Oldal: 30 / 30

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 16:06
Szerző: Kerlon
Én csak ajánlani tudok dolgokat pl. milánói pizza szósz alapot keverjétek ki magában, aztán mehet a zsír házi pizzára (tésztával tele a net, amúgy meg azt raksz rá, amit megkíváncs).

Low budget dolognak meg a cicege, tócsi, hamar meg van, jó zsíros, laktató.

Norbinak meg ajánlom a krumpli pürét, 5ször jobb, mint a rizs. :mrgreen: és laktatóbb is.
___Samy___ írta:Most kajak erre is igeny volt? :D
ne szórakozz qrva éhesek vagyunk :Đ

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 16:05
Szerző: ___Samy___
Most kajak erre is igeny volt? :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:59
Szerző: palesz77
Norbii írta:Megsütöm a hasábra vágott krumplit, aztán mikor látom hogy már majdnem kész beledobom a kockára vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, meg sonkát v kolbászt attól függ mi van a hűtőben. A tojást szépen felverem, megfűszerezem egy icipici sóval, oregánóval, bazsalikommal összekeverem, majd ha látom hogy minden szépen megsült a serpenyőben beleöntöm a tojást.
A nyers tojásba tegyél reszelt sajtot is, isteni tud lenni. Amúgy rizsen és rántottán kívül én se tudok mást csinálni, szóval jöhetnek az egyszerűbb húsos kaják dögivel.. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:56
Szerző: Realista24
Alapvető kérdés, hogy kinek mi az igénye/lehetősége.
Idő?
Ár?
Allergia?
Milyen hús?
Így jobban lehet tanácsot adni.

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:50
Szerző: Norbii
mikor pont nem spagetti és rizs között kell választanom akkor szoktam csinálni felturbózott rántottát. Még régebben lehetett venni fagyasztott hasonlót, lefagyasztva paraszt reggeli néven, de már nem igazán található, na meg ink magam csinálom.

Megsütöm a hasábra vágott krumplit, aztán mikor látom hogy már majdnem kész beledobom a kockára vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, meg sonkát v kolbászt attól függ mi van a hűtőben. A tojást szépen felverem, megfűszerezem egy icipici sóval, oregánóval, bazsalikommal összekeverem, majd ha látom hogy minden szépen megsült a serpenyőben beleöntöm a tojást.

ált vhogy így szokott kinézni: http://www.azila.gportal.hu/portal/azil ... 578_65.jpg

Sajna nem rég szorultam rá hogy magamra főzzek, így picit korlátozva vannak a képességeim. Csináltam már tepsis krumplit, meg mittudom én miket de nem igazán sikerülnek jól, egyszerűen nem tudom belőni normálisan a fűszerezést, v nem sütöm kellő ideig, aztán a rossz élmények miatt maradok azokon a kajákon amit megtudok csinálni ehetőre. :D

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:48
Szerző: RealRaúl77
Aztán dobd a földre vagy 100-szor, és publikáld a felfedezésed :mrgreen:

A kép meg :lol:

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:44
Szerző: e.gergo
eReMA írta: Végy egy szelet kenyeret, majd vékonyan kend az egyik (!) felét....
Csak figyelj, hogy a jó felét kend meg!

Re: Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:41
Szerző: eReMA
Vajaskenyér:

Végy egy szelet kenyeret, majd vékonyan kend az egyik (!) felét....

Na jó, igazából nem tudok főzni, de pár jó ötletet adhatnátok, hátha! :D

Konyhafőnök

Elküldve: 2015. július 9., csütörtök 15:36
Szerző: Realista24
Kép