Galacticos írta:de nálam a minuszos arc tuti hogy beleszámít?
mert ha nem akkor faszán állnék.
ha a -8at nem veszem bele akkor 130. de fura mert 126ot ír neked jelenleg a rendszer. Nálam 95öt de a két villarrealos ismét nincs még benne vagy Rakitic 20-asa egyre megy mert 11+9 és a 20 pontos (előző héten is késve tették bele).
Mind1, majd kiderül pár napon belül.
A napokban majd még megpróbálok variálni picit, Toni zavar ott, de egyszerűen nehéz jót a helyére tenni. főleg hogy a kispadról sem tudok eladni senkit sem hogy olcsóbbat tegyek be helyettük. elég fura hogy akik 0 meccsel vannak azoknak is nő az áruk egy idő után... pl Kameni is 1-ről 2,22 lett.
De elég fura hogy még mindig nem jutottak el oda, hogy frissítség az adatbázist: Adán nem Real tag már, C.Gomez (espanyol) már a castillában játszik, kondogbia sem a sevilla tagja már, Mejias nem a Real keretének tagja (hanem csak úgy van a légüres térben, mert castillához sem tartozik), stb.
Kerlon írta:rohadékok megéltek CRből

Én meg már kb 1,5 hónapja elfelejtek változtatni a csapaton pedig volna mit... És még így se vészesek a ponjatim.

jól kell válogatni. sztem nagyon kevés ember van aki ne tette volna be CR-t vagy Messit az elején és dettó kevés aki ne tette volna be a két nagy egyik sztárigazolását. mondom, pár napja láttam egyik embernél hogy CR-Neymar-bale is bent volt. (meg is találtam: CR-Bale-Neymar-CEsc-Costa-Ini-Cani hetes előre elég durva). cska azt nem értem, hogy kapott nála újra mindkét kapus pontot. lehet szombat-vasárnap között cserélni és akkor mindkettő kap (Sevilla és a barca kapusa van neki bent)? így könnyű neki hogy a 15-ös keretből csak 2 nem kapott neki pontot.
csávó aki vezeti az összetettet is változtatott: VV volt neki a kapusa, most Pintot tette be!

mondjuk puyolt nem értem a részéről. de ő tudja. jobban tudja a pontok alapján.