VB - 2014
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: VB - 2014
nagyon sok meccsunk lesz, alig lesz pihenesre lehetoseg. telen se pihenhetnek a klubvb miatt. kell a cserelehetoseg.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Bocsi, de minek? Ha Suarez jön, Benzema padozni fog. Senki ne gondolja azt, hogy rotálni fogják őket, maximum az első pár meccsen lesz majd cserélgetés, utána beáll a végső kezdő és maximum az idény végén, pihentetésképpen kerülhet az egyik a cserepadra. Benzema ehhez a szerepkörhöz túl jó, és nem hinném, hogy 70-80 millióért annyival sokkal nagyobbat javulna a csapat, hogy megérné a kockázatot. Szerintem maradjon a BBC, Benzema mögé egy kisebb nevű játékos jöjjön, aki bírja a padot és akinek a kezdetését elbírja a csapat, ha a francia épp pihenni akar. A kp-t kell megerősíteni, egyébként semmi baj nem lenne ezzel a kerettel.Érteni kéne, amit hehe írt, és szerintem érted is. Ettől függetlenül én hoznám Suarezt, mert nem csak Karimból áll a támadószekció.
But he is a good boy...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Selejtező - RibéryTényleg jól megy, de azért azt remélem senki nem felejti el milyen ellenfelek voltak, sőt, Honduras 10 emberrel... A selejtezőkön azért mégsem parádézott, pedig ugyanez volt, hogy ő van elől és nem kell passzolni.
VB - nincs Ribéry
Érteni kéne, amit hehe írt, és szerintem érted is. Ettől függetlenül én hoznám Suarezt, mert nem csak Karimból áll a támadószekció.Én nem vitát szítok, meg semmit, de ezt folyamatosan eljátsszátok, hogy Istenítitek két meccs után, majd 10-en nem lő gólt és nem megy a játék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Tényleg jól megy, de azért azt remélem senki nem felejti el milyen ellenfelek voltak, sőt, Honduras 10 emberrel... A selejtezőkön azért mégsem parádézott, pedig ugyanez volt, hogy ő van elől és nem kell passzolni. Én nem vitát szítok, meg semmit, de ezt folyamatosan eljátsszátok, hogy Istenítitek két meccs után, majd 10-en nem lő gólt és nem megy a játék.hehe írta:pedig ugye suarez>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>benzemaTalán észreveszik néhányan, hogy mennyivel másabb egy sztárcsatárnak, ha Ő a legnagyobb fegyver a csapatban, és nem kell a támadások 80%-át továbbadni a két érkező szélső valamelyikének. Benzema mögött most van csapat is, egyből jobban megy neki. Nem csak a gólok miatt, hanem látszik rajta, hogy élvezi, hogy most ő van ott elől, és szabadon lubickolhat. Jönnek is a gólok és gólpasszok.![]()
meg amúgyis 70 millió, meg gólt lő, meg állat, meg szervez, meg bebassza, meg ultimate teamplayer, suarez a zisten!
Suarez meg ugyanúgy jó formában van, nem tudom mit kell ironizálni, bőven megéri a pénzét.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
hehe írta: meg amúgyis 70 millió, meg gólt lő, meg állat, meg szervez, meg bebassza, meg ultimate teamplayer, suarez a zisten!
pedig a mai marca címlapja alapján, nagyon közel van a Real Suarez megszerzéséhez... állítólag.

But he is a good boy...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát én ebből a vb-ből alig látok valamit. hétfőtől-csütörtökig semmit nem láttam, mert nem voltam otthon, tegnap megint nem máshol voltam.
szerencsére a lényeget (spanyol-holland) láttam.
szerencsére a lényeget (spanyol-holland) láttam.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Die:
„Csak azt szeretném mondani, nem igaz, ami rólam terjed. Az édesapám 2004-ben, tíz évvel ezelőtt halt meg. Egész egyszerűen elérzékenyültem a himnuszunk hallatán. Végigfutott az agyamon, hogy világbajnokságon képviselem a hazámat, Elefántcsontpartot. Korábban soha nem gondoltam volna, hogy eljuthatok erre a szintre” – írta a közösségi oldalon az afrikai futballista.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
örülj nekiIrán-Nigéria
azzal a meccsel vallatni lehet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne aggódj, sokan várnak arra, hogy jöjjön egy meccs, amikor nem tesz hozzá semmit.Remy írta:Na, hirtelen mennyire dicsérve lett Benzema![]()

Tény és való, hogy ez csak Honduras volt, meg Svájc, de amellett nem szabad elmenni, hogy a spanyol bajnokság átlag csapatai sem képviselnek nagyobb játékerőt. Úgyhogy ideje lenne forradalmi változásokat eszközölni a középpályán...bár így ,hogy Xabi visszavonul a válogatottságtól, gondolom csak a klubcsapatra összpontosít

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Van olyan, aki eddig minden meccset nézett a VBn? Én eddig a Görög-Kolumbia és az Irán-Nigéria meccseket hagytam ki.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pedig ugye suarez>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>benzemaTalán észreveszik néhányan, hogy mennyivel másabb egy sztárcsatárnak, ha Ő a legnagyobb fegyver a csapatban, és nem kell a támadások 80%-át továbbadni a két érkező szélső valamelyikének. Benzema mögött most van csapat is, egyből jobban megy neki. Nem csak a gólok miatt, hanem látszik rajta, hogy élvezi, hogy most ő van ott elől, és szabadon lubickolhat. Jönnek is a gólok és gólpasszok.

meg amúgyis 70 millió, meg gólt lő, meg állat, meg szervez, meg bebassza, meg ultimate teamplayer, suarez a zisten!

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak Ronaldo játszatásának ne legyen semmi következménye...El Unico írta:
Ajj csak a Portugalok tegyek oda magukat

Már- már úgy vagyok, hogy essenek ki a fenébe, hogy tudjon pihenni egy kicsit. Mert ahogy mondta, ő pályára fog lépni amíg csak lehet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ja tenyleg,nem voltam szomjas amikor irtam a kommentet
Ez esetben nincs tobb mondanivalom Angliaval kapcsolatban

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, hirtelen mennyire dicsérve lett Benzema
Talán észreveszik néhányan, hogy mennyivel másabb egy sztárcsatárnak, ha Ő a legnagyobb fegyver a csapatban, és nem kell a támadások 80%-át továbbadni a két érkező szélső valamelyikének. Benzema mögött most van csapat is, egyből jobban megy neki. Nem csak a gólok miatt, hanem látszik rajta, hogy élvezi, hogy most ő van ott elől, és szabadon lubickolhat. Jönnek is a gólok és gólpasszok.

Talán észreveszik néhányan, hogy mennyivel másabb egy sztárcsatárnak, ha Ő a legnagyobb fegyver a csapatban, és nem kell a támadások 80%-át továbbadni a két érkező szélső valamelyikének. Benzema mögött most van csapat is, egyből jobban megy neki. Nem csak a gólok miatt, hanem látszik rajta, hogy élvezi, hogy most ő van ott elől, és szabadon lubickolhat. Jönnek is a gólok és gólpasszok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Eddig nekem abszolút meglepetés Costa Rica. Birom Campbell játékát is (fifában már leigazoltam
)
A másik nagy meglepetés Benzema. Elképesztő mit játszott itt két meccs alatt.
A Portugáloknak is szorítok még, de nem tudom meddig jutnak. Szeritnem sajnos nem sokáig, szeritnem Ronaldo sincs 100%-os.

A másik nagy meglepetés Benzema. Elképesztő mit játszott itt két meccs alatt.
A Portugáloknak is szorítok még, de nem tudom meddig jutnak. Szeritnem sajnos nem sokáig, szeritnem Ronaldo sincs 100%-os.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
ugye azt tudod, hogy ők már kiestek?El Unico írta: -Anglia...KABARÉ.
ne jussanak tovább,csak leégetnék magukat a továbbiakban.

Costa Rica 6 pont
Olasz 3
Uru 3
Anglia 0
és uru-olasz lesz, ahol valaki tuti fog pontot szerezni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy kis összefoglalás részemről az eddigi VB-ről:
-a franciák jó teljesítményt nyújtanak eddig,szurkolok nekik,mert ott van Benzema és Varane,jó a csapatuk,és nincs Ribery...
-a spanyolok búcsúja nem lepett meg,még ha kicsit korán történt,akkor se nagyon.
-a portugáloknak szurkolok nagyon,hogy továbbmenjenek,de nyugtalan vagyok CR miatt... szerintem nem egészséges.
-a braziloknak ingadozó a teljesítményük,javulniuk kell.
-a németektől 100%-os csoportkört várok.
-az argentinok kb 30-40%-kal jobbak lennének,ha Messi nélkül állnának fel. ő egy fék a csapatban,a jelenlegi állapotát figyelembe véve.
-Costa Rica...
Bombameglepetés...
-Olaszország... na ők tuti nem fognak VB-t nyerni idén,szóval nem aggódom.
-Belgium jó lehet még,ők a fekete ló,bárkit képesek megverni,de bárkitől képesek kikapni.
- Uruguay sokkal erősebb és veszélyesebb,ha Suarez ott van,gondolom ez senkit nem lep meg.
-Anglia...
KABARÉ.
ne jussanak tovább,csak leégetnék magukat a továbbiakban.
-Magyarország. 6 pontunk van a bajnokságban. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.
Nagyjából ennyi.
-a franciák jó teljesítményt nyújtanak eddig,szurkolok nekik,mert ott van Benzema és Varane,jó a csapatuk,és nincs Ribery...
-a spanyolok búcsúja nem lepett meg,még ha kicsit korán történt,akkor se nagyon.
-a portugáloknak szurkolok nagyon,hogy továbbmenjenek,de nyugtalan vagyok CR miatt... szerintem nem egészséges.
-a braziloknak ingadozó a teljesítményük,javulniuk kell.
-a németektől 100%-os csoportkört várok.
-az argentinok kb 30-40%-kal jobbak lennének,ha Messi nélkül állnának fel. ő egy fék a csapatban,a jelenlegi állapotát figyelembe véve.
-Costa Rica...

-Olaszország... na ők tuti nem fognak VB-t nyerni idén,szóval nem aggódom.
-Belgium jó lehet még,ők a fekete ló,bárkit képesek megverni,de bárkitől képesek kikapni.
- Uruguay sokkal erősebb és veszélyesebb,ha Suarez ott van,gondolom ez senkit nem lep meg.
-Anglia...

-Magyarország. 6 pontunk van a bajnokságban. A fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

Nagyjából ennyi.

-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
kapcsolták a hondurasi folyó tv-t?Remy írta:De, de már nem is vezetcsabi* írta:vezet hondurasz
nem nézi senki? :Đ

- DenielGunner
- Kedvenc játékosaid: Walcott, Ramsey, Cazorla, Mertasacker,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
- Kapcsolat:
Itt van nálam is

"If you do not believe you can do it then you have no chance at all." - Arséne Wenger