Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. november 11., hétfő 12:42

Demes írta:Uhh, nagyon adja neki az új FM.
:agree:
Demes írta:Viszont nálam elég sok kapufa van, olyan meccsenként 2-3 eddig mindig volt kb
:agree: Nekem a legkevesebb eddig 3 volt :/
Poolal kezdtem..majd jövök :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. november 10., vasárnap 13:51

Uhh, nagyon adja neki az új FM.
A 12-ről 13ra váltás nem jött be annyira, ez viszont már sokkal jobban tetszik. Most már kicsit jobban lehet manager vitákat nyomni a médiában, ami nekem fontos, hogy oda tudjak szólni ha kell :D
Viszont nálam elég sok kapufa van, olyan meccsenként 2-3 eddig mindig volt kb :kivagyhe:

Letolom még az ismerkedő szezonom Real-al aztán majd mehet a csoda a Pool-al B-)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 9., szombat 13:58

melyik az utolsó olyan verzió ami teljes egészében magyar? szívesen kipróbálnám, de nem tudom melyik az amelyik jól is működik

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. november 9., szombat 11:11

Nah a Leverkusennel végre sikerült behúzni a bajnokságot bár egy picit szoros lett! :mrgreen:
Aminek nagyon örülök, hogy ezt nekem sikerült először és ahogy a képen látszik a kupát is behúztuk! Itt a csapat

Látom már kijött az új FM remélem van már rendesen működő változata is, remélem fasza lett!

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 6., szerda 18:58

Corleone írta:
A helyzetkihasználással hogy állsz? Nálam rettentően siralmas. A Reallal kezdtem, hogy kicsit beletanuljak, megszoktam az újításokat.. A felkészülés nálam is pocsék volt: USA-turné, a Vancouvert még simán (4-1) és a Seattle-t szoros meccsen (4-3) még megvertem, utána viszont csak döntetlen született.. (Houston 3-3, Chicago 1-1, Salt Lake 0-0)

Utána már jók voltunk, sikerült megverni a Getafet simán, de a helyzetkihasználás borzalmas.. Van 20 lövésem, abból 10 kapura megy és lövünk 1-2 gólt kb.

De összességében nekem nagyon bejön, eddigi legjobb FM, szerintem.
Nálam is baj van vele. Amíg én 19 lövésből egyszer találok a kapuba, addig az ellenfél 4ből 2szer...nagyon bosszantó. oké, hogy van ilyen a fociban, na de minden második meccsen?

Egyébként közben annyira felhúztam magam a Fradin, hogy kezdtem egy újat a Millwall-al, de szerintem ők is fel fognak idegesíteni. Felkészülési meccseken 4-0-ra kapok ki az egyel alacsonyabb osztályú Colchestertől. Mondjuk közre játszik szerintem, hogy nem a szokásos 4-3-3-at akarom most játszani, mint minden többi csapatnál, hanem egy 4-4-2-t próbáltam meg, kicsit furcsán...van még mit alakítani.
Azt meg nem tudtam, hogy Fülöp egy évig nem védhet :roll:

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. november 5., kedd 15:59

Ferencváros írta:Hát durva, első hat bajnokimból, hat győzelem. Pedig szarul sikerült a felkészülés. Zlata Moravce szintű csapatokkal játszottam, és senkit sem sikerült normálisan megverni. Egyetlen szép eredmény a Rapid Wien elleni 3-3.
Aztán a második fordulóban 4-1re vertem az Újpestet.

Elhoztam kölcsönbe Hoffmannt és Bajramit a Rapdiból.
Aztán a hetedik meccs Ligakupa, Győr ellen, 7-1 oda..aztán bajnoki, Kecskemét ellen 5-1 oda. Pedig ugyan az a kezdő, taktika minden.
Buzsáky, Józsi és Valpoort egyébként hatalmas császár a játékban, illetve Gerson is. Mateost kicsit lehúzták.
A helyzetkihasználással hogy állsz? Nálam rettentően siralmas. A Reallal kezdtem, hogy kicsit beletanuljak, megszoktam az újításokat.. A felkészülés nálam is pocsék volt: USA-turné, a Vancouvert még simán (4-1) és a Seattle-t szoros meccsen (4-3) még megvertem, utána viszont csak döntetlen született.. (Houston 3-3, Chicago 1-1, Salt Lake 0-0)

Utána már jók voltunk, sikerült megverni a Getafet simán, de a helyzetkihasználás borzalmas.. Van 20 lövésem, abból 10 kapura megy és lövünk 1-2 gólt kb.

De összességében nekem nagyon bejön, eddigi legjobb FM, szerintem.
#happyshitting

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. november 3., vasárnap 14:19

Hát durva, első hat bajnokimból, hat győzelem. Pedig szarul sikerült a felkészülés. Zlata Moravce szintű csapatokkal játszottam, és senkit sem sikerült normálisan megverni. Egyetlen szép eredmény a Rapid Wien elleni 3-3.
Aztán a második fordulóban 4-1re vertem az Újpestet.

Elhoztam kölcsönbe Hoffmannt és Bajramit a Rapdiból.
Aztán a hetedik meccs Ligakupa, Győr ellen, 7-1 oda..aztán bajnoki, Kecskemét ellen 5-1 oda. Pedig ugyan az a kezdő, taktika minden.
Buzsáky, Józsi és Valpoort egyébként hatalmas császár a játékban, illetve Gerson is. Mateost kicsit lehúzták.

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. november 3., vasárnap 11:10

Már van update és annak fix-je is, amivel normálisan működik a game, kár h nincs időm játszani :mrgreen:

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 31., csütörtök 20:01

FM 14 egy meccs erejéig letesztelve.
Fradival kezdtem egyet, és nagyon tetszik, hogy több hangsúlyt fektettek a magyar focira.
Az U21es csapat tele van mindenkivel, Marcinaskó, Csilus, Popgeorgiev stb. illetve a taktikai utasításnál is egyből azt ajánlja, amit a Fradi is használ.

Meccsmotor sokkal élethűbb. Egy meccset játszottam eddig, 5-3-ra vertem a második csapatot.
Ami nem tetszik, hogy nem sok pénzt kapok igazolásra, illetve a magyar játékosok kicsit le vannak húzva. Mindenki. elég szerény képességek.
Ettől függetlenül nekem tetszik a játék. Majd írok egy kis beszámolót, ha valakit érdekel.

Ez a Fradi még csak egy kis próbálgatás lesz, ha belejövök, akkor kezdek egyet a Millwall-Tottenham-Dortmund trióból valakivel. :)

Laci

HozzászólásSzerző: Laci » 2013. október 30., szerda 19:25

A csúnyább oldalakon már fent van az FM14, állítólag egy egész hetet már lehet játszani vele, utána kidob, mint tavaly, szal még várni kell a rendes krekkre. :)

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 29., kedd 14:56

2016ban járok, ami számomra külön öröm, hogy még mindig van magyar játékos a kezdőmbe, habár már csak egy, a padon pedig már egy sem. :D
Eddig minden évben simán nyerem a bajnokságot, EL-be volt, hogy a legjobb 16 közé jutottam, ahol a Swansea állított meg. Most pedig a Zenit, Tottenham, Bayern csoportból nem valószínű, hogy tovább megyek.

Egy 19éves portugál játékosom iránt érdeklődik a Middlesbrough, egy 18 éves francia iránt pedig a Siena.
Egyedül az idegesít az MB1be, hogy maximum 5 NON-EU játékos játszhat. Pedig van a keretembe kb. 4 uruguayi, 1 szerb, 3 brazil. És kb. mindegyik kezdő lenne, de így a felét még padra sem tudom ültetni.

Szinte minden évben új csapatot alakítok, a változatosság miatt, de mindig marad egy-két játékos a gerinc miatt, ilyen pl. Osváth, aki bemutatkozott a válogatottba, a mérlege 5meccs/3gól.
Himcinschi aki szintén bemutatkozott a román felnőtt válogatottba, és eddig 15meccs/14 gól.
Eke Agbo, nigériai játékos, első évében 950ezer euróért jött. Sokat vártam tőle, rengeteg gólt, nagy tehetségnek tűnt. Hát lőtt a szezonban 24 gólt, és adott majdnem ugyanennyi gólpasszt. Ami szélsőként nem rossz.

A kezdőm:
----------------------Montenegro(uruguay)
Dani Estrada(spanyol)--González(uruguay)--Fivet(francia)---Mattila(finn)
-----------------------Fin Boll(osztrák)
------------------------Jeremy André(belga)

Mário Vaz(portugál)------------------------Eke Agbo(nigériai)
------------------------Osváth(magyar)--Fábio(brazil)

Ja, és annak is örülök, hogy európai középcsapatok érdeklődnek a játékosaimért, és én is tudok már venni tőlük. A világranglistán már 49. vagyok.

Már várom a 14-es kiadást, szerintem ebben a pillanatban fogom megrendelni.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. október 29., kedd 14:46

VanillaSky írta:Csatlakoznék mocsokhoz! Valamint olvasgattam, hogy a 13-ban idegenben rohadt sokat csal a gép (bekapott potyák, kiállítások). Tényleg így van?
Saját tapasztalom szerint igen, elég sok benne a kamuszagú gól. :lol:

mocsok írta:na, gondoltam kipróbálom én is a 2013-t.
csak kéne egy kis segítség az elején.

logo, face, skin, peccs, nyári igazolások meg minden ami kellhet.
tudtok segíteni? :D
http://www.fm-base.co.uk/forum/download ... cat&id=161

http://sortitoutsi.net/downloads/catego ... -downloads

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. október 29., kedd 11:02

Csatlakoznék mocsokhoz! Valamint olvasgattam, hogy a 13-ban idegenben rohadt sokat csal a gép (bekapott potyák, kiállítások). Tényleg így van?

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 29., kedd 10:57

na, gondoltam kipróbálom én is a 2013-t.
csak kéne egy kis segítség az elején.

logo, face, skin, peccs, nyári igazolások meg minden ami kellhet.
tudtok segíteni? :D

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. október 18., péntek 11:29

Chelsea,2016...Cech a kapusom,aki úgy kap gólt a newcastle ellen,hogy Krul kirúgja,és alászalad,egész pályás kapusgól :agree: :roll:
Fm,én így szeretlek!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Ferencváros

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. október 10., csütörtök 22:52

2014-ben járok, az EL csoportkörben két kör után vezetek a Honvéddal.
Honvéd-Trabzonspor 3-1
Lazio-Honvéd 1-1

Jön majd még a Schalke.

A bajnokságban pedig 10 forduló után le vagyok maradva 3 ponttal a Győrtől. Eddig zsinórban kétszer nyertem bajnokságot.

csak gondoltam eldicsekszek :coffee: :D

czier

HozzászólásSzerző: czier » 2013. október 8., kedd 13:01

2016-ra egesz szep csapatot sikerult osszehozni :mrgreen:
kep
BL cimvedes mar megvolt, meg 1 evet talan lenyomok, de mar nincs kihivas ilyen kerettel. :lol:

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. október 7., hétfő 17:51

csak a folytatást nyomtam,próbáltam átugrani (holiday) az adott napot, de nem segít

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 7., hétfő 17:45

a crash dump nekem mindig egy bizonyos dolognál jött elő.
a legutóbbi karrieremben például akkor, ha rámentem a csapatkapitány választásra.
de olyan is van, hogy egy bizonyos meccsnél dob ki mindig.
szóval rá kell jöjj, és ha meccs, akkor skipeld (szabi), ha meg valamire nem kattinthatsz, akkor egy jó ideig ne kattints rá, vagy mindig ments előtte.

rafael23

HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. október 7., hétfő 17:43

rafael23 írta:valakivel előfordul már ez
Delete újra install segített, de most a crash dumps akadályoz. Kilépek kitörlöm, de nem segít :-(
Lehetséges, hogy a face megapack 5.0 vagy a logók okozzák :hmmm:
bocsi a dupláért

Vissza: