Mint vb szerintem egy rakas szar volt. Es ezt nem azert mondom mert messi dontos.
Se egy emlekezetes berobbanas, se tavoli golok (1-2 kivetellel) se semmi kulonlegeset nem adott ez a vb. Hol vannak mar olyan bombak mint gio van bronckhorst golja 2010bol, vagy jamese 14bol.. de berobbanok se nagyon lettek. A portugal gyerek egy meccsen lott harmat kovetkezo meccsen labdaerintese se volt mar.
Igy hogy a nagyok sorra hasaltak el a ket dontosnel is annyibol hianyerzetem van hogy igazan nagy csata elott egyik se allt a dontobe vezeto uton, persze errol nem ol tehetnek de azert egy ausztralia-hollandia-horvatorszag nem egy veretes nevsor a dontoig. Cr miatt sajnalom hogy a portugalok kihullottak, lukanak szerintem annyira nem volt jo vbje de a bronz nekik oriasi eredmeny. Mellette kulon orom volt enrique vesszofutasa az idiota keretbevalogatasa miatt, es nemetek korai kiesese is. De mindezek mellett szamomra a legunszimpatikusabb csapat jutott be, egy olyan csapat ami sosem gondoltam h el jon ahol messi a legkevesbe unszinpatikus. De ez a depaul, parades fele kp mint egy csucs atletico, gyonyoruen jellemzo oket a dupla becsuszas utani kispad kibikazas, bar a kibikazas ott mastol sem all tavol.
Kozben meg ott van didier fele franciak, legszivesebben ellenuk is szurkolnek mert amit karimmal csinaltak az meltatlan, meg ott van mbappe is de en nem tudom ti h vagytok vele de en mar nem tudom ra haragudni. Iszonyat mennyire jo, es mennyire jo lett volna ha idejon nyaron.
Viszont ezen a vbn messi is ugy odatette magat ahogy a valogatottban szerintem meg soha, most tenyleg kulcsfigura volt nem ugy mint 2014ben.
Ugyhogy osszessegeben szar vb, de hajra franciak
U.i. sztem argentin win, leo tizibol. Es hetekig megy majd a vita a tizirol.