb.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. június 7., kedd 22:57
Vigyázz a szadra.Hungarokatalán írta:Nyilván. Ezért nem értem, miért nem hagyja az egészet, csak feszültség van az egészből.Veidt írta: Csak maganak koszonheti. Ha a spanyol valogatott sajtotajekoztatoin is csak katalanul hajlando beszelni, akkor ne csodalkozzon...
Nem, sőt... Csak ugye francia és román egy kutya...Remy írta: Román vagy?![]()
Essen ki mind2 már a csoportból..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 7., kedd 22:56
Akkor csak Kerlon utálja mert Barcás, világos.. Nem számít, hogy másik 3-at kezdőbe rakna.Veidt írta:edit: sorry a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni
kozben meg annyi, hogy az alapjan amit lattam, Iniesta ma az egyik legjobb volt a spanyol csapatbol, ha nem a legjobb.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 7., kedd 22:54
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 7., kedd 22:48
Fabregas sehol sincs joformaban.palesz77 írta: Ez a kezdő amúgy patentul is működhet. Talán Alcanatara helyett én Koket nyomatnám még
Nem néztem, de Cesc ilyen jó formában van, vagy Ini ennyire nem jó most a válogatottban? Mert nálam simán kezdő lenne - mily meglepő -, baromi jó szezonja volt, és Cescnél bőven jobb játékos. Kokét viszont én is kezdetném.
Aki meg nézte, Aduriz milyen volt? Ő, vagy Morata lehet a jobb megoldás? Látatlanba Moratát mondanám, mozgékonyabb és többet dolgozik mezőnyben.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. június 7., kedd 22:46
Nem néztem, de Cesc ilyen jó formában van, vagy Ini ennyire nem jó most a válogatottban? Mert nálam simán kezdő lenne - mily meglepő -, baromi jó szezonja volt, és Cescnél bőven jobb játékos. Kokét viszont én is kezdetném.Kerlon írta:Ez a kezdő amúgy patentul is működhet. Talán Alcanatara helyett én Koket nyomatnám még.Realista24 írta:Spain XI De Gea; Juanfran, Ramos, Pique, Alba; Busquets, Thiago; Vazquez, Cesc, Nolito; Aduriz.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. június 7., kedd 22:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. június 7., kedd 22:24
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem