Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. április 16., szerda 23:32

ateeemadrid írta:
mentamas írta:

Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.
20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.
Szerintem így, hogy Endrick jött és nem Brahim, nem őt kellett volna levinni..

Legalább annyira veszélyes volt, mint az összes támadónk egyébként. De ez nem az a topic.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 16., szerda 23:31

mentamas írta:
tibi18 írta:

A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.
Lehet megleplek, de Rodrygot nem vittem volna le én sem. Ő volt a legjobb az első hármasból.
20 meccsen lőtt egy gólt, megérte volna fenthagyni, hatalmas veszély a játéka.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 16., szerda 23:29

tibi18 írta:
mentamas írta: Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.
A szerzett labdája volt a fordulópont, az előtte lévő nagy semmittevésben, de csak pár percig tartott. Félidőben, majd Rodrygo helyett is őt vittem volna le.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. április 16., szerda 23:26

mentamas írta: Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 16., szerda 23:24

Ne bántsátok, csak a taktika, pontosabban annak hiánya miatt volt ma gyenge ő is, ugyebár.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 16., szerda 23:22

Többet tett a mai meccsbe is, mint a francia. A hétvégibe is, sőt még a Sociedad ellenibe is. Akármikor szorul a hurok, a francia eltűnik. Vini legalább akar, küzd ezért a mezért. Nem volt élete meccse, de az egyetlen gólunkat is csak a kitartása miatt szereztük.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 16., szerda 23:17

Belassult
Cselezni elfelejtett
Hajtani nem hajt

Lőni meg sose tudott.

Nálam mehetne nyugodtan.
ZIDANE

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 16., szerda 23:16

Úgyse lesz eladva, pedig már nem hiányozna senkinek kiseriken kívül.

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:16

ToniKroos írta:
negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
Idegesíthet, de ettől függetlenül felesleges bárkit elővenni. Az edzőnk úgy érzem egy taktikai analfabéta lett idei évre. Semmi tudatosságot nem bírt beépíteni a csapatmozgásba, konkrétan az az érzésem, hogy elmondja a kezdőt, azt kész. De még a csapatot is szarul rakja össze, hát mint aki direkt megtrollkodja az egészet. Mai taktika mi volt, ívelgessünk előre? Ezt sikerült Carlonak kitalálnia? Meg adogatjuk be a labdákat? Kinek? Vicc az egész edzői stáb. Hát ennyi erővel nyugodtan leülhet oda Bognár Gyuri is, ennyit ő is tud.
Nyilván edzőhiba, nem is azért emeltem ki Vinit, mert ő a legszarabb, hiszen mindenki az, szimplán csak átment rém irritáló kis köcsög gyerek módba foci helyett, ez szerintem pont ebben a klubban nem pálya.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 16., szerda 23:15

Vini hajt. :lol: :lol:

A 2 nulla iqs támadó kajak nem fér meg egymás mellett, de nem kérdés, hogy Vini menjen.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 16., szerda 23:14

negan írta: Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb
Idegesíthet, de ettől függetlenül felesleges bárkit elővenni. Az edzőnk úgy érzem egy taktikai analfabéta lett idei évre. Semmi tudatosságot nem bírt beépíteni a csapatmozgásba, konkrétan az az érzésem, hogy elmondja a kezdőt, azt kész. De még a csapatot is szarul rakja össze, hát mint aki direkt megtrollkodja az egészet. Mai taktika mi volt, ívelgessünk előre? Ezt sikerült Carlonak kitalálnia? Meg adogatjuk be a labdákat? Kinek? Vicc az egész edzői stáb. Hát ennyi erővel nyugodtan leülhet oda Bognár Gyuri is, ennyit ő is tud.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:14

mentamas írta:
ty gg bb
Hamarabb engedném el Mbappét, mint őt, tehetség ide vagy oda. Akármennyire buta, de legalább az utolsó pillanatig hajt.
Ezt már sajnos én nem így látom, inkább széttárt karokkal vigyorog flegmán, vagy épp ordít hogy mindenki milyen hülye. 4-1, egy potyagólnál csapkodja a mellét meg mutogat, aztán ha labdát veszít akkor meg csapkod meg vernyákol, ez nálam nem meríti ki a hajtás fogalmát.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 16., szerda 23:12

mentamas írta:
ty gg bb
Hamarabb engedném el Mbappét, mint őt, tehetség ide vagy oda. Akármennyire buta, de legalább az utolsó pillanatig hajt.
Vini és a hajtás ebben a szezonban egy mondatban úgy, hogy tagadás nem szerepel benne, az elég erős

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 16., szerda 23:11

ty gg bb

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 16., szerda 23:11

Neked is adios
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:10

Realista24 írta: Na teso, ma itt a lehetoseg elolepni es tovabbvinni a csapatot, ha megteszed, tobbet nem szidlak.
Nem sikerült, szidhatod :mrgreen:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. április 16., szerda 23:10

Hú. :mrgreen: Valami nagyon elment.

Naívan azt gondoltam, hogy a bl-re felszívja magát, már csak dühből is. Ott mindig ment neki..

Megtört, ez a szezon valószínűleg végig szenvedés lesz neki (is).
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

negan

HozzászólásSzerző: negan » 2025. április 16., szerda 23:04

Remélem Carloval együtt kézenfogva távoznak, megvoltak a pillanatai ittléte alatt, az elején rengeteget szidtam a bénázásai miatt, de volt benne potenciál bőven, viszont most már eljutott nálam arra a szintre, hogy ha meglátom közeli képen felkúrja az agyam az állandó flegma vigyorával meg hadonászásával… tized ennyi pofázás, tízszer ennyi foci testvér
ty gg bb

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 16., szerda 20:46

Kerlon írta: Miket vállalsz bátya... :D

Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
Nagyon kéne, hogy ma aggyal a fejében játsszon :/ egy gól, egy gólpassz simán benne van a játékában, reméljük odateszi magát és nem a bíróval fog baszakodni. Bl-ben amúgy nem szokása, de ma teljesítmény is kell.
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 16., szerda 20:43

Kerlon írta: Miket vállalsz bátya... :D

Reméljük, hogy a jobbik arcát veszi elő, mert szerintem azt nem láttuk a Dortmund meccs óta.
A lelkemet már kiarultam, ezért vállalhatatlan vállalásokat kell tennem a nagyobb jó érdekében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: