Ahogy lattam,Jese golja elott o szerezte meg a labdat.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 3., hétfő 0:06
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:30
nem hát, szerintem jól játszott, volt 1-2 buta passza, de nem egyszer volt jó ritmusváltása a középpályán, amiből emberfölényt alakítottunk ki. + több labdát is szerzett, ráadásul megint végigsprintelt kb. 90 percet.kiki. írta:Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, főleg hogy teljesen más poszton játszik már. Nem olyan látványos, de elég sok mezőnymunkát végez, és a védekezésből is szépen kiveszi a részét Marceloval. Nem nagyon jött át az ellenfél kettejük oldalán.
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 28., kedd 21:30
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 16:31
Csendben megjegyzem, hogy mostanság elég sűrűn egyezik a véleményünkKerlon írta:Én nem is a jelen helyzetről beszélek, mert azt elfogadom és én is őt tartom oda a legjobb megoldásnak a nyárig, de a nyáron viszont már sehol se számolnék vele az említett okok és az állítólagos magatartási problémák miatt sem. Amúgy se látom rajta, hogy lenne benne annyi alázat, hogy itt padozzon, mivel Bale és Jesé is hasznosabb a támadók közül, a jelenlegi posztjára meg hozni kell valakit. (Szerintem, akik jók lehetnek a számunkra: Gündogan, Vidal, Pogba, Rakitic, Dembelé, Montolivo, Ramsey, Guarín).
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 24., péntek 16:13
Én nem is a jelen helyzetről beszélek, mert azt elfogadom és én is őt tartom oda a legjobb megoldásnak a nyárig, de a nyáron viszont már sehol se számolnék vele az említett okok és az állítólagos magatartási problémák miatt sem. Amúgy se látom rajta, hogy lenne benne annyi alázat, hogy itt padozzon, mivel Bale és Jesé is hasznosabb a támadók közül, a jelenlegi posztjára meg hozni kell valakit. (Szerintem, akik jók lehetnek a számunkra: Gündogan, Vidal, Pogba, Rakitic, Dembelé, Montolivo, Ramsey, Guarín).Géci írta:Ez tény, hogy támadásokban nem mindig hoz jó döntést, de védekezésben meg óriási plusz, és ideiglenesen ő az aki azon a poszton a legjobb vagy, ha Alonso-Modric-lllarramendi kp áll fel... Isco sajnos kevés oda mert kicsi a munkabírása. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hamis kilences poszton mire lesz képes.
Ez nem teljesen igaz és amúgy is más a két játékos felfogása. DM inkább passzol, Robben inkább lő és a holland hatékonyabb is, mint az argentin. DM régebben sokkal kiszámíthatatlanabban és agilisebben játszott, mint az elmúlt 1-1,5 évben.besteve7 írta:Robben is mindig bal lábra cselez, ezt már az egész világ tudja, mégis alig lehet elválasztani a labdától.Kerlon írta: illetve már annyira kiszámítható, hogy bal lábra cselez, mint a 2+2...
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 24., péntek 15:37
Robben is mindig bal lábra cselez, ezt már az egész világ tudja, mégis alig lehet elválasztani a labdától.Kerlon írta: illetve már annyira kiszámítható, hogy bal lábra cselez, mint a 2+2...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 15:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 24., péntek 14:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 24., péntek 14:49
Inkább azt mondanám, hogy amennyivel többet hoz védekezésben, mint mondjuk Isco, annyival kevesebbet támadásban. Hihetetlen mennyi veszélyes kontra megy el rajta.. Engem személy szerint nagyon irritál az ember, remélem nyáron csomagol.Géci írta:A lényeg, hogy baromi nagy fegyver a kp-n, mert nagyon hasznos a védekezésben, de a támadásokhoz is tud hozzá tenni. Az, hogy ezt Carló megtalálta, nagy bizakodásra adhat akot a szezon hátralévő részében, mert kevésbé vagyunk sebezhetőek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 24., péntek 14:21
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2014. január 24., péntek 12:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 23., csütörtök 22:16
itt mondtad ki a kulcsmondatot vagy mondatokat,és magad fogalmaztad meg miért is fontos egy ilyen(nem fontos hogy ez ő legyen,más is jó) ember,mert meglepő dolgai vannak,mert ha rossz is és ha csinál valamit az már gólhelyzet.de még is szerzett pár gólt. Ilyen nálam nem elfogadható, hogy félóráig a béka segge alatt keresi önmagát, aztán utána csinál valamit. Egyszerűen túl rizikós, hogy itt Madridban ilyen játékostól várjuk el, hogyha ég a ház, akkor olcsón tüzet.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 23., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 17:33
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 16., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 16., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 13:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 16., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 15., szerda 23:59
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem