Felőlem mehet isten hírével oda ahova szeretne. Csak sajna ahogy olvastam a mus terv fake volt.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. január 4., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 20:13
Ne haragudj,de Jesé is inkább ülljön csak mellette még.Ő is félelmetesen gyenge,de érthető is.Marky írta:padra vele, jesé be. majd ha látszik az edzéseken, hogy mindent bevág, kifulladásig edz, akkor jöhet vissza a kezdőbe.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 4., vasárnap 20:12
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 20:10
Ha valaki egy Real Madridba,(vagy mondhatni ilyen top csapatokban) nem bízik magában annyira,mint a társaiban,akkor nem oda való.Géci írta:Minden csapatban van olyan, hogy ha felnézel és helyzetbe tudod hozni akkor inkább oda teszed neki, mert megbízol benne. Esetleg jobban mint saját magadban. Szerintem
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 20:09
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 20:06
Mondjuk ilyen nincs.Géci írta:Ez tudni illik volt, hogy a BBC-ből Karim az aki alázatos. Cé meg Bale ùgy is rá fogja verni ha ùgy érzi...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 4., vasárnap 19:59
miért a többiek ziccerben belevezették a kapusba 1:1-nél, amikor a társ tök üresen érkezett mellette? vagy inkább most menjünk át a Benzema topikba és írjuk be, hogy mennyire szar volt a francia, mert nem adta be neki Bale... egyik sem tündökölt előről, de Bale egy laza bokamozdulattal ismét a mi javunkra fordíthatta volna a meccset akkor meg ki tudja, hogy mi lett volna... vagy legalább fejezte volna be normálisan.Géci írta:Nekem azzal van bajom, hogy őt szidják... Nekem csak az szùrja a szemem, hogy csak őt. A többi játékosnál az van felhozva indoknak, hogy nem a posztján játszik. Ő igen?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 4., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 19:40
Előbb akkor azzal kéne kezdeni...mert látom továbbra sem érted mi a gond.Realista! Nem néztem, hogy ki mit írt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 4., vasárnap 19:39
HozzászólásSzerző: fanático » 2015. január 4., vasárnap 19:38
Én ezért nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy hosszabbítsunk vele. Puszta árfelverés az egész. Tudja Perez, hogy most kaszálhat rajta óriásit, Reus hozható két zacskó szotyiért. Egyszerűen nincs az az isten, hogy minden áron itt tartsuk, csak azért mert fogy a meze. De ilyen játékkal még az is necces lesz.ziro4vr írta:Eredmény szempontjából mindegy, de jó lenne tudni, hogy mi is a valós helyzet az ürgével.Realista24 írta: A kell oka mindegy. Bepassz, talan Karim nem rúgja fele es Bale a hős ugyis
Carlótól csak a terelés megy, jönnek a hírek, nyilatkozatok..de a valóság ki tudja mi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 4., vasárnap 19:29
Eredmény szempontjából mindegy, de jó lenne tudni, hogy mi is a valós helyzet az ürgével.Realista24 írta: A kell oka mindegy. Bepassz, talan Karim nem rúgja fele es Bale a hős ugyis
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 4., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 4., vasárnap 19:26
ziro4vr írta:Az a kell az érdekes,Realista24 írta:A mai helyzetet azon túl, hogy azért rontotta el, mert a jobbosa használhatatlan, szerintem azért volt, mert ugy gondolta, hogy neki kell, szo szerint KELL rúgnia azt a golt. Nem akart passzolni.
kell, mert én vagyok a jani és majdnem cr vagyok, vagy
kell, mert érzem hogy kaksi vagyok és szeretnék itt maradni és végre kilábalni a hullámvölgyből (érzem, hogy fogy a türelem)
HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 4., vasárnap 19:24
+1,most igazat adok.Realista24 írta:A mai helyzetet azon túl, hogy azért rontotta el, mert a jobbosa használhatatlan, szerintem azért volt, mert ugy gondolta, hogy neki kell, szo szerint KELL rúgnia azt a golt. Nem akart passzolni.
Viszont ezt is adom.James félév alatt ugyanúgy semmit nem tett még hozzá a csapathoz,Benzema gyenge volt,Ronaldonak ott volt a helyzete.fáratságot benézni mondjuk Cé, Benzema, James topikjába köpködni. Ezért azért mondom, mert Bale ma ezektől a játékosoktól jobb volt. Konkréta a jobb szélen támadtunk, mert Cé-t leszedték a pályáról. Az agyonsztárolt Jesé 1-1-ben nem volt képes megverni egyszer sem az emberét. A tizi is Balenek köszönhető, ezt is tegyük hozzá..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 4., vasárnap 19:23
Az a kell az érdekes,Realista24 írta:A mai helyzetet azon túl, hogy azért rontotta el, mert a jobbosa használhatatlan, szerintem azért volt, mert ugy gondolta, hogy neki kell, szo szerint KELL rúgnia azt a golt. Nem akart passzolni.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem