Én nagyon szeretem a geek dolgokat. A polcon sw akciofigurak, a konyvespolcon tolkien es s. King konyveim vannak, legalul meg vhs "musoros" kazettaban a mortal kombat, meg a törpe bosszuja 1, 2.( tudom, gáz..de rohadt jó, hogy az eredeti szinkronnal és cimmel megszereztem. )
Imadom nézni pl a conant, a barberfivereket, a voros szonjat. Meg még 100 fajta nem minosegi(szar) regi filmet. Azt érzem es tudom, hogy nem minőség es természetesen elfogadom, aki ezekre legyint, de én pl. Ezeket nosztalgia miatt szeretem. Szeretem azt az erzest, mikor kis srackent kihoztam valamit a tekabol. Szeretem a 80, 90 eveket. Zeneben, kepi vilagaban, a maga mai szemmell trashnek számító legkorevel.
Nem tudom remynek mi a mozgatórugoja, de nekem pl ez.
De van egy olyan sanda gyanum, hogy ezeken kívül remy is pl siman irna 10 oldalt egy mechanikus narancsrol, vagy 12 duhos emberrol. De mit érne el vele? Nyilvan nem kapna lenyilat. De ő nem ebben a vilagban szeret elveszni. Ha egyszer ezt szereti, akkor ezt szereti. Es szerintem ez nem párosítható az igényesség, vagy igenytelenseggel. Egyszerűen ez masrol szol.