OFF
Re: OFF
Van egy sugar mommyja biztos

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en elhiszem, hogy itt mindenki milliomos, de remy te hova az istenbe mesz par het alatt 12x ?
amugy en atszoktam az airbnb-re, apartmanokat/kis lakaskakat hasonlo de altalaban jobb aron, nagyobb valasztekban talaltam.
persze biztos bele lehet szaladni nagy kapufakba is.

amugy en atszoktam az airbnb-re, apartmanokat/kis lakaskakat hasonlo de altalaban jobb aron, nagyobb valasztekban talaltam.
persze biztos bele lehet szaladni nagy kapufakba is.
Áhh az már meghaladta a kapacitásaimRemy írta:Olyan sokat nem kellett volna visszaolvasni.Halfkey írta: A kérdés az hogy Remy foglalt-e bármit.![]()

Akkor kuka.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Olyan sokat nem kellett volna visszaolvasni.Halfkey írta: A kérdés az hogy Remy foglalt-e bármit.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A kérdés az hogy Remy foglalt-e bármit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg nem tudod, mert igy mas arat kaptal.reeed_ati írta:Juli 29re van beallitva auto fizetès bookingon, lehet meg kène kerülnöm őket? Ès beszèlni gyorsan a hotellal, hogy inkább a helyszìnen kifizetem..Realista24 írta:
Nekunk is van augusztus kozepere.
Karbantartasra(10 napos vagy mi) hivatkozva nem fizetik ki a szallasadoknak jaro lovet, meg sok a lemondas is. Egyesek azt a hurt pengetik, hogy robog a csöd fele.![]()
Csak ugy mukodik, hogy booking foglalas off, direktben meg foglalsz ujat. Kerdes, hogy biztositjak-e ugyanazon az aron.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Oké, én eddig védtelek, de ezt már én sem hagyhatom szó nélkül RemyRemy írta: Végülis csak 12 foglalásom van jelenleg aug végére és szeptember elejére. Milyen kár lenne.![]()
![]()

Szerencsére nekem most nincs semmi.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Juli 29re van beallitva auto fizetès bookingon, lehet meg kène kerülnöm őket? Ès beszèlni gyorsan a hotellal, hogy inkább a helyszìnen kifizetem..Realista24 írta:Nekunk is van augusztus kozepere.reeed_ati írta:
Ne idegelj, mert mi van??
Pont van egy foglalásom náluk, jövőhètre Prágába..![]()
![]()
Karbantartasra(10 napos vagy mi) hivatkozva nem fizetik ki a szallasadoknak jaro lovet, meg sok a lemondas is. Egyesek azt a hurt pengetik, hogy robog a csöd fele.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Végülis csak 12 foglalásom van jelenleg aug végére és szeptember elejére. Milyen kár lenne.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekunk is van augusztus kozepere.reeed_ati írta:Ne idegelj, mert mi van??Realista24 írta: Vajon bebukik a booking.com?
Pont van egy foglalásom náluk, jövőhètre Prágába..![]()
![]()
Karbantartasra(10 napos vagy mi) hivatkozva nem fizetik ki a szallasadoknak jaro lovet, meg sok a lemondas is. Egyesek azt a hurt pengetik, hogy robog a csöd fele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vajon bebukik a booking.com?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Koszi, de altalanos dolgokkal meg en is tisztaban vagyok, barmilyen fura.kiserik írta:Inkáb informatív akartam lenni, mint számonkérő, kioktató.Realista24 írta:
Mielott ram kuldod a szerveket, elmondom, hogy eddig egy sem kapott csippantast. ;)
Es a kutyat sem engedtem rajuk, sot...volt, hogy vissza is fogtam.
Most, hogy nem a terasz az otthonuk, le se szarom oket, de ha ugy alakul, akkor ez van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkáb informatív akartam lenni, mint számonkérő, kioktató.Realista24 írta:Mielott ram kuldod a szerveket, elmondom, hogy eddig egy sem kapott csippantast. ;)kiserik írta:
Azért az a csippantás ne légpuskával történjen ólomgolyót használva, ha egy mód van rá. Az bizony vérmérgezéshez és kínhalálhoz vezethet.
Most, hogy nem a terasz az otthonuk, le se szarom oket, de ha ugy alakul, akkor ez van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mielott ram kuldod a szerveket, elmondom, hogy eddig egy sem kapott csippantast. ;)kiserik írta:Azért az a csippantás ne légpuskával történjen ólomgolyót használva, ha egy mód van rá. Az bizony vérmérgezéshez és kínhalálhoz vezethet.Realista24 írta:
Nem extra nekem a kutya, mert athozom a szomszedet, aztan rendet vag 5 perc alatt.![]()
De elso korben inkabb megcsippantom a valagat valamivel, hogy ne jojjon hozzam, mint az, hogy legyilkolja egy kutya.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtudom hogy a chili csípi a popód vagy mi bajod van ma, de abszolút te agresszív pupákoskodsz most. Én nemtudom mit lehet mostmár csinálni a túltolt házikedvencekkel, de szerintem ez az emberiség egyik nagy hibája. Ettől még persze rám öntheted bátran a frusztrációdat hogy ezt le mertem írni egy fórumon.Mi volt az alapkerdes agresszivkismalac halfkey? Hogy mit lehet kezdeni a macskakkal?
Azért az a csippantás ne légpuskával történjen ólomgolyót használva, ha egy mód van rá. Az bizony vérmérgezéshez és kínhalálhoz vezethet.Realista24 írta:Nem extra nekem a kutya, mert athozom a szomszedet, aztan rendet vag 5 perc alatt.hehetheoriginal írta: Mi volt az alapkerdes agresszivkismalac halfkey? Hogy mit lehet kezdeni a macskakkal?
Hat itt valaki lovoldozi oket, elobb vizipisztollyal, aztan kesobb soretessel, mint az oreg adolf, aki eloszor konyvekkel kezdte![]()
Mindez azert, mert odaszarnak, megeszik a madarakat, konkretan macskakent viselkednek, es ez zavarja itt a lakossagot![]()
Segitek: el kell költözni, ők voltak itt előbb
Vagy ahogy itt irjak, a természetre termeszetes megoldassal kell valaszolni: kutya.
Ja hogy az megint munkaval, odafigyelessel, energiaval es idovel jar?
![]()
![]()
De elso korben inkabb megcsippantom a valagat valamivel, hogy ne jojjon hozzam, mint az, hogy legyilkolja egy kutya.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Neztem en is fegyvertartasit, mikor viktor mondta, hogy megindultak delrol a migrik, de tul maceras.
De hajra, sok sikert

De hajra, sok sikert

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem extra nekem a kutya, mert athozom a szomszedet, aztan rendet vag 5 perc alatt.hehetheoriginal írta: Mi volt az alapkerdes agresszivkismalac halfkey? Hogy mit lehet kezdeni a macskakkal?
Hat itt valaki lovoldozi oket, elobb vizipisztollyal, aztan kesobb soretessel, mint az oreg adolf, aki eloszor konyvekkel kezdte![]()
Mindez azert, mert odaszarnak, megeszik a madarakat, konkretan macskakent viselkednek, es ez zavarja itt a lakossagot![]()
Segitek: el kell költözni, ők voltak itt előbb
Vagy ahogy itt irjak, a természetre termeszetes megoldassal kell valaszolni: kutya.
Ja hogy az megint munkaval, odafigyelessel, energiaval es idovel jar?
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema