Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
És majd lesz kivetítés a külső burokra, mint ahogy azt tervezték, vagy elvetették az ötletet?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Összesen volt négy, abból ez volt az egyik.Kerlon írta:Én ezt mind megértem, de ez tényleg szappantartó. Emlékszem pedig, hogy volt még 3-4 jól kinéző látványterv is.
http://u.goal.com/214800/214839hp2.jpg
Talán a bal felső sarokban lévő jobb, de ott nincs tető. A jobb alsó kb ugyanaz csak rondább kivitelben, a pirosan izzó vázát meg nem kommentálnám

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sztem frankó. Nekem bejön ez a modern stílus.Kerlon írta:Szappantartó
Én ezt mind megértem, de ez tényleg szappantartó. Emlékszem pedig, hogy volt még 3-4 jól kinéző látványterv is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A bádog lemez alatt a 4 bástya megmarad?
Egyébként szép. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a meccsre járás 2 évig. A felállványozott homlokzatról Juan a dobozos Mahou után, majd puta madrézik, hogy a kis kínai mit ráncigálja alul a létrát, hogy magasabbról lássa krisztyiánóót ha megjön a busz

Egyébként szép. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a meccsre járás 2 évig. A felállványozott homlokzatról Juan a dobozos Mahou után, majd puta madrézik, hogy a kis kínai mit ráncigálja alul a létrát, hogy magasabbról lássa krisztyiánóót ha megjön a busz

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem faszán néz ki. Vajon a hotel óccó lesz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kell a felújítás, nagyon is. Elhúzható tetőt a régire nem lehet ráhúzni, vagy csak nagy áldozatokkal. A környékre is ráfér egy kis tereprendezés, az egész pedig kap egy modern köntöst. Szerintem rendben van.Kerlon írta:Szappantartó
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Addig örülj amíg a kapu mögött nincs siratófal..Kerlon írta:Szappantartó

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szappantartó

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiegészítés 2.0;
elhúzható tető lesz rajta.
elhúzható tető lesz rajta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiegészítés;A Bernabéu átalakítása 400 millióba fog kerülni. Lehet, hogy hotel is lesz benne, az ülőhelyek száma nem fog változni és új neve lesz.
21 perc
a beruházást az IPIC fogja finanszírozni.
Az irodák kiköltöznek Valdebebasba, ezzel 8000 nm hely szabadul fel.
A munkálatok 2017-ben kezdődnek.
Hotelt és egy új bevásárlóközpontot hoznának létre benne, de ez még nem fix.
A Santiago Bernabéu név nagyjából megmarad, de nem zárták ki a lehetőségét annak, hogy kap egy új keresztnevet a stadion.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Talán az arsenal...csak ott ugye a pálya....Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......![]()
.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért lehet hogy sokan meglepődnének ha lenne egy korrekt statisztika az elmúlt 10-12 év sérüléseiről,csapatokra bontva....azt hogy a keretből egy adott évben az össz labdarúgók hány percet hiányoztak sérülés miatt.
Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......
Azt gondolom,hogy a real madrid nyomába sem érhet senki......

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sehol.Csak erőn felül nyomta egy szezonon keresztül,mi meg hozzászoktunk.Top 10-es így is.Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődése![]()
Lelőttèk egy öngól miatt jah...egèsz dèl amerika legelmebetegebb országa.Na mèg talán paraguay...na.Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.![]()
LEGIO PATRIA NOSTRA

ja most nem azért írtam mert meglepődtem hogy mi van kolumbiában
venezuelában sem jobb a helyzet. csak mivel "velünk" kapcsolatos hír ezért gondoltam itt a helye.

Kolumbia nem egy békés nyugat-európai ország. Gondolom azt tudod hogy ott 60 év után béke lehetett volna, de a nép leszavazta a békét a napokban. Meg hogy azért szegény Andrés Escobar se természetes úton, idősen halt meg.BBeno írta:elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem van haverom aki Dél-Amerikában él és barátnője kolumbiai. Így mesélt egy-két meredek sztorit, illetve arról hogy azért nem egy felvilágosult ország az. Persze nem mindenki buta és hülye. Nyilván a városokban nem annyira gáz a helyzet. De vidéken... atom para.
Morientes (mármint a fórumozótárs

elképesztő. állítólag azért küldték mert otthagyta a válogatottat és haza jött madridba.Breaking News: James Rodriguez's mother has reported that James has received a death threat from a group called Legion Holk.The threat says 'I'm heading towards your home,say farewell to your loved ones.'
Source:- AS
egy kép az üzenetről.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Amúgy nem értem hol bicsaklott meg a fejlődéseRealista24 írta:Varaneba addig kell beleverni a madridizmust es kell szintet léptetni vele, amíg Zidane itt van.
Mert ha nem igy lesz, szerintem máshol fog kiteljesedni.

2013-ban mindenki Maldini utódként kezelte...én nem mondom azt, hogy nem érhet ilyen magasságokba, csak tényleg az álomszerű rajt után az a sok fránya sérülés stb.mind odabacott neki. Meg Pepe tavalyi szezonja se sokat segített rajta.
Alapemberré kell tenni.
De ehhez jobban kell neki is koncentrálnia a pályán...s meccsenként hozni egy dortmundi formát

A madridizmust meg ideje lett volna magába szívnia. Ramos, Pepe és Zidane azt hiszem elegendő példa kellene legyen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Szerintem ez idén-jövőre megoldódik. Nem igazolhatunk, ergo top védő nem jön, tehát őt sem engedjük el. Pepe és Nachoval szemben prioritást fog élvezni, ezért Llorente vagy Vallejó érkezésével valószínűleg valaki közülük távozik majd.
K
K